44

1111

преди 10 месеца

И леля Роса иска да стане мъж. Има мустаци, гласът й мутира. Стара мома е. Няма кой са я оноди. Като мъж се нада да е по-успешна. Какво да направи ***. Искана да й нарушим правота. Леля може и с пръст да оправя.

43

Ала Бала

преди 10 месеца

Кат' вида как се казва тоз' и въобще не го слушам ... германците се кръщават "Леман", колкото и българите "Хасанов". :)

42

Анонимен

преди 10 месеца

Тези скоро ще дтанат по-нагли и от ромейте. Тодени с думата дискриминиран,за да се възползват от всяка слабост на закона и да живеят като търтей на чужд гръб осъждайки държавата за щяло и нещяло. Абсолютно безползезни същества за човечеството

41

Анонимен

преди 10 месеца

От утре ще казвам,че съм *** и ще ходя в женските съблекални в басейни,сауни и прочие. И само някои да смее да ми наруши правата и да ме изгони. Ще го осъдя до 9 то коляно. Аз права имам.

40

Бай Илийчо

преди 10 месеца

Кът мий голем тряаа ли го натопорча пред НДК и дъ са фала че съм надарен бря ? Маси нормалните ора Ко ни интересе ,чи некой е мека китка и тряаа му дадем права ? Па и нъ парад изляаат нинормалниците!

39

Анонимен

преди 10 месеца

Време е и в България трансексуалните да получат права.

38

Реалист

преди 10 месеца

Луд умора няма..

37

То

преди 10 месеца

Скоро и в България.... След като юнашки се перчехме на Инстамбулската конвенция тя ВЕЧЕ е част от законодателството ни приета в Евро парламента и с български гласове... Скоро започват и часове за Полово възпитание за най малките в училищата ни по препоръка на същата тази конвенция... а след това следват и улеснените процедури за смяна на пола от които ще се възползват децата ни... Искахте Демокрация..... ТОВА Е Демокрацията....

36

!

преди 10 месеца

Трябва да има отстъпка и тук. Лгбто общността е доста потисната в момента. Аз лично имам чувството че тази територия е част от СССР а не от ЕС и НАТО. Хубаво е че сегашнната социална министърка споделя лгбти виждания. Време е да се отърсим от комунизма и да се въведе истъмбулската конвенция. Да кажем не на изостаналите традиционни ценности и да започнем на чисто с новите евроатлантически ценности.

35

истина

преди 10 месеца

Трябва да имат остъпки, най-вече безплатни билети за А.у.ш.виц и поне два пъти дневно да има влакове до там!

34

Я

преди 10 месеца

Нали за да има Дженифъри първо трябва някой да ги роди!? Или и секса между мъж и жена трябва да се забрани и да се набляга на бебетата в епруветка????!!!

33

Улесненията

преди 10 месеца

За едни са дискриминация над други

32

Анонимен

преди 10 месеца

Ееех, къде са германците, къде сме ние :)))

31

Анонимен

преди 10 месеца

Правете сметка колко са изкукуригали, и тия си мислят ,че могат да победят Русия.

30

Анонимен

преди 10 месеца

Само не разбрах, тия ЛБГТ, защо откраднаха дъгата от децата.

29

Анонимен

преди 10 месеца

Тате, тате, може ли да гледам евровизия, пита момчето. Не! - отговаря бащата, пусни си порнофилм, като нормален човек.

28

Reinhard

преди 10 месеца

Чичо ако ги гледа от небето,какво ли си мисли за тия?

27

Анонимен

преди 10 месеца

Болестно състояние на налудничав инфантилизъм е обзело демократичното общество. Ненормалността се обявява за нещо нормално и се цели да бъде наложена в обществото в противовес на здравомислещите хора. Лошото е, че болните мозъци са обладани от злоба, завист и низки ценности.

26

Анонимен

преди 10 месеца

През II СВ цвета на нацията беше избит останаха извратеняците

25

Бинар индианец

преди 10 месеца

До 17Анонимен Сигурно съм изостанала, но не знам какво е небинарен и интерджендър. Изпуснала съм прогреса. . . . . . . В двоичната логика има две състояния 0 и 1, но понеже почти всички са много неграмо тни изпускат едно трето състояни наричащо се dont cary term! Taка, все пак има три пола при бинарните т.е. двуполовите! Казах Хау!