70

Посолството

преди 11 месеца

За паветата че са за ремонт на ремонта на ремонта е ясно, ама се усещат, че само те плащат, а ние ги крадем

69

Анонимен

преди 11 месеца

Каза един известен грантояд. Какви майки са ви раждали....

68

Бай Иван 2

преди 11 месеца

Нищо не се е променило! Алтернативата беше кабиунет на герп .дпс ,итн и бкп и още 4 години от същото.Така поне има някакв шанс за промяна.С хартиена бюлетина и 63 депутати толкова!

67

Сата НАТО

преди 11 месеца

ПП ДПС и Герб погребаха Демокрацията -----///----- И ще запишат в Конституцията, че друг, освен тях, не може да управлява.

66

Сата НАТО

преди 11 месеца

Никакви протести няма да има. Кой протестирал, протестирал. Сега ще влазат едни пари от Европа, които ще уталожат нещата за няколко години. Освен това, сега, който скача, е червен... Пък к на лидерите на "промяната" (егати вица! - и за лидерите, и за промяната),... та и на тях не им се отива в небитието и ще защитават Боко и с телата си.

65

Анонимен

преди 11 месеца

Народа няма да може да изтърпи издевателствата на Борисов , Пеевси , Кокорко и компания !------------Нормалните хора си мислеха така и 2009, и 2013, и 2017. И си останаха само с мислите и една голяма неприятна изненада.

64

Дядката

преди 11 месеца

Глупости!Истинския разлом едва сега ще започне!Народа няма да може да изтърпи издевателствата на Борисов , Пеевси , Кокорко и компания !Тон за масови протести ще дадат профсъюзите и нататък ще става все по-страшно!

63

Анонимен

преди 11 месеца

Генерал Борисов успя да обедини СДС и ДСБ в едно правителство! Постигна нещо невъзможно за двете организации, оставени сами без помощта на ГЕРБ.

62

ГЛАСУВАХТЕ ЛИ

преди 11 месеца

ЕДНИ ЗА "СТАБИЛНОСТА" НА ГРЕБ, А ДРУГИТЕ ЗА "ПРОМЯНАТА" ТОЕСТ НЕ-СТАБИЛНОСТА НА ПП-ДБ ? Е И > ПРАВИТЕЛСТВОТО ПАК Е НА ТУРЦИТЕ ОТ ДПС > НЯМА МИНИСТРИ НИТО ОТ ЕДНИТЕ, НИТО ОТ ДРУГИТЕ > ВАЖНОТО ЧЕ ТУРЧИНА ТАГАРЕВ ЩЕ НИ ОБЕЗОРЪЖИ

61

Анонимен

преди 11 месеца

До USASUPER КИРО НОФФалшив. Си ти селски

60

мен

преди 11 месеца

А умно-красивитетът доказа, че през 2013-та беше солидно подплатен

59

Анонимен

преди 11 месеца

ППДБ ги изхързуляха чудесно Борисов и Пеевски. Сега много да внимават какви ги вършат, че и без това хързулкането продължава, накъм оттичане в..........

58

Анонимен

преди 11 месеца

До 68 Русофили татковци вече няма По скоро дядовци даже при дядовци

57

Анонимен

преди 11 месеца

До 70 Точно обратното...Демокрацията сега започва !!

56

Експерт

преди 11 месеца

разломът не е приключил--Приключи Демокрацията в България!! След 35 години "Демокрация" сега вече Демокрацията 2023г УМРЯ! Повече никой нормален гражданин няма да гласува!! Ще гласуват чиновници и някой друг беден ромулан срещу няколко кебапчета или вечна работа в Общината! ПП ДПС и Герб погребаха Демокрацията

55

Дядо Соци

преди 11 месеца

До Анонимен 49 Прав си , но имам малка забележка. Русофилията се предава и по полов път.Русофил е моя татко , русофил ще съм и аз.

54

Ти да видиш..

преди 11 месеца

Президента е най доволен от новото правителство. Това е негово дело.

53

Гошо

преди 11 месеца

Развитието е следното: приемане на бюджета, програмата за развитие и протести. Сваляне на правителството и нови избори. Въпросът е че ако Борисов не организира протестите ще загуби, тъй като подмени вота и за пореден път излъга. Същото е и за ППДБ.

52

Анонимен

преди 11 месеца

До 59 Може ама не вярвам!! Избори ще има 2027 Запомни това И си потърси работа Копейката скоро ще спре плащанията. Грози го забрана!! Някой го предупреди и ако забелязваш започна да обръща палачинката

51

СIA

преди 11 месеца

Много елегантно и перфектно спряха и изиграха лицето румен радев.Това беше човека който също много хитро КГБ вкара в президентството и за около 4 години упорита работа Успя да му осигури цялата власт за 2 години. Янките обаче с контра план Върнаха бойко и му осигуриха други партньори .Когато радев се усети беше вече късно И ги нарече шарлатани.