33

?!?****

преди 10 месеца

"Двойкаджиите от Пловдив нямали интерес към българския език", в такъв случай какво правят в България? Могат да отидат в друга държава, към чийто език имат интерес....Това важи и за директорката.

32

Рамзан Кадиров

преди 10 месеца

"... И тъй,понеже ние живеем от дълго време в земята на българите, простащината ни стана близка другарка и съжителка...Из "Писмата на Теофилакта Охридски архиепископ български." Превел от гръцки митрополит Симеон. Сб.на БАН, 1931, кн. 27, с. 7172.

31

Пловдив

преди 10 месеца

Не е в *** квартал. Ученците са изцяло българчета. Целият им випуск в 12-ти клас се състои от 18 човека. Смятай за какво училище става въпрос.

30

Анонимен

преди 10 месеца

Ако владеят чужди езици,няма абсолютно никакъв проблем .

29

Анонимен

преди 10 месеца

Това училище да не е случайно в един доста известен квартал със С? На това прилича. И ако да, тогава е цяло чудо, че 12 човека изобщо са стигнали до матурите, а не са горди розители от няколко години. И да, на тях българският не им е приоритет и изобщо нищо, което се изучава в училище не е.

28

Христо Христов

преди 10 месеца

Растат новите евроатлантици. След време те ще ви обясняват по телевизията колко сте про'с'ти.

27

Питам

преди 10 месеца

А с английския как са ?

26

Факт

преди 10 месеца

Гали от племето Ман, Маци от племето По, Пеещи от племето Тур???

25

Коментар

преди 10 месеца

Такава е еврогеюватадиректива !Тука да стане първия индийски щат на континента,въпреки че индийците в Индия са 1000 пъти по зле от тукашните си брачеди!Там няма помощи мощи а всеки се оправя сам,като не работи стои гладен и Mpe!А мустакатия полицай като му изпере една бамбукова сопа по пищялите оня прави 2 метра скок като младо яре и повече не му идва на акъла да прави глупости щото пак ще яде сопата без предупреждение!

24

Анонимен

преди 10 месеца

По мое време, като имахме двойки никъде не отивахме, а се връщахме! Никой не ни питаше за интереси, преди да си издържим матурите. Толкова ли се е променила образователната с-***!?

23

Хан Тервел

преди 10 месеца

Без права за социални помощи,без шофьорска книжка и без да гласуват! По-късно и без българско гражданство!

22

Анонимен

преди 10 месеца

честито - бъдещитеи харвардци национални пре5датели - то американското робство се оказа десетки пъти по жестоко от турското

21

ЧЕСТИТО

преди 10 месеца

БЪЛГАРИ В ПЛОВДИВ НЯМА СКОРО И ИМЕТО БЪЛГАРИЯ ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ И ДЕ ЩЕ ИДЕ КИРИЛИЦАТА ЗА КОЯТО НАРУВАТЕ РУСИЯ И СЪРБИЯ

20

Реалист

преди 10 месеца

Големият въпрос е защо въобще са стигнали до 12 клас и до матури, след като очевидно са неграмотни и е трябвало да повтарят класове. Въпросът не е към директорката, защото така са принудени да работят всички училища в страната, а към МОН.

19

Анонимен

преди 10 месеца

За какво да учат джунгалите ша кара бмв то и ша прай деца

18

Хюго Бос

преди 10 месеца

Докато не почнат пак шамарите и тоягата да играят, нещата няма да се подобрят.

17

Хюго Бос

преди 10 месеца

А защо трябва да са виновни учителите, а не тъпите мързеливи ученици и родителите им? Като не учиш вкъщи, насила как да те накарат и да ти налеят в кухата кратуна знания?

16

Анонимен

преди 10 месеца

Имат амбиции да ходят в Мюмюнстер, Геманистан.

15

Анонимен

преди 10 месеца

ами то в Пловдив всеки иска да е бизнесмен като Митьо Чорапа дето касов апарат не е виждал, камо ли учебник по български

14

Такива са хората

преди 10 месеца

Това е демокрацията - Живота е такъв какъвто си го направиш. Само през комунизма ги биеха, за да учат. Сега им пишат оценки колкото да минават и кой колкото иска толкова да учи. И си пролича естествената човешка природа - чалга, мизерия, агресия - това е естествената природа на човека. Всичко друго и по-хубаво се изгражда с труд и усилия. Някой трябва да те натиска да учиш, да те възпитава, да те учи на труд.. Това са все неестествени за човека дейности