74

Бай Дрън

преди 10 месеца

Че то немския става ли за четене? Всичките им думи са съставени от 2,3,5...думи. А ви прочетете българската думучка червенотиквеничковчета...аз не знам даже дали я написах правилно, камо ли да я прочета.

73

Алек

преди 10 месеца

В тези коментари половината им хлопа дъската, другата половина са фашисти с тук таме умни хора за цвят.

72

Анонимен

преди 10 месеца

Да оставим за малко германците. Имам въпрос???Защо, след като при нас се изучават немски, английски, даже и китайски и сме толкова много надарени умствено паметта ни е толкова къса и изглеждаме като латино американска държава на картата на Европа. Някой може ли да ми даде точно и смислено обяснение????

71

Анонимен

преди 10 месеца

да ,типично по Меркелски-английския им пречи , ...кога драги ми синдикалисте ще накараш м.ю.с.ли..т..е да учат немски?????????

70

Ердоган

преди 10 месеца

По-добре учете турски! Това е езикът на Горнодунавският Вилает! В долно-Дунавския Вилает, отдавна има държавна телевизия на турски език!

69

анонимен

преди 10 месеца

Не сте прав, бил труден езикът. Като живееш в една страна, си длъжен първо перфектно да говориш езика, иначе има лоши последствия - склонност към отделяне, омраза към местните и пр. Не ще ги заобичат като им говорят езика, но поне имат повече възможности за сносен живот и адаптация.

68

Анонимен

преди 10 месеца

Ами като им е толкова труден езика?! Немската граматика е много трудна за учене, даже от германчета, словоредът е обърнат, думите са километрични....Аз го учих като първи западен език в 6-7-8 клас и поне сега мога да чета немски, да броя и разбирам основните думи, но за какво ми е немски? Английският е върхът за мен!

67

За Кво им е Език

преди 10 месеца

като само 2 кратки фрази им трябват за Топли, Добре Платени Позициики в Брюксел: "Слава Украина" и "Путин е Виновен"!

66

Смехурко

преди 10 месеца

Ако замениш немски с български ще получиш положението в нашите училища.

65

Костадин Костадинов

преди 10 месеца

Германските племена произлизат от тракийските племена, следователно германците трябва да учат български.

64

Анонимен

преди 10 месеца

Е, защо така - нали ЕС образованието е върха? А Германия е мотора на това образование? А се оказва, че не могат нито да четат, нито да смятат. Давайте още повече ЛГБТ глупости и ще имате още по-тотално затъпяване и оттам още по-катастрофални икономически показатели.

63

Анонимен

преди 10 месеца

Тогава ще разберете, как Вселената използва от хилядолетия Ентропията за дресиране на Маймуните по горите в Хора, за да има Еволюция по Земята, и дресирането на Хора в Маймуни по храмовете за да има Религии. Религиите бяха сътворени да контролират чрез Кекс Хората върху планетата Земя. Само ЧоВекът... Чо - Енергия, Век - Вечна с вечна Енергия в Душата използува Ентропията сутрин Рано, когато Слънцето Изгрее на ХорИзОнта високо по върховете на Планините смеейки се с Религиите и е Богът на Земята!

62

Я па я..!

преди 10 месеца

До Анонимен 61 Приятел , какъв е тоя космически стил на изказване ? Да не си академик Денков. Нищо не разбрахме.

61

Анонимен

преди 10 месеца

Ей. Чо+Век - ти вечна енергия, ако видиш бъдещето си предварително, значи нямаш бъдеще. Поразгледай се наоколо и ако не ме намериш, погледни в миналото и ме потърси. Който не признава вторият закон на термодинамиката Хаоса - Ентропията за всевалиден е лъжец. Само Разума може да създава от Хаоса Формите. Когато някой, някъде успее да дефинира математически от Безкрайността Единицата, тогава ще разберем защо Електроните - запазват своята мигновенна любов във времето при докосване и безкрайността!

60

2050 та година

преди 10 месеца

Ахмед и съседката му Фатмегюл, работят в градината си и минава някакъв пришелец, личи си, че не е от Германия. Спира до оградата и пита, на немски извинете къде е автогарата, те му казали. Не били виждали такъв човек наскоро...бял слаб висок. Приличал на онези който през 2030 та са избягали. Ахмед не издържал и го попитал - как се казваш?!? Thomas казал човека и продължил. Ахмед и Фатме се спогледали...нямало вече такива хора.

59

Анонимен

преди 10 месеца

Защо е въведена десетичната система по училищата в МАТЕМАТИКАТА? Понеже ВСЕЛЕНАТА от която сме и ние КЛЕТКИТЕ в ЧОВЕШКОТО ТЯЛО сме част от нея! А някой запитвал ли се е "Защо първият език, който изучаваме като деца е МАТЕМАИКАТА?" Понеже имаме ДЕСЕТ ПРЪСТА и на РЪЦЕТЕ И НА КРАКАТА и тая десетична система е от ЕЗИКА НА ВСЕЛЕНАТА. Еее докторите въведоха ШЕСТОПРЪСТАТА РЪКА С ИГЛАТА за набождане, но това е Религиозен проблем от края на 19 век!

58

Анонимен

преди 10 месеца

Моят господар е Майка ми Земята и Баща ми Слънцето. Брат ми е Марс, Леля ми е Луната, Свекървата ми е Венера, Свекъра ми е Сатурн и всичките си приказваме със Слънчевата светлина! И понеже Слънцето събира цялата информация от Вселената и ми я изпраща в моята ДНК на Клетките, разбрах, че Пра дядовците и пра Бабите ми са от Галактика Млечен Път, а Пра. Пра....Пра са ми от цялата Вселена - Вселена Безкрайна, Славна, Страстна и Срамна!

57

Мухаха

преди 10 месеца

Германските учители Зейнеб, Хабибе и Сарагамантая подкрепени от Директора на Училището Абдул Муххамед са на протест срещу изучаването на Английски в училищата . Те настояват , този ненужен вече език да бъде заменен с нови и много по полезни за изучаване езици като , урду... пущунски и банту .... И без това учениците им не разбират дори немския и го смятат за неизползваем .

56

Що бре така

преди 10 месеца

Шваби нали най-големите ви приятелчета са англоговорящи,учете,учете мама ви д..йба фашистка,деградирала,фанатична

55

В.Узунов

преди 10 месеца

И тук майчин език от първи клас трябва да се учи. Български ти трябва до толкова колкото да си поръчаш пиене ако работиш някъде по строителството надолу.