17

Анонимен

преди 10 месеца

Умните си слушат ангелите, глупавите вярват на пропагандата ! ЗАКОНЪТ ЗА ЕСТЕСТВЕНИЯ ПОДБОР В ПРИРОДАТА ДЕЙСТВА БЕЗОТКАЗНО !!!

16

Златена

преди 10 месеца

Затваряй веднага държавата! Новото правителство и най-вече Кирил Петков знаят как да се справят с антиваксерчетата! Жандармерия, полиция и ваксинирай принудително! Няма заради някакви антиваксърчета, които са гледали видео в ютуб, в което са видели, че Ковид е измислен и не съществува, ние да умираме! ИЗключително важно е да се проверява сертификат за ваксинация във градския транспорт, като най-силно трябва да се прилага в метрото!

15

Додо

преди 10 месеца

Браво, 3лк3, че ни броиш всеки ден като, черна станция от моргата, колко "души са починали от Ковид-19 от началото на пандемията у нас"! (всъщност, края на пандемията не беше ли официално обявен още преди година?) Ще ни кажеш ли обаче, колко "души са починали у нас" от метастазите на комунизма, от 1944г до ден днешен и последвалата му след 1989г мутация - евроатлантическата, неолиберална, банкерско-ционистка демокрация?

14

Барон Мюнхаузен

преди 10 месеца

Ковид увреждал мозъка...хахаха мисля че това е вярно!Щом още има ковид вярващи ,те са с увреден мозък...

13

Анонимен

преди 10 месеца

До КЪДЕ Е БЕ? - е вируса не може да се види (ако това имаш) предвид - няма да го срещнеш в метрото да седи до тебе я :), ама внимавай, че един ден леката ти настинка може да ти докара гооооолеми глаболия от всякакво естество, а и по-важното - може да затриеш живота на някой твой близък ако го заразиш когато си се перил и пъчил колкото леко ГО караш

12

анонимен

преди 10 месеца

Любопитни ли сте? Аз чета и гледам всичко свързано с коронавируса . Последното е : "Цензурирано видео на д-р Дейвид Мартин" ----Това го напишете на гугал, има и бг суб.

11

sport

преди 10 месеца

До КЪДЕ Е БЕ?То и този, който лежа на леглото до мен в болницата беше от невярващите, ама после не можеше 5 стъпала да изкачи без да се задъха. Що за kpeTeHu са отричащите, не знам. Радвай се на живота и на късмета, че не си се заразил, че не е ясно.

10

КЪДЕ Е БЕ?

преди 10 месеца

До 10: къде е този вирус бе? Всеки ден пътувам с метро в час пик по два пъти на ден, ходя на концерти на закрито, срещам се с десетки хора всеки ден. Не познавам НИТО ЕДИН "заразен". Спрете да крадете по клинични пътеки, алчни бели престилки.

9

Анонимен

преди 10 месеца

няма как да се спре, след като все още сме в пандемична криза, колкото и да го отричат някои, вируса не се интересува от желанията ти

8

Анонимен

преди 10 месеца

АХА. Сигурно :) АЙДЕ ДА СПРЕТЕ С ТАЗИ СТЪГМИСТИКА ВЕЧЕ!

7

Анонимен

преди 10 месеца

Още 3 антиваксъра дали фира.

6

Анонимен

преди 10 месеца

Със и без язовира Украйна си беше и си остава най мизерната страна на света със най мизерните хора.Ненапразно Запада наля пари там защото други такива *** да се бият с Русия другане не могат да намерят.Сега всичкото украинки са на Запад да си търсят западни мъже льловци да ги издържат а мъжете им загиват на фронта всеки божи ден.

5

Обективен

преди 10 месеца

Не е нужно да си много умен, за да разбереш, че СЗО не са "премахнали ковида". СЗО отмениха извънредната епидемична обстановка свързана с Ковид-19, което е нещо съвсем различно. За българските болници лечението на Ковид-19 струва доста повече отколкото са парите по пътеката на НЗОК и болниците са на загуба от лечението на пациенти с Ковид-19.

4

Анонимен

преди 10 месеца

Ковид 19 може да слее мозъните клетки заедно, според едно ново проуване - ей затва казваме че мозъка на антиваксърите е станал на пихтия, каша, която се лашка от ухо до ухо, а на някои им изтича и през ушите

3

Гиги

преди 10 месеца

Дори., умната" сзо премахна ковида а в *** продължава да стои Други болести не съществуват Защо ли ЗАЩОТО КЛИНИЧНИТЕ ПЪТЕКИ ОТ КОВИДА СТРУВАТ СКЪПО И ТАКА БЕДНИТЕ ЛЕКАРИ ЗАБОГАТЯВАТ ВСЕКИ ДЕН ДРУГИ БОЛЕСТИ НЯМА В ДНЕШНИТЕ ДНИ БЕДНИ ЛЕКАРИ НЯМА И ВСЕКИ ДЕН ВИКАТ ДА ЖИВЕЕ КОВИДА

2

Анонимен

преди 10 месеца

мисирките не са лекари. за 3 г медиен фашизъм трябва да има наказани

1

Бургас

преди 10 месеца

Така ли? Въйййй.