95

Бунга Бунга

преди 10 месеца

Разбирасе че не! Вие перете само накъкани ***.

94

Избирател

преди 10 месеца

Хе,хе ! Вдигат тока , вдигат данъците, вдигат водата....., вдигат краката и ние им го натътрузваме дебел и ръбест !

93

Далай Лама

преди 10 месеца

Абсолютен цирк е държавата ! Лодкарят Мирчев, на снимката, с един пръст чело ( колко акъл има зад такова чело? ) , ръси простотиите си, обсъжда конституционна реформа ! Един профан , заедно с БезНадеждна Йорданова-секретарката на Пинокио , както и самият Пинокио са бехаберници в правото -абсолютна нула - никога не са били истински юристи ! ( Защото не са !

92

Анонимен

преди 10 месеца

Тоз направи едно добро нещо да отслабне, но иначе са кръгла нула.

91

Руси

преди 10 месеца

Абе балък! Вие точно сте най-големите предатели, дори по-големи и от ДПС! Вие ще се окажете най-мразената партия скоро !

90

Анонимен

преди 10 месеца

Дебел скопец,ще правите ли пак скоро абордаж на Росенец с мравояда?

89

Анонимен

преди 10 месеца

Защо И Сидеров подкрепи ДПС за областните управители , за ПАРИИИ !А колко ревеше против ДПС ,... А !

88

Анонимен

преди 10 месеца

да , ама Памела я ИзтриЯ цензурата в Бг е най-велика !

87

Анонимен

преди 10 месеца

Ъхъ. Най-удобното за реформа на конституцията и съдебната система с цел преборване на корупцията и изчистване на гнилите ябълки е промяната да бъде направена в тясно сътрудничество със създаващите проблемите и при условия на пълно изпиране на миналото им и забравяне за всякакви извършени престъпления. Абе, за какви ни мислите, другарю Мирчев? Да, другарю, защото ДБ всъщност отдавна се държат като крайно лява партия по-лява от БСП, а с действията си последните седмици се и доказват като комунисти

86

Хвъркатия козел

преди 10 месеца

Браво колега студент-укопатор и аз протестирам неуморно срещу Пеевски в бюфета на парламента, повече депутатски кюфтета за мен значи по-малко депутатски кюфтета за Пеевски, стопих го от глад

85

Анонимен

преди 10 месеца

Правете го тоя Христо евродепутат и да миряса накрая! На кикито и на Асенчо да дадат батериите и да оставят държавата на мира. То се видя, че ще гледат да намерят благовидни поводи всеки да си гепи квот си е харесал, но народа какво зяпа като луд шоуто?!

84

Бавноразвиващия

преди 10 месеца

#кой предложи Пеевски? ъъъъ..... аз съм рънобуден студенд.... да укопираме фсичко...

83

Анонимен

преди 10 месеца

Още 999 пъти докато стане истина. Повторена лъжата по веднъж на работен ден, прави 999/5=200 седмици. При 52 седмици в годината, 200/52 = 3.85 години. Тъкмо за следващите редовни избори и Борисов е изпран, и ДСБ ще е невинно.

82

До Памела,

преди 10 месеца

значи лицемерие, така ли ? Ще го подкрепим, обаче сме против него ??? Памела, къде си учила и до кое отделение ? Политика с лицемерие ли се прави или с почтеност и достойнство ? Чувала ли си поговорката - "пRост народ, слаба държава" ? Ти как се определяш,от кой народ си ? Аз няма да те определя, защото ще ме изтрият,тук не разрешават истината да се изписва с лоши прилагателни, затова и дереджето ни е такова отвратително и непоносимо ! Толерастия, мъжкото ни убягва, политиците така ни възпитават

81

Памела Станчева

преди 10 месеца

Трябва е ясно, че ДБ са против Пеевски. Дори, когато го подкрепят, пак са против него.

80

Ммм

преди 10 месеца

Мирчев ти нали много искаше да отидеш доброволец в Украйна, нещо много не ти се ходи сигурно заради цената на памперсите.

79

Анонимен

преди 10 месеца

Вярно е не сте ги изпрали изцапахте се с лaйHa

78

Анонимен

преди 10 месеца

Севеоизточния циклон вече наближава Балканския полуостров.Налице е първият лек полъх.Очакванията са силата на вятъра прогресивно да се засилва в следващите месеци.Както спомена и синоптик Асен Василев,по известен като Кокорчо,след 18 до 24 месеца циклонът ще завладее цялата страна и ще издуха като перушина жълтопаветната третополова грантаджийска русофобска гад.

77

Коментар 81

преди 10 месеца

вече се отнася за 75, цензурата е непоносима и предизвиква недоразумения !

76

Някой

преди 10 месеца

Ами Мирчев, че нали точно вие го зацапахте, че да му треснат "Магнитски", ами сега вие и ще го забършете! А той е обещал да ви биядиса в ...розово! И с 63 депутата, къде си тръгнал да правиш Конституционна реформа? Хайде стига сте летяли из облаците! Колкото до избирателите,вие винаги сте ги лъгали!