45

До 47

преди 11 месеца

Какви болници и полиция бълнуваш, бе! Всичко е под вода!!!! Деца спят покривите от 3 дни!!!

44

Обективно

преди 11 месеца

Разливите са по- големи в руската част. Кой ще спасява хората там? Руснаците смятат, че са украински симпатизанти, а украинците - че са руски такива. Много голямо потъване на Човечността и човечеството! Спиране на огъня е решението. Кой го отхвърли??? Кой???

43

Анонимен

преди 11 месеца

Ало "авторката" счупи тъ помера! Баааш па в социалните мрежи се молят? Ама верно ли? Единственото място, където човек като закъса, тича да се моли са социалните мрежи, нали? Не ходи в гражданска отбрана, не ходи в болница, не ходи в църква и не търсви помощ от околните - съседи, полиция или спешните служби, ами се загърбва и започва да пише в социалните мрежи!?!

42

Анонимен

преди 11 месеца

Би трябвало бойните дествия да бъдат спрени и от двете страни, докато бъдат изведени тези цивилни оттам.

41

До44

преди 11 месеца

Кое викаш е "страна"?...???

40

Анонимен

преди 11 месеца

Вижте любимият ви руски злобен диктатор до какво докара една страна....

39

Москва потъна

преди 11 месеца

Престъпниците от Кремъл предпочетоха да издавят окупираното население от колкото Украйна да си го върне...

38

Анонимен

преди 11 месеца

Най-добре е укронацистите и временния им режим да се предадат докато могат. Иначе ще бъдат могилизирани до последния укро-натовски нацист! Така все още живите имат шанс да работят до края на живота си във възпитателна колония в Сибир, но да са живи.

37

Анонимен

преди 11 месеца

Отправете молбата към наркомана и евентуално към неговите господари-говедрите!

36

Анонимен

преди 11 месеца

Гледате ли какво се случва с православните храмове в украйна? Изгониха свещенниците и започнаха да правят в тях сатаниски сборища. Освен това десетки храмове бяха подпалени.

35

Давай Za

преди 11 месеца

СВО е като секса, колкото повече се съпротивляваш, толково по-навътре ще ти влиза. А военната помощ е като вазелина, мажеш ама пак боли, защото се увеличава продължителнността на контакта.

34

Анонимен

преди 11 месеца

В Холивуд правят тонове филми срещу нацистите. Интересно, ще почнат ли да правят филми за безобразията на руснаците които вършат спрямо Украйна.

33

Мдаа

преди 11 месеца

Да питат техните Слава Геройма нацистите от Киев защо са във това положение укрофашистите трябва да бъдат бесени по улиците заради геноцид срещу собствения им народ!! А шефовете им си се препичат по сен Тропе със усвоените милярди помощи!! По безотговорен и найвен народ от укройнския не съм виждал никога!! Селави

32

Анонимен

преди 11 месеца

Частни американски фирми купуват руски нефт и газ и после го продават на геiропа с надценка. Някой знае ли къде са американските залежи на нефт, освен нищожни залежи в Тексас. Всичко се купува от Близкия изток и Русия (като трябва да отчетем, че арабелите намалиха добивите си). Кравария създаде санкции за да точи пари от геiропата. Ти русофобе караш чупения си катраник с Руско гориво хахаха!!!

31

Анонимен

преди 11 месеца

Вече толкова ми писна от умилителния захаросан драматизъм в статиите на ДВ, ББС и подобните им, че каквото и да напишат, будят единствено досада.

30

Анонимен

преди 11 месеца

Видяхте ли какво стана със "свръх модерната" американска и натовска техника? Тотално изтребление. На 100 кв. м. 1 леопард, 3 бтр брадли и 1 трал машина. Супер модерната натовка техника е направена на пух и прах от рсзо, което е произведено през 60 те години и гаубици от 50 те години на миналия век. От тука можем да заключим, че Русия е поне 60 години напред във военно отношение в сравнение с пропадналия запад. Нали нямаха акъл, много пиеха и ядяха само картофи?

29

Анонимен

преди 11 месеца

Америка щели да дадат поредната финансова инжекция на укронацягите от 2 милиарда. Ние купихме 6 броя чертежи на ф-16 за 3 милиадра. С чертежи на 6 броя ф-16, Русия едва ли ще бъде победена... Сега с нашите пари ще произведят тези самолети, които са модел от 60 те години на миналия век и ще ги дадат на уссрайна, но след 2 години. А ние ще пием една студена вода. И е тия същите, които ни набутаха с 3 милиарда пак са на власт. Ако беше в друга страна нали се сещате какво щеше да стане?

28

Историка

преди 11 месеца

Мръсни руснаци ще си платите за тази кървава война!

27

Анонимен

преди 11 месеца

Ако се чувствате неинформирани или Ви лъжат, направете си профил в социалната мрежа вконтакте: vk. c o m Там има всякаква информация и всякакви канали, информационни агенции и т.н. Не спират да ни лъжат! Цензурата у нас е чудовищна. Уж демокрация, а блокират канали, не дават хората на изберат какво да гледат. И не е само тук, на запад е същото. Жалко, че доста хора не са информирани, гледат само първа, бтв, нова, блумберг.. и са изцяло потънали в западната пропаганда.

26

Анонимен

преди 11 месеца

Престъпниците ще си получат заслуженото.