40

Анонимен

преди 11 месеца

Най, вероятно нито едното ни другото най, ми се вярва да, е психопат също както създателите си на, кого да се метне хайвана.

39

ПорЦелан

преди 11 месеца

Те вече са тук! Когато влезеш в някой сайт за работа, първото нещо което те питат е дали си робот! Като отговориш с не, няма работа!

38

Анонимен

преди 11 месеца

Крат ще дойде, не с темринатори, а със скес... На мен ми звучи добре.

37

Анонимен

преди 11 месеца

Крат ще дойде, не с темринатори, а със скесботи - И да - точно такова е, както ви звучи!

36

Анонимен

преди 11 месеца

"НЕ аз нямам алгоритъм за самообучение, аз имам Естествен Интелект!" - Учените още спорят по върпоса ...

35

Анонимен

преди 11 месеца

Само терминатори и хищници ни трябват.

34

Анонимен

преди 11 месеца

От Бусманци - Ауч ... съболезнования!

33

Анонимен

преди 11 месеца

"Каквото й е вкарано от човешка ръка като данни това използва." - А ако позлва камера, термометър или микрофон? Пак ли е човешка ръка? Или ще изкараш философкси спор, че "щом е псотавено от човешка ръка". Братовчед ми е на практика глух, но "човешка ръка" му постави имплант з да чува. Пак ли е може да се уси от това, което чува? Или пак ще ме питаш за емоции и ще ме обиждаш?

32

Анонимен

преди 11 месеца

От Бусманци.

31

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен Спри да ме оиждаш или поне си кажи истинското име, щом си толкова нападателен?

30

Анонимен

преди 11 месеца

До 42 - Та да се върнем на основния принцип - как работи една "тюринг машина"? Говорим за математически модел, първоначално на абстракнта машина, а псоле на реален хардуеър. Тя няма "заложени данни", a правила, в които обработва подаваните входни данни, като накрая дават резултатът. Често, алгоритъма на обработка се подава, освен ако вече не е "на силикона", така че машинта може да обработва данни по-различен начин, според нуждите на оператора. Мога да ти предложа една тухла по въпроса ...

29

Анонимен

преди 11 месеца

"Машината борави единствено и само с данните заложени й в процесора. Тя борави само с тия данни" - "Машината" може да има повече от един процесор. В мометна виждаме типичен пример за Дънинг-Крюгер ефект, в който си запознат за някаква област на ниво, над средното за популацията, което ти дава чувството на превъзходство, но реално имаш много пропуски, за които не пдоозираш и действаш агресивно, за да защитиш позицията си. Споко, аз бях така в пръвите 2 години, докато се учех. Ще те смиря.

28

Анонимен

преди 11 месеца

"Пак ти казах...гледал си прекалено много Терминатор." - Гелдал съм го два пъти като дете. Гледах един от новите, ама ми беше много феминаци.

27

Анонимен

преди 11 месеца

До 37 - За кое говориш? За централната процесорна единица или за процеите на работа в самата система? Не, не съм "маааалоумник". Имам диплома по компютърни науки, магистратура по машинно учене и псоледния път, когато си правих IQ тест, макар да не беше висок, резултатът определено бе далеч над средното.

26

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 34 - Продължавай да ми даваш примери от напълно измислени творби. Нещо от Бобивърс имаш ли? Някоя работа на ГИбсън? Що не направо да ми цитираш Хари Потър? Дай някакви свестни аргументи, моля те, че си жалък.

25

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 29 "А соред теб, ти нямаш ли алгоритъм за самообучение, бе?" -- НЕ аз нямам алгоритъм за самообучение, аз имам Естествен Интелект! ИИ също няма да използва АЛГОРИТМИ, той е ИИ!

24

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 31 - Очевидно е, че говоря с морално и интелектуално банкрутирал индивид. "Тези нови данни" идват от това, което ти би разпознал като "RAM", след което отиват отделна единица за памет, която директно се обработва от процесора, според зададена функция. Нови данни се акумулират от входни устройства. За теб са сетива, за компютъра може да са камери, скенери или дори информация взета от друго място, например сърврър.

23

Анонимен

преди 11 месеца

ХА-ХА-ХА -- Алчните за грантове лъжат без капка срам за някакво измислен от тях ИИ. Зарежете евтината SciFi и намерете и прочетете Азимов за трите закона на роботиката, и какво там е представено за робот! Дали някой *** от горните може да разбере нивото на технологиите представени там.

22

Анонимен

преди 11 месеца

До 29 - И това не предизвиква особена емоционална реакция в мен. Никгоа не съм осъзнавал, защо се смята за толкова лошо, мъж да се извршва сексуални действия с някаква жена, независимо от връзката ми с нея. Аз линчно не намирам особена нужда, веднъж след като нагонът ми е задоволен, да "браня" или "паза" жената с която съм правил секс.

21

Анонимен

преди 11 месеца

До 29 - Всичктие женски роднини са кремирани батка, сори.