40

Теди

преди 11 месеца

РУСНАЦИТЕ СИЛНО МАСАЖИРАТ А ДОБРЕ САПУНИСВАТ И МИЯТ А- НА ЗЛА КРУША -ЗЪЛ ПРЪТ

39

Анонимен

преди 11 месеца

Имал - дал! Т.е. - хвърли на вятъра!

38

ББ

преди 11 месеца

До СОЦИАЛЕН ПАТОЛОГсоциален патолог...децата му бягат да работят и живеят в "ВЕЛИКАТА БРИТАНИЯ" управлявана от "ром" според неговата руска ценностна,защо не бягат в...Сибир г-н патолог?Сибир управляван от убиващи Народите си,позорящи се и вършещи грях в 21 век убиващи жени и деца в Украйна!!!убиващи жени и деца за...тоалетни,хладиници,телевизори,не сте наблюдатели...скоро и във вашите домове чеченците и сирийците на путин "братята"

37

ББ

преди 11 месеца

До СОЦИАЛЕН ПАТОЛОГСмях...антрополог...пардон социален патолог,...не че значи нещо,измислени за руските роби са ви насажда расистки...по руски...крещящ ви?Хуманно е,но по хуманно и полезно е ако пратите едни 20 милр.като оръжия г-н Премиер!Украина ще ви се издължи и няма да забрави!!!

36

СОЦИАЛЕН ПАТОЛОГ

преди 1 година

СМЯХ... РОМ УПРАВЛЯВА ВЕЛИКАТА БРИТАНИЯ.

35

Анонимен

преди 1 година

На Риши му се виждат конците, с които е закачен. Подскача като кукла. И това с каховка е бритищ операция, явно.

34

Анонимен

преди 1 година

Руснаците разбраха ли колко струва краставицата в Лондон или още не могат да спят спокойно?

33

Анонимен

преди 1 година

Сунак Обама Осама О Байдън ядът бебешко месце против бръчки ,и се целуват с езиче след това взаимно.Лобисти предатели и техните слуги айтитата лапат кокалчетата горките и джафкат от радост.

32

пагански викинг

преди 1 година

Путинофил е всеки търсещ истината, а гниясала п.у.т.к.а е всички останали ,честито м.ъ.р.ш.и

31

анонимен

преди 1 година

тоз бозлевия от кой меллет е бе, да има толкоз пара, трябва да е от калайджиите!

30

Анонимен

преди 1 година

Нито Русия, нито Украйна имат интерес от тая диверсия с язовира и ВЕЦа. Половината Крим остава без вода, даже е застрашено охлаждането на реакторите на Запорожката АЕЦ. Най-големи са проблемите за Русия , но и за Украйна не са малки. Т.е. лъсват дирниците на Британия и САЩ като автори!

29

Анонимен

преди 1 година

Гузни англичани и американци дано им се върнат злините които са сторили на глупавите наивни славяни. Разбиха ни славянския род . Направиха братоубийствена война.

28

Анонимен

преди 1 година

Фашистите си бяха поръчали и получиха надуваемите лодки още преди няколко време.

27

Анонимен

преди 1 година

Никой не може да се премери на беге помощта тя е най голямата.

26

Анонимен

преди 1 година

Беге спасителните надуваеми лодки още преди две три седмици минаха границата при Силистра какво да правиш съдба. Дано са помогнали.

25

Те

преди 1 година

В турски медии излезе инфо че английски военни са участвали в звривяването.Както и на трабите на СП 1 и 2.

24

Да

преди 1 година

Глупости.

23

ГУЗНИ СА !

преди 1 година

Английските пеdали и бандите на Зеле искаха да издавят руските войски по левия бряг на Днепър,не успяха! Руснаците се преместиха на височините,но за сметка на това градовете бяха потопени! След радиоактивните снаряди на англичаните,тази гадост с Каховка вече е върха на сладоледа.Може би Путин трябва да помисли,дали не си заслужава един масиран удар по Британия,но не символично !! Това е най мръсната империя ,която трябва да бъде унищожена!

22

да

преди 1 година

за такава помощ - да, въпреки че хохлите взривиха язовира, защо им е на руснаците да го правят, да страдат хората от крим!

21

??

преди 1 година

Дали английските инструктори не посъветваха киевските фашисти около Зеленски да взривят язовира..................сега са гузни и дават пари ингелизите!!Ако беше в Лондон наводнението???