60

Анонимен

преди 10 месеца

Герб, сдс, пп, дб, зелени иззмекяри на Доган

59

Нагъл до край

преди 10 месеца

ходи спори с твоите вождове, че няма коалиция

58

какво се чудим

преди 10 месеца

РУуското разузнаване хвърли милиони долари за създаване на проруски партии в б лгария с цел да я привърже отново към себе си като 16та република.ДПС и АТАКА бяха първи и имаха задача да изострят етническото напрежение за се представи Русия като желан "освободител".Възраждане е откровено руска ,ИТн е създадена да промени конституцията на президентска република за да може поставения от ген.Решетнтиков президент ген Радев да промени политическата орентация на страна на руска.

57

Анонимен

преди 10 месеца

Е и? ДПС са най-проевропейската партия у нас.

56

Пффф,

преди 10 месеца

ама много Gро3ен съединител е тоА,баце! Дано се гримира и маскира за прайда,че ще изплаши любимите си момченца!

55

Коста Мутрофанов

преди 10 месеца

Без ГЕРБ нямаше да бъде избран дебелака така, че и те са им патерица.

54

Анонимен

преди 10 месеца

ами то това Сабри /Сабрутев /идва от Кърджалийския край/. Май Пеевски е по християнин

53

Анонимен

преди 10 месеца

Сабрутев Сабри сте си , защо от вашите гласуваха въздържал се та мина кворума проста математика

52

Божееее

преди 11 месеца

дпс крадат през пеевски данъците на германци и французи и финансират Ал-Кайда,купуват си телевизии,налагат администрация,евАХ те в държавата на пеевски,къв е тоя ес дето финансира убийства бре през терористични организаций????ужас,3-та СВ и да се свършва!!!

51

ББ

преди 11 месеца

Сащ задължително трябва да осъдят и се очистят от руски лобистки и адвокатски кантори работещи за путин и мафиотите му в Европа и по Света ни,подценявате ги наивно!!!Война е...става въпрос за животите на децата ви...и парите ви нямат значение!!!

50

ББ

преди 11 месеца

и да време е САЩ да споделят,че дПс работи с Идил и Ал-Кайда...работи с терористични организаций!имащите памет знаят за атентата на една автогара където бяха убити израелски граждани и един български шафьор,от терористи,удобно пропуснати от службите на кгб-дс...завладяни от дпс,РФ...финансирани от пеевски през грабежи от кгб-дс,през схеми грабещи ЕС данъкоплатците...ЕС финансира волно или неволно тези терористи и крадци...само факти!!!Бог да пази САЩ и Свободният!!!

49

ББ

преди 11 месеца

явно е време САЩ да наложат и Рико на работещи за путин руски престъпници налагащи грабежи в ИЕ,с ограбеното финансират пропагандата,организаций...пеевски е отявлен пример!да бъдат екстрадирани и изтърпят наказания в затвори в Щати със смъртно наказание!Война!пУтин вярва като хитлер на обслужващи го,убийте обслужващите го,върнете вярата на Народите в Справедливоста...и ще си върнем Света и Свободата!!!Бог да пази САЩ и Свободният Свят!!!

48

ББ

преди 11 месеца

До Анонимензавист???истината е,че от дпс са се самозабравили!живеем в Глбален Свят...и офшорните ,схеминте на пеевски не могат да са фактор,едно е да грабиж бг турчета,данъците на Българите,данъците на ЕС през схеми със завладяни "институций и администрация",друго е да го наложиш на ...САЩ...Кралството...Франция дори...кой завижда на...камикадзе...сър???*** с пари ограбени от себеподобни...оксиморон...като конституционните на...пеевски!!!

47

Анонимен

преди 11 месеца

Тоя както е тръгнал ще каже че е забременял.

46

Анонимен

преди 11 месеца

"Венко Сабрутев: ДПС има своите патерици - "Възраждане", ИТН" ... и това ако не е завист, здраве му кажи!

45

Анонимен

преди 11 месеца

"Венко Сабрутев: ДПС има своите патерици - "Възраждане", ИТН" ... и това ако не е завист, здраве му кажи!

44

ББ

преди 11 месеца

очаквах нещо аргументи смислени?от пАсолството и робите им имат само...минусите...по гьобелс...така умря хилядолетният им райх...вярващи в собствените си лъжи,споделял съм, по над 1400 ми плющяха за секунди пеевските *** и тези на пригожин!и още вярвам че има Бог,и че има място за всички нас,че можем да живеем Щастливо и като приятели,ако се отървем от диктатори,крадци и манипулатори!!!

43

ББ

преди 11 месеца

До Анонимендобре ли си прекарахте с копейкин на "тържеството" в...посолството...посолствата?с кво ви черпи митрофанова хванала пътя за Ада,с кръвта на децата на украина?или с кръвта на децата на русия?нинова с какво се налочи??? а коктейл...и на украинските и руските...ненаситница е!!!

42

ББ

преди 11 месеца

и русорибите от итн вкарани с пари на пеевски, в 12 без 5,***,този позор за България...резЕдента,ако България не те уволни...Света ни ще я презре,Свободният Свят ви гарантира,че е част и ще е част от Свободният Свят...и няма сили който да я превърнат в руска провинция!!!

41

Анонимен

преди 11 месеца

Демократичния избор, няма що, голям избор: ГЕРБ с Умнокрасивите или Умнокрасивите с ГЕРБ?