34

Анонимен

преди 10 месеца

Вие сериозно ли? Това е все едно на сложиш в чаша с вода една прашинка захар и да очакваш водата да е сладка. Българина първи се хваща на въдицата за всяка такава новина, защото не е лесно да се мисли !

33

Анонимен

преди 10 месеца

Насраните от страх путиновци решиха,че само така могат да попречат на украинците да напреднат по фронта. Това е чиста логика. Мало умните путинофили обясняват как украинците са го направили,но като ги питаш каква е логиката те да го направят те гледат тъпо и почват да говорят за някакви наркомани и нацисти-нищо общо с въпроса естествено. Руснаците са срам и позор за славянските народи

32

$$$€€€ провалил се

преди 10 месеца

Говори ме за морето и вече със сигурност ще плуват бомби и севъжможни трупове човешки и животински Сезона ще бъде КАТАСТРОФА ЗА КОЯТО ЗЕЛЕНИЯ МАРОДЕР И СТОТИНКА НЯМА ДА ДАДЕ. Но има и още по-важно ,ВЕЧЕ НЕ СЕ ГОВОРИ ЗА СЪСТОЯНИЕТО НА ВЪЗДУХА КОЙТО ДИШАМЕ И ПО ГРАДИНИТЕ ВСИЧКО ПОЧЕРНЯВА ОТ ТЕЗИ ХИМИКАЛИ КОИТО СЕ ПРОИЗВЕЖДАТ БОМБИТЕ ТРОВЯТ НИ БАВНО И СИГУРНО В ИМЕТО НА ДЕМОКРАТИЧНИЯ ФАШИЗЪМ НА ЗЕЛЕНИЯ ***

31

Сата НАТО

преди 10 месеца

Чак странно ми се струва как украиноробите обвиняват Просията, но омаловажават замърсяването на румънския и българския бряг. Абе, кажете си - имахме военна необходимост и счупихме шлюзовете. Хората ще ви разберад.

30

Алекс

преди 10 месеца

След тази новина само крайно празноглав ще отиде на родното Черноморие.

29

Карибски пират

преди 10 месеца

Ще се къпете на Слънчака сред трупове на хора и животн.Ето защо силно препоръчва Гърция.Вариант 2-на село с маркуча от чешмата.

28

Анонимен

преди 10 месеца

Напротив,това количество вода не само няма да замърси това блато Черно море а по скоро ще го освежи!Елементи като това професорче,отново търсят под вола теле!!!

27

до 29

преди 10 месеца

И какво като не достигне нашите брегове?! Катастрофата е огромна. Благодари на "братска" Русия, дето изтрови децата ни като лъга седмици за Чернобил.

26

Анонимен

преди 10 месеца

Какво да кажем?! Нагла, голташка Русия има опит с непоправимите катастрофи. СССР какво направи в Чернобил? Катастрофа, равняваща се на 50000 бомби, като тези над Хирошима и Нагазаки. Сега отново... Де що е руснак, само мизерии, беднотия, наглост и лъжи.

25

Анонимен

преди 10 месеца

Гледайки теченията.... няма такава вероятност да има замърсяване близо до бреговете на България. Пак пишман експерти, които дори не живеят до морето.

24

Анонимен

преди 10 месеца

Този тип винаги се позиционира с негативна и плашеща информация във всичко и чака поръчки, щото тя се продава най- добре по света! Сега очаквам да даде интервюта в немски и австрийски медии и да удари туризма. Немците и без друго са уплашени, че сме близо до войната, а немското правителство нищо не прави да успокои населението.

23

Слънчака

преди 10 месеца

Водата е заляла складове с химични материли,складове с торове,фекални води,трупове на животни.Приятно изкарване на Мутроморито.

22

Анонимен

преди 10 месеца

За маслата незнам.но ямите с загробени умрели животни водата ще ги отнесе.гробищни паркове,всичко това е бактерии и зараза.А болестите който ще се развият от отнесените помиини ями.тоалвтни всичко това ще влезе в Черно море.който ще е на плаж може поне да се замисли.

21

Анонимен

преди 10 месеца

Абе ти малооооумен ли си,бутнати са шлюзовете а не самата централа и трафовете където има най много масло,или замърсителите които ще бъдат влети в това количество вода са нищожни,само един танкер като направи промивка на своите резервари изхвърля в пъти повече ***!Престанете да шашкате хората,проблем има но той не е от естество замърсяване!

20

Ужас

преди 10 месеца

Дано не е радиоактивна водата от язовира не знаем дали не е заляла боеприпаси с убеднен уран - маслата отделно , колко беди ни стовари украйна - с чернобил и сега пак

19

Даже

преди 10 месеца

Язовирът е 18 кубични км вода, а Черно море 547000 кубични км, това е капка в морето, освен ако водата не е радиоактивна, но нали е ползвана за поливане...освен за худроелектроцентралата?

18

НЕ НИ СТИГАТ

преди 10 месеца

ОТПАДНИТЕ ВОДИ ОТ ХОТЕЛИТЕ, АМИ СЕГА И ТОВА

17

До 8

преди 10 месеца

До АнонименПредлагам да вземеш една кофа чиста вода, да сложиш в нея една чаена лъжичка ***, да разбъркаш и да пиеш.

16

Анонимен

преди 10 месеца

Какви масла в язовира?! -----///------ Маслата са от разрушените съоръжения по стената и от всичко, отнесено надолу по течението.

15

Анонимен

преди 10 месеца

Много ми е интересно как при ориентировъчен обем на Черно море от около 600 милиарда кубични метра вода,как тия 18 милиарда кубични метра ще предизвикат някакъв проблем? ----///----- Те няма да донесат проблем в Турция и Грузия, ще донесат проблем при нас. Така върви течението. После, ще ти кажа под секрет, че морето никой не го разбърква с черпак като чорбата - като сипеш нещо в единия край, общо взето доста дълго време си остава там.