77

Плугчиева

преди 15 години

А кога се насерете ще му викате УПАРТИЙЧЕХМЕСЕ!

76

преди 15 години

малииии че *** - пфу, пфу

75

kiki

преди 15 години

TI si tolko krasiva na tazi snimka 4e si ia slozhi v ramka.Napravo si kato ruska pianica.

74

Марко

преди 15 години

Взела се е много насериозно и тя нищо няма да свърши!

73

стан

преди 15 години

много е права Плугчиева. с право може да се каже"ИМАМЕ ПРОБЛЕМ, ЩОТО МНОГО КРАДЕМ"

72

чапкънчо

преди 15 години

Вие НЕ ДЕЙСТВАТЕ,НИЕ ВИ ОБВИНЯВАМЕ!

71

преди 15 години

КОМУНИСТИТЕ СЛОЖИХА ТАЗИ ГРОЗНА КРАВА ДА ПРИКРИВА ПРОБЛЕМИТЕ ИМ, АМА МАЙ НЕЩО НЕ УСПЯВА - ХА-ХА-ХА

70

НФБ

преди 15 години

НЯМА КОМУНИСТИ, НЯМА ПРОБЛЕМИ...Отказът да гласувате не е гражданска позиция,това е просто още един начин да подкрепите същите тези,по които плюете сега.

69

air and water

преди 15 години

ИМАМ ПРОБЛЕМ - КОЛКО СЪМ КРАСИВА - МЯУ-МЯУ-МЯУ!

68

Алтън - Чорбаси

преди 15 години

АБЕ ВИСОКОУВАЖАЕМА ГОСПОЖО, НА ТЕБЕ ТАТКО ТИ НЕ НАЦИОНАЛИЗИРАШЕ ЛИ "ЕДЪР" СЕЛСКОСТОПАНСКИ ИНВЕНТАР ПО ДЕВЕТИ СЕПТЕМВРИ!?!

67

X

преди 15 години

Не е грозна, просто ретро гените са й в повече. Но то на всички комунисти ретро гените са в повече... Ама то имаше едно "ходи като , кряка като ", защо да не е ***?

66

преди 15 години

крадем, прибираме средства, = имаме проблеми и трябва да ги преодолеем., убедена е тя.:))))))))))

65

kalin

преди 15 години

ee nqma podono syshtestvo!!!

64

преди 15 години

Не си разбрал, всичко е точно: Те крадат, но нямат проблем, а проблема е наш. Ние:не крадем, но имаме проблем, защото парите са от наште...

63

невярваща

преди 15 години

От лошо по лощо става.Няма да се оправим само с приказки.

62

бургазлийче

преди 15 години

*** ПлуЖекчиева. Нямам повече думи за този аграрен фейс с който се тъпаним пред ЕУропата

61

преди 15 години

КАКВА НАГЛОСТ!!! ТОВА ВЕЧЕ ПРЕЛИВА ЧАШАТА...

60

преди 15 години

Как не те срам? Хем няма да спрете да КРАДЕТЕ , а ще продължите и да ни ЛЪЖЕТЕ,че не вие крадете ,а ние имаме проблем!!!!!!!!!!

59

Доню Донев

преди 15 години

И защо е всичкото това дърдорене на властимащите за какво ли не, но не и за реалните и ефективните решения, подобряващи нивото на България и живота на българите? Е ми то се знае, аз от време на време споменавам това онова по форумите... И защо няма резултат също се знае. Е, поне напомням на всички, включително властимащите, че не успяха и няма да успеят да елемират напълно нас, репресираните. А това, което породи нас, ще породи други... христианството е непреодолимо и незаобиколимо, могат само да го забавят с фарисейско-талмудисткия си юдаизъм...А сега предстои да станат властимащите у нас в еталон за тъпотия и алчност - канеха се да изнасят *** в далеч по гъсто населени от нас страни, а накраю се спряха на границата - Силистра все пак е на границата с Румъния. Е, това вече надхвърля всичко, и то за проблем с който се е справял без проблеми още първобитния човек... А накрая за капак ще построят заради далаверата екологино вреден завод, за да станем и за смях - ще живеем в обор, но ще си имаме златна тоалетна.

58

Доню Донев

преди 15 години

След това продължих и уточних: "Вече казах, че е противоестествено и екологично вредно да се унищожават битовите отпадъци. Впрочем може и да си спомняте подобни изказвания на тази тема от признат световен специалист в тази област - проф. М. Златева. Както и предлаганите решения. Това първо. От друга страна от хилядолетия, а и в момента като почти доминиращ метод, включително в най-богатите страни, се използват сметища. И от трета имате примера с Пловдив. Години наредсе обяснява обаче, че около София нямало подходящо място за сметище - едва ли не единственото възможно и вече употребено е това в Суходол. Всички търсят и все не намират. Е, в това може и да има нещо верно - все пак където има природно образование, подходящо за сметище, то обикновенно е падина с водоизточник, добри условия за живеене и там вече са се заселили хора. Но какво пречи тогава да си построим сметище? Сметнете колко са годишните отпадъци в София и ще видите, че по обем те са примерно колкото е обема на един стадион. Между другото физическото мислене е може би най-дефицитната част от човешкото мислене. Спомняте си, че бяха платени на Пловдив 47 000 000 лв. да 200 000 т. софийски отпадци. Това прави по 235 лв на тон. Ей богу, аз съм готов да утилизирам лично по един тон отпадъци всеки ден на такава цена. Че дори и по цената за тон по вътрешни цени за един град - в София тя е между 100 и 200 лева. А 200 000 тона отпадъци /изпратените в Пловдив/ е съпоставимо с обема на коритото на най- големия строен у нас кораб, то е метално и по скъпа тенология, но цената му е мнагократно по ниска от тези прословути 47 000 000 лв. Та ако беше построено бетонно и дори метално корито всичко щеше да е по-просто и поевтино. Изобщо тази цена беше съпоставима само с цената на нашите ББ кубове за ядрени отпадъци. Но тези неща само за илюстрация. А сега накратко съвсем конкретно. Разгледайте с гугълските или майкрософстки системи терените около София и ще видите сухи и голи баири. Изберете си еди такъв, проучете го и направете след това върху него взлъбнатина за сметище. Както и да я изработвате - с техника, дори с изкопчии, тя ще ви излезе с порядъци по евтина от завод. Анай-евтино е с насочен взрив. Доколкото знам, цената на депото в Цалапица е 20 000 000 евро и вклячва и проектирането, и копането, и застилането с глина и пластмасово фолио, а възможно и далавера. Е, стига толкова тук. Ако някого го интересува повече, аз съм на разположение."