36

До 46

преди 10 месеца

Как може да ги сравняваш ,недорасли пъпчивецо!?Явно си невръстен пубер без мозък и познания ! За мотор се иска свидетелство за управление, той е снабден с фарове и мигачи и присъства в правилника и закона за движение по пътищата !Има и възрастова граница !!!.....А на тротинетката се качват всякакви *** които искат права ,без да познават закона и задълженията си !!

35

Анонимен

преди 10 месеца

на шматките, които искат да забранят тротинетките - по вашата логика трябва и моторите ...

34

Анонимен

преди 10 месеца

Има лесно решение - 20 км/ч ограничение - полицията лен, може да проверява. Второто е - всеки под 18 години - с каска и жилтка,иначе се конфискува.

33

Анонимен

преди 10 месеца

Електрическите тротинетки се оказаха голям провал. Този експеримент ще приключи като ги забранят.

32

Анонимен

преди 10 месеца

Повечето от децата там с тротинетки са.... бандити. За това и бягат.

31

malgiorno a tutti

преди 10 месеца

Всеки има правото да се претрепе по какъвто си иска начин, само да не пречи на другите докато се почиства от генофона. Aeque, органите на реда можеха просто да го застрелят, след като не е спрял за проверка и се е опитал да избяга...

30

Коментар

преди 10 месеца

То ще е от новите англичани които подобно на новите ни българи са с развитие на мозъка на нивото на Heaндерталците!

29

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 40 - Не съм компетентнет по този конкретен казус.

28

Анонимен

преди 10 месеца

Младите фенове на Емилиту! Колко трябва да си зле, че да летиш с това нещо на натоварен булевард?

27

Анонимен

преди 10 месеца

До 39 - Въпросът ми бе към твърдящия следното - "делата се решават на улицата, не като се крие единия зад съдии и прокурори." - Ако според него така се "решават", кое псира, който и да е, просто да почне да стреля по улицата, за да си "реши делото"?

26

Анонимен

преди 10 месеца

До 34 - Същите после ревете, че братя Галеви са на свобода (ок, половината от "братята" вече), че мурите управляват странта, ама сте решавали делата на улицата, па като гледам, сте се изпонаврели из "панел'ти" и не смеете да гъкнете, ако не е онлайн.

25

Анонимен

преди 10 месеца

До 37 ама каква "фобия" е да застреляш някого, не мога да ви следя НПО измишляотините

24

Анонимен

преди 10 месеца

До 32 - Подбуждането към омраза, насилие или дискриминация на основание на сексуална ориентация е криминално престъпление.

23

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 31 - Развива теории за термини, а позлва "адженди"... Ок! Приключихеме с този. Някой по-компетентен няма ли или всички са от Възраждане?

22

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен - 28 - Но не би го направил публично на личност, която има средствата, да заведе дело срещу теб ... Отново се връщаме ... това, срещу което върпта - 'Това е глупаво, ароганнто и изпълнено с омраза' :)

21

Анонимен

преди 10 месеца

Как "хомофобия" ще е престъпление, не знаете дори какво говорите вече. "Фобия" е патологичен страх, собствените ви измишльотински термини не работят за собствените ви адженди

20

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 26 - Аз все едно ти казвам, че каржбата е престъпление, а ти ми казваш, че в България нямало друга форма на управление, освен парламентарната република ... Двете твръдения са вярни и не си противоречат. Това какво е?Клуб по дебати в гимназията?

19

Анонимен

преди 10 месеца

До 19 - Преди два дена в Борисовата ...

18

Анонимен

преди 10 месеца

До 20 - Хомофобията е престъпление. Използваш "гей", макар да си го написал грешно, като нападка, което е хомофобско, само по себе си, а отделно, преписваш на друг човек сексуалност, с кояот той може и да не се идентифицира, което е нападка срещу личността и накърняване на достойснтво.

17

Teo

преди 10 месеца

Така е в "къмюнититата". Защо трябва да ни информират? А когато това изгубено момче цапардоса майка с количка или възрастен човек какво ще кажат? Ми ... късмет?!? В случая физиката не е била на негова страна. Да почива в мир момчето, но ако беше спряло и си беше отнесло глобата щеше да е живо! И мама и тате нямаше да скачат като мйамуни и да протестират срещу органите на реда ако просто бяха възпитали детето си на уважение към тях и околните! Лека му пръст ама ...