15

Анонимен

преди 11 месеца

Такива новини отдавна вече ги приемаме за нормално...Колко е нормално, ненормалното вече е трудно да се каже от непрекъснато повишаващия ни се праг на търпимост...Сваряват ни като прословутата, кротуваща жаба в постепенно нагряващата се вода ...

14

Пепи

преди 11 месеца

Тоест са ги поканили на спагети и лазаня . А за десерт - баба мария им е направила палачинки

13

Еталиански кумандос

преди 11 месеца

И завладян от толерастия и мекушавство да се чудиш кого да спасиш... турските моряци или клетите мигранти ..... Корабът е "завладян" ВЧЕРА ..... операцията продължава .... До кога ва ? Докато убедите новоосвободените турски моряци че трябва да се отбият до Франция на път към Турция и да доставят там мигрантите барабар с ножовете им ?

12

Анонимен

преди 11 месеца

Как така група от 15 човека успява да се качи незабелязано на кораб и то край бреговете на Неапол? Не са спецназовци нито морски тюлени, а обикновени нелегални мигранти! Или не ни се казва всичко?

11

Анонимен

преди 11 месеца

До Мутри роми ни убиват - Или протестирайте пред Парламента с искане за разрешение всеки пълнолетен, психически здрав и криминално непроявен индивид да има право да притежава оръжие, а също така на гражданите да не се пречи да организират въоръжени групи за самоотбрана срещу племе, което пише по стените, че мрази България, но всеки месец отива да си вземе социалните помощи за сметка на бюджета на България.

10

Милен ислям

преди 11 месеца

Мирният ислям идва в Европа

9

Културни особености

преди 11 месеца

Следващият път ще атакуват с тояги, прашки и томахавки, може и с копия, лъкове и стрели.

8

Анонимен

преди 11 месеца

Като бяхме в Аденския на товарен, сомалийците взеха да се навъртат и руснаците като извадиха някакви ПК-та и като ги подпукаха ... ометоха се.

7

Анонимен

преди 11 месеца

Ето лицето на мигрантите, които ЕС толкова много обича и ни кара да приемаме. После карат рейсове срещу полицаи, нападат и убиват деца, залагат бомби в метра.... примери колкото искаш. От нелегален мигрант не очаквай хубаво. С какъв акъл ще подслоняваш и храниш престъпник, защото то е престъпление да пресечеш нелегално граница, и после да се мъчиш да интегрираш този индивид в страната? Срещу зло куче мила дума помага ли? Аман от недалновидни политици

6

Христо Христов

преди 11 месеца

ЕК веднага да осъди насилието и поиска съд за командосите, а в германия да почнат да събират пари за мигрантите. Вече е ставало.

5

Анонимен

преди 11 месеца

Щом не са зли християни и не се пише какви са. Значи са правоверни светци, които просто са се качили на кораба за топла храна и са били нападнати от лошите бели. Действали са по самозащита и принуда

4

Анонимен

преди 11 месеца

освободиха и донесоха демокрация на аборигените на кораба! да свикват!

3

Анонимен

преди 11 месеца

Налей.....Капитан Берторели - тюлен и SWAT едновременно. Сега ще са снимки, интервюта, книги за участници, филм и разбира се - мемоарна книга от всеки участник:-))) И постоянна експозиция в музея на бойната слава.

2

Анонимен

преди 11 месеца

'няма повече подробности за мигрантите, включително от каква националност са' -- чисти бели европейци християни!

1

Анонимен

преди 11 месеца

обезвреден на западен змийски език значи застрелян като куче