9

Анонимен

преди 11 месеца

Подземният град се разраства. Някой копае много на плитко

8

Анонимен

преди 11 месеца

*** - светлинни години са в големите градове и мегаполиси - в другите 70 % някои живеят като в Средновековието - стига лакрдисва

7

Анонимен

преди 11 месеца

Нормално е. В Китай земята е с много варовикови скали. И има страшно много пещери и красиви образувания подобни на Белоградчишките скали. Проблемът е че също има много случаи на пропадания и дупки. Но котайците няма какво да ги мислим. Имат потенциала да се справят с всякакви проблеми.

6

До 6

преди 11 месеца

Има доста експати в Китай, които постват за живота там. Например този Британец. https://youtu.be/7bHpaAOpQcg Уникална страна и уникален народ. Като инфраструктура са светлинни години напред.

5

Според Индийчето

преди 11 месеца

начело на Малобритания Китай бил заплаха. Ето как се пътува с влак стрела в Китай, бизнес класа. https://youtu.be/FgthWgZGb-w Бизнес класата е най-луксозната в Китай! Това ли е заплахата? Влакове, самолети, мостове, пътища, язовири и ел. централи, 5джи, 6 джи антени, смартфони и компютри, ел. автомобили, космически изследвания и космическа станция. И какво ли още не. Това ли е заплахата? Докато МАЛОБРИТАНИЯ единственото което можа да измисли е обеднен уран в Украйна! Тия са срам за човешкия род!

4

Всъщност

преди 11 месеца

три 25-етажни сгради.... и тук- направихме новина, докато чакаме неприятните (за нато) вести за мотиконастъплението!

3

Един блок

преди 11 месеца

Поддал - какво се стресирате!

2

Alex

преди 11 месеца

Тия земята не ги иска

1

Анонимен

преди 11 месеца

Добре, че прочетох новината. Имах планове да мина оттам днес, но ще го отложа