29

ББ

преди 11 месеца

позьор и детето на мафията,фалиралият 5 пъти,финансираният от путин през ДБ според разследващи журналисти,насърчи мафиоти и руски агенти да опитат преврат и да превземат Капитолия,убиха служители в Капитолия,граждани на САЩ,путин и китай обявиха война на САЩ...слепите го виждат...и либерални...ще родят нов хитлир!!!ес са слабото звено...путин и китай ги поставиха на колене,републиканската скоро ще си смени ...да ти е шеф...путин...си е Национално предателство!!!

28

Анонимен

преди 11 месеца

Бай Стивън надзирател от Централен Ню Йоркски затвор те очаква.Носи си и вазелин ,че там има много загорели Neгри .На стари години ,че станеш за резил!

27

Off

преди 11 месеца

Взимат му мярката за оранжОв костюм на Оранжевия.

26

до 25

преди 11 месеца

Мълчи, Възражданец. Всичките сте с еднакво мнение, нито един няма собствено. Квот ви пее Коста, тва пеете и вие. Зелки такива.

25

Коприваров

преди 11 месеца

Рижия клоун бе най-смешния презедент на америка. Щеше да кара мексиканицте да строят ограда по границата. Пълно кукуриrо.

24

Анонимен

преди 11 месеца

Тръмп е 1000х по-адекватен във всяко едно отношение от изкуфелия Байдън и ако не бяха фалшифицирали изборите и там, нищо от тези безумия нямаше да се случи. И понеже сериозно застрашава т.нар. "демократи" му спретнаха тия измишльотини.

23

Анонимен

преди 11 месеца

Тръмп няма да спечели ако ще всички русофили в България дружно да се наcерaт в деня на изборите.

22

Анонимен

преди 11 месеца

До 17 Анонимен До Анонимен, Да не мислиш, че президента управлява там, управляват корпорациите, които стоят зад тях, президентите им имат ограничена власт! . . . . . . . НЕ Е ТАКА, А ПРАВИЛНО БИ БИЛО -ПРЕЗИДЕНТИТЕ ИМ ИМАТ НЕОГРАНИЧЕНА ВЛАСТ СЛЕД КАТО ДЕМОНОКРАТИТЕ ДОЙДОХА НА ВЛАСТ!

21

Що за

преди 11 месеца

Политически театър ! Нали такива документи намериха и в къщата на Байдън, защо няма повдигнато обвинение срещу него !?

20

Анонимен

преди 11 месеца

Дядката го сготвиха

19

Курчатов

преди 11 месеца

Да бяга при Путин докато не е късно.

18

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен, Ей, ко ми натискаш минус, питай президентите им, как преди деситилетия, когато не са били развити технологиите, са били длъжни да носят записващо устройство и да се прави отчет, за да ги контролират какво правят и говорят на срещи!

17

Анонимен

преди 11 месеца

А за Бойко Борисов?

16

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен, Да не мислиш, че президента управлява там, управляват корпорациите, които стоят зад тях, президентите им имат ограничена власт!

15

Анонимен

преди 11 месеца

Тръмп реално има Много Възможности! Байдън,Няма почти Никакви вече!-:)))

14

Анонимен

преди 11 месеца

Ясно! Деменцията Байдън,е решил да съсипе Тръмп! Защото точно той е препъни камъчето към следващ мандат!-:) Само че този Пенционер и Деменция,не знае във всеки един момент.Нито Кой е ,и къде точно се намира всъщност!-:( Е тук вече не е " Ок" за Много Американци! Ще спомена само и мнението на Личният ми лекар на Байдън! Несериозно са нещата,Америка да бъде Представлявана от Пациента ми! Край на Цитата!!!

13

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен, Ами обичаме Русия, ако не ти харесва, сюткейс, стейшън и се изнасяй! Българияте са русофили.

12

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен, Глупости, руснаците нищо лошо не са ни направили някога, даже напротив , имаме голяма полза и изгода да търгуваме с тях и са ни помагали, при това са и славяни, никой в източна Европа, не се страхува от руснаци, както се внушава в пропагандата, да не говорим, че са и славяни, като нас и са ни близки! Без Русия, ще има глад , студ и терор в България!

11

Анонимен

преди 11 месеца

Според законите на САЩ Тръмп дори да отиде в затвора пак може да участва в изборите.Те имат условие 14 години да са живяли там,а ние тук влачим някакви марионетки с двойно гражданство от Марс...

10

Анонимен

преди 11 месеца

Наздраве на всички русофили.Ако не бяха американците ние щяхме да сме жив зян.Русия щеше да е на границата ни.А те вече са ни обявили за вражеска държава.Русифила е русофил до де не трябва да почне да се наслаждава на руската компания.