236

Късата памет

преди 1 година

Преди много години, по време на възхода на СССР, в САЩ комунизма започва да намира поддръжници. Правителството на САЩ наема кораб и призовава всички , които не харесват демокрацията и искат комунизъм, да отплават за СССР безплатно. Кандидатите за пренебрежимо малко, а заминалите после се чудят как да се върнат. Много ми се иска в България да се намери политик, който да направи същото

235

Minuva42

преди 1 година

Тънката разлика е, че правителството на Митрофанова е обявило България за неприятелска държава.

234

Хасан Генов

преди 1 година

Костаки е ухо на мутрофанова, това го знае всяко хлапе:)

233

Анонимен

преди 1 година

Разликата е, че САЩ са наши партньори, докато Русия е заплаха за България, ЕС и мира в света.

232

онлайн джихад

преди 1 година

Лобистите и програмистите с радост да си харчат 30те сребърника то никой не е векувал на таз земя.

231

Лицемер

преди 1 година

Тоест Костадинов не е против да ни управляват чужди посолства, а е против само някои чужди посолства?

230

Знайм че беше бе

преди 1 година

Костя . Знаим че беше при майка си

229

Просто факти:

преди 1 година

Буци :"Ходих 5 пъти за три дни в краварското посолство..."Кокор: "Всички назначения са одобрени от посолството и са съгласувани с посолствата..."Мравояд-Грантояд : "Звънях на ОМакрон за да съгласувамЕ позицията на България за вдигане на ветото за БЮРМ..."КараДАЙ: " Кандидат-президента на Турция Калъчдароглу посети нашата родина и разговаря с наши представители на ДъПъСъ..."Вагиненин:"Бяхме поканени на работна закуска в Козяк 16..."Балабанов:" На срещата в посолството бяха обсъдени... " :)

228

Анонимен

преди 1 година

До коментиращите тука! Над 250 коментара до 9 часа! Нещо се объркали, не става въпрос за Путин или Русия, а за Костадинов и Възраждане! Тъ по то българомразене убива нацията! Още ли не сте го разбрали? Използвайте главите си, но признавам, че когато в кратуната има само суроватка е трудно! И тъй умирайте по скоро!

227

Анонимен

преди 1 година

До коментиращите тука! Над 250 коментара до 9 часа! Нещо се объркали, не става въпрос за Путин или Русия, а за Костадинов и Възраждане! *** българомразене убива нацията! Още ли не сте го разбрали? Използвайте главите си, но признавам, че когато в кратуната има само суроватка е трудно! И тъй умирайте по скоро!

226

Копейкин

преди 1 година

*** такъв изчезвай

225

Анонимен

преди 1 година

По принцип е прав,че онези ходят всеки ден в американското посолство и даже тайно.Костадинов един път отиде и гръмнаха медиите.При това не е ходил тайно.А ако беше тайно не ми се мисли тpoлoвете какво щяха да пишат.Обаче е редно нашите политици да си знаят,че ние българите не искаме да се кланят на което и да е посолство.Искаме неутралитет,мир и да не сме слуги на който и да било!

224

Анонимен

преди 1 година

Като стана въпрос за мразенето на русия, децата на русофилите отишли на запад, дали мразят русия или само са плюли на нея?

223

Анонимен

преди 1 година

Неутралният костя на банкет при работодателя.

222

Българин

преди 1 година

Да видим днес колко Антибългари ще излязат на "протест" да рекламират лозунгите, пропагандата и лъжите на пасолството....кремълското!!!

221

Хаха

преди 1 година

Костя започна с оправданията...м.а е късно моме за китка. Видя се и от къде започва Лъжата с мобилизацията която рекламираше по време на уж "шествието за мир"....от пасолството...но не на САЩ!!!

220

Анонимен

преди 1 година

Продажна гад, ама за бой са тия които му дадоха властта. В България е пълно с нискоинтелигенти и за това сме на това дередже.

219

Анонимен

преди 1 година

Само в п и не си признават, освен, ако не ги запишат на аудио и видео по разни тайни вечери.осолството да ходят. Чак до сащ се мъкнат по разни закуски

218

Анонимен

преди 1 година

Коце, чомодан, вокзал и.... в Москве! Ако искаш може и в Алжире!

217

Анонимен

преди 1 година

Къде другаде в Европа може да се проведе такова руско "тържествено мероприятие" и с толкова много присъстващи официални организации, освен в България?! Ето ги националните предатели, събрани накуп, и то платени! Докато няма нужда някой да ти плаща, за да чувстваш отвращение от Русия, както казваха преди години протестиращите срещу Герб - мафията - "мразим ви безплатно"! Вместо да освиркат Митрофанова, отишли да празнуват с нея ...срам БГ!