15

До Дядо Стефчо

преди 11 месеца

Да знаеш, че земята ти е силно земетръсна и да продължаваш да живееш на нея е глупост. Трубва да се развиват Видинско и Бургаско - най-стабилните у нас зони.

14

Анонимен

преди 11 месеца

В Пловдив обучават азовци.Господ не може да търпи да гледа пречупени кръстове!Такива ще подпалят държавата...те са си като скинарите от едно време.

13

Абе

преди 11 месеца

До 4 и като са застраховаш какво бе умник ?Нито една компания няма да има финанси при мощно земетресение да покрие всички щети!Ще пиеш една студена вода

12

Няма ли

преди 11 месеца

Най-после в тия котила на престъпността и особено онуй на жълтите павета една девятка по Рихтер с последвана температура само нула по...Келвин.И за капак отгоре един Тунгузуц.

11

Анонимен

преди 11 месеца

Усетих го, седях си на стола и той подскочи, точно както подскочи пода при първото земетресение. Слав а Богу, не с такава сила и продължителност! И се чува някакъв гръм...не мисля че е свързано само със сеизмична активност, макар че не си падам по теории на конспирациите.

10

Анонимен

преди 11 месеца

Защо е тази паника? Ами нищо не се усети. Защо е всичкото истеризиране в медиите някой пръъднал, друг се нассрал, колко болни от новите, трус от 3,4 трус ли или поклащане? Няма ли по-важни неща за отразяване? Или сте на елементарно ниво?

9

Alex

преди 11 месеца

Аре бре кога ша е 9 по степен

8

В началото

преди 11 месеца

До трийсетте години на 20-век в България са станали множество мощни трусове, като при Кресненско - разложкия разлом е станало най- силното в цяла Европа. Засега сме леко облагодетелствани поради тези разтоварвания на земното напрежение, но това не бива да ни успокоява особено, защото от тогава е минал близо век. Никой не може да прогнозира с точност кога и къде ще удари пак! Факт е, че най-застроените и населени градове като София, Пловдив, Варна и Благоевград се намират в най-активните разломи!

7

Анонимен

преди 11 месеца

Те по едно и също време се случват всеки ден. Спрете таймера .

6

Дядо Стефчо

преди 11 месеца

На колко годинки си на три? Най силното земетресение в континентална Европа е в България. Трябва да четеш книги.

5

Анонимен

преди 11 месеца

Нали уж не бяхме силно земетръсна страна? Аз когато растях не помня нито 1 земетресение да е имало.

4

До три

преди 11 месеца

От триенето между земните пластове се чува този тътен. Колосална енергия се освобождава в този момент и при разместването се чува тътен, бучене, гръм. Понякога се вижда и сияние ако е нощ. Дано Господ е милостив, че трусовете в световен мащаб ще стават все повече и по-разрушителни! Който има възможност да си застрахова имота. Колите всички ги застраховаме, а по-важното - жилищата, никой не се сеща.

3

Анонимен

преди 11 месеца

Тез гръмове преди труса откъде идват, първо гръм и после разтриса?

2

Анонимен

преди 11 месеца

1 може когато да пръснали отгоре да се е намокрила почвата затова

1

Анонимен

преди 11 месеца

рептилите копат нови тунели и пластовете се наместват:)