18

gogo

преди 1 година

еко-трактористите могат да скачат, да се премятат, да се плязят, да се дупят, а бе каквото си искат да правят...само, че този път стадион ще има, защото вече е решено ;)успех със скачането ;)

17

ььь

преди 1 година

Сега е идеалният момент да се премахне този стадион и да се разшири Борисовата градина. Нека ЦСКА си построи стадион където иска върху частна земя, не върху парк. След това и Националния стадион по същия начин.

16

Какви "екоактив

преди 1 година

Един нов модерен стадион на ЦСКА ще донесе огромна полза на хората в София. Ще допринесе за привързаност към спорта на хиляди деца, ще даде на родителите им възможност да се почувстват европейци. Най-успешният български отбор - ЦСКА отново ще има дом, който да му приляга.Крайно време е в България да започне взимането на решения, които са за хората.

15

НЕекоНЕактивист

преди 1 година

Да го сринат до основи този стадион и да строят някъде другаде. Софийското поле е голямо, свободни ливади има за сто стадиона.

14

Анонимен

преди 1 година

А кой им плати на тия екоактивисти да се задействат сега.То там около стадиона пълно с тулени,делфини и видри.Макитата построиха стадион,ние още бозаем от ц.цката.А за националния стадион какво да кажем ? :( И после футбол,че и 4-ти в света

13

Анонимен

преди 1 година

Отбор няма, стадионът ще ми строят

12

Мне

преди 1 година

до номе 2 Мда - или за лифтове говориш, кой ти пречи да ги ползваш и сега или оправданието е, че са стари. Да в момента за полови лифт и половин писта ти искат 50 кинта, като направят 10 лифта и изпозривят планината и вододайна я напълнят с амониева силитра от изкуственяка, и ти кажат 80+ кинта за ден, като на другите курорти, ще се възползваш ли? Или тогава ще е скъпо? Някой ако искаше да инвестира истински във Витоша щеше да го е направил и при съществуващите ограничения, просто цеката нище ..

11

Мне

преди 1 година

до номер 2 Мда - и кой ти пречи да използваш "уникалните природни дадености на Витоша"? Отиваш си на Парадайс, хващаш си автобусчето я до Драгалвци, Алеко или от руски за Златните мостове(за тази линия не съм сигурен дали е така точно) или си яхаш колелцето или автобусче до Бояна, Бистрица, Симеоново, 5цата до Княжево и си в планината и после от на от тези начални точки ползваш колкото ти душа иска. Или щото некой, нейде нещо казАл и аре го повтаряме без да мислим ...

10

pb

преди 1 година

Нема добри в тая история - екобоклуците изнудват, Гришата пере пари.

9

Анонимен

преди 1 година

По-добре мол отколкото стадион на ЦСКА.Но най-добре е да не се строи нищо.

8

Милко Балев

преди 1 година

Промениха формата на първенството, позволиха им да си купят титлите на несъществуващ отбор, та какво толкова има в нарушаването на закона за строежа на стадион.

7

Анонимен

преди 1 година

то нема тоалетна вода нов стадион каъв стадион цска софия не са шампион

6

Анонимен

преди 1 година

Тези зелени клоуни някога спирали ли са сеч в горите?

5

Анонимен

преди 1 година

Абе, екоТЕРОРИСТИТЕ имат ли друга цел, освен да пречат и да се заяждат? Ако имат, моля споделете каква е!

4

Фенклуба на Берое

преди 1 година

О къде на къде ЦСКА ще правят реконструкция в борисовата градина!Бирое Бирое Бирое Бирое Бирое Бирое Бирое

3

Анонимен

преди 1 година

Но може 5 парчета, дето се надяват д аполупат грнатове и някаква публипна позиция, да поведат "тълпа" от слабоумни пушилисти и да решават, *** ще наораят ешо, което поне 500000 други искат.

2

Mda

преди 1 година

Всички тези "екоактивисти" са просто изнудвачи за пари.Заради тях Уникалните природни дадености на Витоша не могат да се използват ...

1

Някой

преди 1 година

Борисовата градина добре за разходка ама там се събират и доста пияници и сигурно и наркомани. Стана и едно убийство преди много години..... Как ще спасяват?????