172

Анонимен

преди 11 месеца

Сюзан Стюарт нещо като нарицателно за женски ***, или *** е - нещо като Джейн Псаки, дети се я знаем от десетилетие, или то Там вече други видове няма:Русия дестабилизирала баба Европа като ѝ праща половината ресурси, а сега като тръгна бабата да се "откъсва напълно" - няма спор кака постапанно се стабилизира. А дано съвсем се изстабилизира!

171

Джи биий

преди 11 месеца

А за западната вечна омраза към славянския свят и АГРЕСИЯ. нито ДУМА. ЩО ТЪЙ.?!!? Желанието на запада да владее и плячкосва Русия нее от вчера.

170

Анонимен

преди 11 месеца

Неделя повечето лобисти и платени хейтърчета почиват след тежък запой ,затова още никой не ме е изтрил.

169

Анонимен

преди 11 месеца

Русия дава 10 милиона жертви а сащ се включват във войната когато руските войски са близо до Берлин и дават половин милион жертви ,трябва да си двойкаджия че да не разбереш двойната игра на сащ.

168

нато е наци

преди 11 месеца

Сунак Обама Осама О Байдън ядът бебешко месце против бръчки ,и се целуват с езиче след това взаимно.Лобисти предатели и техните слуги айтитата лапат кокалчетата горките и джафкат от радост.

167

Копейкин

преди 11 месеца

Без Руснята край с мен

166

Ми правилно

преди 11 месеца

Руснята не ми трябва

165

Сюзънчето

преди 11 месеца

да не дрънка, че точно РФ стабилизира немската икономика със Северен поток, ама на някои това не им хареса. Да не говоря колко немско ми звучи "Стюарт". Ако наистина е наговорила тези глупости (че тук превеждат малко странно), или е луда, или и плащат добре.

164

Анонимен

преди 11 месеца

Умните си слушат ангелите, глупавите вярват на пропагандата ! ЗАКОНЪТ ЗА ЕСТЕСТВЕНИЯ ПОДБОР В ПРИРОДАТА ДЕЙСТВА БЕЗОТКАЗНО !!!

163

Анонимен

преди 11 месеца

Трудно се измъкваме изпод руската сянка. Както ни предупреждаваха Левски, Раковски и Ботев, Русия лесно няма да се откаже от Балканите. Много агенти на Кремъл предават България. За 5 десетилетия културните ни светини от музеи и манастири бяха отвлечени в Русия. Посетете Плиска, Преслав, Рилския манастир и десетки други български светини, за да се убедите с очите си.

162

Анонимен

преди 11 месеца

тва звучи като: абе нали знаете че русия ескалира при всяка директна или индирекна заплаха? ами дайте да въоръжим всичко живо около нея и да видим дали ще удари първа. май просто демонократите от уса искат трета световна и тия техните протежета в европа са съгласни.

161

От Русия нито котка

преди 11 месеца

Това го писах още преди 1 година и продължавам да го повтарям. Радвам се, че и Цивилизованият Свят стигна до тази мисъл.

160

Анонимен

преди 11 месеца

"Сюзън Стюарт, една от водещите специалисти на германската фондация "Наука и политика" (SWP) по проблемите на Русия."НПО захлебващо директно от печатниците на федералния резерв...Писала милата, Сюзън писала за да си заработи гранта за неща от които хал, хабер си няма!Компилация от пропагандни клишета и разтягане на локуми, без нищо съществено.Нашите медийни папагали бързат да препечатат нещо умнокрасиво за да са в тон с медийния поток и кервана си върви...

159

Няма логика Русия

преди 11 месеца

да нападне Запада,защото на ръководството и е ясно,че западните армии са по-технологични,с по-модерно оръжие(думи на Путин,обещаващ да намали това изоставане).Така че при една пълномащабна война между Русия и Запада,тя ще разчита и търси оцеляване само чрез ядрените си сили,срещу които Западът все още няма противодействие и гаранции.Тоест,руснаците са наясно,че такава война неминуемо ще доведе до края на света,какъвто го познаваме,всички ще са губещи. Но те биха се защитавали до край.

158

Анонимен

преди 11 месеца

До 174 Държави които не подкрепят социалистически строи след Втората световна война,защо да бъдат канени.Ти си като онази приказка,че САЩ са помагали с военна техника СССР.Ами ако не бяха СССР то САЩ щяха да водят дълга продължителна война в Европа,може би с не 2 а повече ядрени бомбиА за благодарноста - ,,Ти били ме поканил на гости у вас,ако знаеш че искам да боцна женати''.

157

Хмм

преди 11 месеца

Гражданите на Германия 50% мюсюлмани.При една мащабна война в Европа всички са избягали или си стоят по къщилята .Те само се възпроизвеждат мащабно,затова са в Европа.Миналата година само 1000 немци са напуснали армията от притеснения за разгръщане на войната в Европа.DW пише само съпунки.Американскс медия.

156

Олимпий Панов

преди 11 месеца

Кой изобщо им дава дума на тия фашисти?Забравиха ли вече колко народ са уничтожили по целия свят,да не им се случи за пореден път?Германия да мълчи и да завижда тихо!

155

Да допълня...

преди 11 месеца

До Анонимен 155 Я проучи какъв пердах е яла Германия от Русия. Колко загинали руснаци и германци има .И войната е между съюзници Англия , САЩ и Русия , срещу Германия. Не си ли чул ? Русия си присвоява победата само за нея и на парадите никога не са канели делегати от съюзниците. Това се нарича руска благодарност.

154

Анонимен

преди 11 месеца

САЩ могат да бъдат обвинявани само в това че като гарант на Будапещенският меморандум не разрешиха на русия да окупира цяла Украйна .За това заявявам че сме щастливи че живеем във времена когато опекунат ни САЩ превъзхождат останалите мераклии за началници в ПЪТИ .

153

Анонимен

преди 11 месеца

Да стрелят рашките, ами те американците това и чакат , все още се въздържат да не ги онизят , но тогава ще има шок и ужас и мача ще свърши в кремля .