38

al

преди 8 месеца

Дертлиев никога не е бил доносник.

37

да попитам

преди 10 месеца

До АнонименКакво значи американски агент другарю???!!!

36

Анонимен

преди 10 месеца

Оставил ли е предсмъртно писмо? Всичко това изглежда много странно, убеден борец в името на кауза не си посяга току така. Бог да го прости.

35

Въпроси, въпроси

преди 10 месеца

За да го почетат подобаващо хората трябва да знаят, че е починал. Защо близките му не са организирали поклонение в някоя от столичните църкви? Защо не разгласиха чрез медиите какво се е случило? След това можеха да го погребат в провинцията, където наистина е редно да присъстват само роднините му. Или някой учтиво, но безапелационно е "посъветвал" близките на този човек тихомълком да закарат тялото в това селце, за което мнозина от нас чуват за първи път?

34

Анонимен

преди 10 месеца

Неговата партия "Либерален конгрес" ли се казваше?

33

До драскачите

преди 10 месеца

Последно, американски агент или агент на ДС е бил проф. Янков? И когато питат кой го е убил (защото тези Българи са от старата гвардия и се борят докрай) , попитайте драскачите ботове кой им плаща, за да убиват сега името му. Убийците са едни и същи. И не се радвайте, 16 човека са го изпратили, но има много, които не са го забравили. И него, и палачите му

32

Анонимен

преди 10 месеца

Дисидент?!? Не просто амирекански агент, който вече не е полезен и се освобождават от него, като от непотребна вещ. Чудно защо цели 8 човека са му обърнали внимание. Такива обикновено си отиват без никой да им обърне внимание - нито тези, които са ги ползвали за инструмент, нито тези, които са страдали от употребата им като политически инструмент.

31

Анонимен

преди 10 месеца

Поредния американски агент са го пуснали в кошчето, след като вече не им е нужен на USA кукловодите. Отрили са се отзад с него, максимално са го ползвали да вреди на България и накрая - на ***.

30

Христо Христов

преди 10 месеца

Дертлиев може и да е бил доносник в лагера, но искаше и "лустрация до девето коряно на комунистите", а никой не извади този компромат срещу него... Но сДС, водено от зелените със Соломон Паси и Радикалите с Ареккандър Йорданов, подкрепиха БКП на Андрей Луканов срещу него. Факт.

29

Анонимен

преди 10 месеца

Няма ли да разследват кой го бутнал от етажа и не го удържал заради въпроса за промяната на Конституцията,че да не прояви участие в дебатите.

28

баба мара

преди 10 месеца

дисидентите в българия станаха повече от активните борци хаиде стига вечече ни писна от прос-то-тии

27

ПроСоТо

преди 10 месеца

...та никой от въпросните паразитиращи "организации" не сай надигнал да почете лицето,размахвано като знаме...Е,докато е бил жив,им е бил от полза..Сега е капладисал,защо да си трошат мързеливите *** за един труп,който вече няма да им е от полза за мръснишките "каузи" ?

26

ПроСоТо

преди 10 месеца

""При пребиваването на Янко Янков в затвора международните правозащитни организации Амнести Интернешънъл и Хелзинки Уоч го обявяват за Политически затворник 1 на България. American Bar Association, Lawyers Committee for Human Rights и редица други национални и международни правозащитни организации провеждат протестни акции против българското комунистическо правителство във връзка с противозаконното задържане и осъждане на Янко Янков."..И НИКОЙ от изброените ПАРАЗИТНИ организации НЕ дошъл на

25

ПроСоТо

преди 10 месеца

брейииии!...Също като оня доктор дето са обеси на детската катерушка..Глей ти какви "съвпадения" !

24

Анонимен

преди 10 месеца

Чета коментарите и няма какво да се учудвате, че в републиката на победилото Зло истинските българи стават все по-малко. Срам нямате ли от Бога драскачи? За тоя с трите 6ици е ясно, но за другите?

23

До 666

преди 10 месеца

Бафомет от ложата така ли ти каза за един от малкото останали истински дисиденти в България? С него с лежал в старозагорския затвор като политзатворник или този Българин, както Илия Минев или Ангел Грънчаров - Елтимир ще бъдат осъдени на забвение, защото много мразеха сегашния мафиотски режим и не си мълчахаСветла ти памет, бай Янко

22

Анонимен

преди 10 месеца

В zonanews от 30.12.2020г.ще видите истината за лицето Я.Я.

21

666

преди 10 месеца

Един подлец по малко.Доносник комунист, топил истинските антикомунисти,които заради неговите сигнали са били избивани в лагерите. След 1989 такива като него са много.Запада и желювците ги наложиха на заблудения народ като герой.

20

Отвратителна Журност

преди 10 месеца

Забелязахте ли какво пише на плаката овесен на тоя дето мяташе по НС домата? Къф Янко бе афтуре? къф бе? шо лепиш дръти снимки дето на психясъм седящник са му увесили надписан с инжинерски шрифт някакви искания за които скачачът Янко и хабер си няма

19

Анонимен

преди 10 месеца

Д-р Петър Дертлиев беше агент на ДС,уви.Иначе кадърен човек,роден политик,но комунистите ги прекършваха такива като него овреме.И като Янко Янков....