52

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 8. Един фут е около 30 см. Значи съществата са били около 2,40 - 3 метра високи според описанието. По принцип при превод на мерни единици е хубаво да се превежда в разбираемата за целевия език мерна единица (см / м за България) и например може да се сложи в скоби и бележка под линия оригиналът.

51

Анонимен

преди 11 месеца

След ковид и Украйна, най-накрая дойде техния ред.

50

Анонимен

преди 11 месеца

Със сигурност са ТЕ. Онзи ден някой беше напил кpaвата ми с мастика. Това не е дело на естествен или изкуствен интелект, а на свръхинтелект неподвластен на нормалните земни разбирания.

49

МОЖЕБИ СА ТЕ????????

преди 11 месеца

? ? ?! ? ! ?! !? !?

48

Deep Zone

преди 11 месеца

"Shipping back pieces to hangar, to slowly put it together,to find new weapon technology and maybe answer how to live forever":)

47

Анонимен

преди 11 месеца

Проверихте ли щателно НЛО-то за надписи на кирилица.

46

Георги

преди 11 месеца

Видеото е от 1ви Май, само преди 40 дни.........Вече сигурно са ни превзели иноземците докато стигне новината до нас - Ц Ц Ц 40дни разлика. Бляк!

45

Анонимен

преди 11 месеца

Вече сме в ерата на HD камери и кво ли не, обаче извънземни и НЛО задължително се снимат с няква стара нокия от 2000-те

44

Последните времена

преди 11 месеца

Демони - паднали ангели

43

Пич

преди 11 месеца

Тия са засекли роми от гр. Левски в двора им.

42

Шегобиец

преди 11 месеца

Рептилите са дошли да помогнат на своите роднини, че изпускат властта над планетата :)

41

Люк Скаймокър

преди 11 месеца

Нищо подобно, Митьо Очите и Ахмед Доган си джиткат летящата чиния на Доган, и понеже се наливат с много бира, слизат да изтoчват бойлера по хорските дворове!

40

Люси мамбата

преди 11 месеца

Зелени зелени ама колко им са големи? За мамбите питам

39

Анонимен

преди 11 месеца

До до 25 - Ок. И какво от това? Просот означава, че има далеч овече работна ръка, далеч по-нисък сатднарт и далеч по-малка нужда от гормни средства за социални програми.

38

Анонимен

преди 11 месеца

"В задния ми двор.:D:D:D ХАХАХАХА

37

Анонимен

преди 11 месеца

Новината е леко стара, защото клипът се върти от няколко дни в интернет. По спомен говорят за "високо 8 фута зелено същество" излязло от НЛО. Чудно ми е колко дни ще отнеме да се пусне тук новината, че днес официално привикват Тръмп за секретните документи, които са намерени при него, и реакцията на републиканците, че за корупция няма пипнат един човек, не се разследва защо инстаграм промотира педофилско съдържание(скандал от вчера), но за първи път в историята се арестува кандидат за президент

36

Неконспиративна

преди 11 месеца

Мъск и Безос печелят разбира се. Същото се случваше и преди десетилетия, когато имаше космическа надпревара, това не е конспиративна теория. Тогава пак много се говореше за извънземни за да може правителството на САЩ да каже, вижте, трябва да отделяме много пари за космически изследвания. И тогава имаше гладуващи в САЩ и сега има, разликата е в основните играчи, които движат тия настроения. Преди беше правителството, сега са няколко човека с 1 трилион парици в джоба, които са алчни за още.

35

Бай Чеп

преди 11 месеца

Снимката обяснява всичко. След като излезеш от бара и тръгнеш към дома, старателно измервайки ширината на улицата на зиг-заг, към теб с бясна скорост се задава стълб светещ ярко. Стълбът се блъска в теб здраво и виждаш ярка светлина (в повечето случаи наподобяваща на кръжащи около главата ти звезди). Когато заслепяването и болката попреминат, вдигаш глава и виждаш летяща чиния.

34

Щерю

преди 11 месеца

- Да, да и извънземните държали в ръце свитъци от Тората, говорели на иврит, и викали: - Слава на Израел!

33

Неконспиративна

преди 11 месеца

Зад тези глупости вече не стои правителството на САЩ. Теориите за извънземни са завъртяни щото Мъск, Безос и още няколко милиардера плащат. А защо го правят?! Отговора е много ***, космическите бизнеси на Мъск и Безос не са пазарни, за да се движат трябват пари от правителството и затова сега се създават филми, предавания, НПО-та, слухове и т.н. за да се отвлича вниманието на обществото, което ще спомогне за наливането на държавна пара в космически изследвания. Кой печели от това?!