55

Анонимен

преди 11 месеца

Нищо няма да каже Каскета, защото ако говори много, няма да дочака закуската утре.

54

Анонимен

преди 11 месеца

Между другото Пеевски е доста обран и се опитва до говори конкретно без да ръси омраза.Знае ли човек.

53

възраждане

преди 11 месеца

шиши, ние ти помогнахме да те изберат, като не влязохме да изпълним задължението си

52

Шегобиец

преди 11 месеца

Етооо, какво ви писах по-долу? Да не се тревожите! Гешев отложи обръщението си, та ходете да пиете по една ракия и весел уикенд!

51

Анонимен

преди 11 месеца

Време е да се гласува нов кредит от 3 млрд. за да се платят още едни 8 самолета дето ги няма и на картинка.

50

АНГЕЛ

преди 11 месеца

Отложи обръщението. Разбраха се. Той си запазва поста а далаверите на тройната коалиция ГЕРБ ППДБ И ДПС остават в тайна !

49

Пп дб

преди 11 месеца

Шиши ние помогнахме да те изберьт като гласувахме вьздаржали сеКирчо , асен , атанасов , да не ни забраеиш като распределяте порциите с баце

48

Един от Възраждане

преди 11 месеца

Шиши, ние ти осигурхме кворум за член на Конс. Комисия. ДА ПОЧЕРПИШ, ЕЙ!

47

Анонимен

преди 11 месеца

мафията(герп и дпс) подпомагана от възраждане и итн няма да направят нищо различно от до сега, дори си издигат най-нагло мафиотчето пеевски да имитира промени в конституцията

46

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен_36, и ти си безпаметен възрожденец май, жълтопаветата гласуваха против тоя престъпник, а вашите булки не влязоха да гласуват, за да може младоженеца да влезе в комисията

45

Анонимен

преди 11 месеца

булките на тоя от снимката са "възрожденци"

44

прелом

преди 11 месеца

Научаваме,че д-р Ненков е новия бъдещ политик.Захвърли бялата престилка и хукна по студиата да коментира обстановката.

43

Лина, ти си

преди 11 месеца

млеконадойна овца от стадото на Копейкин остава да започне да те дои на всеки час ! От "посолството" ще се радват, защото Копейкин ще им продава "чисто" млеко срещу долари, които ще скъта в банка, нищо, че иска левът да си остане, това няма нищо общо с неговите планове за богатеене върху гърбът на без_мозъчните !

42

Анонимен

преди 11 месеца

Никога не съм вярвал, че ще дойде момент, в който Гешев има вероятност да стане добрия в приказката.

41

Lina

преди 11 месеца

Какво напрежение? ПосолствоТО си има правителство, което ще гласува още 7 млн за нарисувани мечти. Ппдб+ отказват да гладуват имунитета на бОцан. _ во ни

40

Някога някой

преди 11 месеца

чул ли е в изказване от копейка в НС нещо което с свързано с икономически разтеж, с план за излизане от кризата, с начин как да се преодолеят корупционните похвати, с финансова стабилност, с подобряване на счетовдния баланс на държавата и т.н. с други там важни финансови и икономически мерки ? Пак питам и искам икономически пример ? Само слушаме : - САЩ, посолство, НАТО, независимост, все думи които искат да чуват тези които не умеят да мислят и кротко наведени вървят след измамник !

39

До 39

преди 11 месеца

Кого да спрат Възраждане бе без_мозъчник ? Да спрат Гешев или да спрат искането на имунитета на Тиквуний от прокурора ? Кое да спрат обясни, че нещо не мога да разбера какво искат Възраждане развиване на корупцията или спирането и ? Я обясни по-ясно какво разбираш ти от действията които провеждат копейките, аз разбирам, че искат Тиквуний да е с имунитет и Пеевски да е член на комисията занимаваща се с Конституция !

38

До 39

преди 11 месеца

Кого да спрат Възраждане бе без_мозъчник ? Да спрат Гешев или да спрат искането на имунитета на Тиквуний от прокурора ? Кое да спрат обясни, че нещо не мога да разбера какво искат Възраждане развиване на корупцията или спирането и ? Я обясни по-ясно какво разбираш ти от действията които провеждат копейките, аз разбирам, че искат Доказана е с имунитет и Пеевски да е член на комисията занимаваща се с Конституция !

37

Анонимен

преди 11 месеца

Само Възраждане се опитаха да го спрат този, другите вкупом му помогнаха като гласуваха, вместо да развалят кворума

36

Вместо

преди 11 месеца

В затвора, засуканата любовница на Доган ще прави конституция и реформи ..верно сме сбъркана държава