190

Анонимен

преди 11 месеца

До Руските фашистиВярно, И?

189

Анонимен

преди 11 месеца

До Руските фашистиВярно е,! И?

188

Анонимен

преди 11 месеца

До ЧочоПенев футболиста го е казал: Духай супата!

187

Точно.

преди 11 месеца

До Сандо - Па и какво му е на Путин. На неговото място кой мисли че може повече? Глутницата от западните "партньори" на САЩ? Байдън? Ха-ха! А партньорите са и в секса. В случая ЗАПАДА е отдолу. Е щом им харесва, няма лошо стига да не си забравят "ЦЕННОСТИТЕ". БЕЗКРАЙНО СМЕШНИ И ВРЕДНИ! Всичко що забъркаха няма да се забрави никога.

186

КПСС БКП

преди 11 месеца

Дали ще спечели войната Русия, се съмняват единствено мисирките списващи в антируския соросоиден сайт Факти !

185

тя

преди 11 месеца

Русия си взе това което й се полага ,сега трябва да си пази територията , ако се наложи и атомно оръжие ще влезе в действие !

184

Руските фашисти

преди 1 година

Путин е най-великият терорист и убиец на жени на Земята.Търсен е от Международния Криминален Съд жив или умрял за отвличането на хиляди деца

183

Щирлиц

преди 1 година

Евронацистите сссъссскат,а?Яко.

182

ПОБЕДА ЛИ!

преди 1 година

Ако някой се надява, че крепостните ще победят Пентагона, то такъв човек има голяма фантазия и няма никаква престава за военната мощ на Америка.

181

Анонимен

преди 1 година

Тия дето запада ги нарича "руски елит", повечето са вече в Израел, останалите скоро ще ги последват. Промените, които текат в Русия в момента са по-сериозни от тези, които текат в Украйна. Реално се сменя елита и ако някой не го е разбрал или иска да върне старото, едва ли ще му се получи.

180

Анонимен

преди 1 година

А питахте ли какво мисли украинския елит за тяхната 'контраофанзива'? Как смятат да си върнат толкова територия с 100.000 армия, от които 70% са събрани от баровете тинейджъри? Вярно, че бг е станала по-зле и от васална колония, никога не се чува и другата страна.

179

Анонимен

преди 1 година

Ще я спечели!Русия война не е губила и който е тръгнал срещу нея е загубил!Напред Русия!Господ е с теб!

178

Чочо

преди 1 година

Всяка война си има край. Дали след 1 или 2 години, все ще приключи. А дали ще спечели Путин или Русия, силно се съмнявам. Те вече загубиха много. Търговските си партньори на запад, хиляди закрити фирми и предприятия, милиони бежанци от Русия и не на последно място хиляди жертви по бойните полета. Последиците от тази безмислена касапница ще ги търпят руснаци и украинци още десетилетия.

177

Fugal

преди 1 година

Бля бля бля . от Контра стана май РеКонтра!!! Като наблюдател не виждам никакво съмнение или притеснение дори напротив. Иначе с двете ръце съм всичко да приключва най-сетне и да се спре с избиването на братя славяни от двете страни на фронта умишлено от едина ходеща мумия и шайката около него

176

Анонимен

преди 1 година

Не няма да я спечели...просто Бандерия ще я загуби

175

?!?!

преди 1 година

Около 100 хиляди няма да се върнат от тази "кскурзия"...***

174

Сандо

преди 1 година

Много сте жалки да свеждате една държава до една личност, при това става дума за Русия а не за Зимбабве

173

с.т.

преди 1 година

Разбира се, че путин няма да спечели войната!

172

Анонимен

преди 1 година

Няма война! Руските войски са само на екскурзия в Украйна.

171

До 172

преди 1 година

Никога Русия не е заявявал, че отива "в Киев", ще превзема Киеви и т.н. Каквито и глупости да съчинявате, слушали сме точни изявления, въпреки информационното затъмнение още миналата година относно целите. До тук са постигнати, остава да ги опазят.