49

Анонимен

преди 1 година

ВСС са една котчина от шоппари по 200 кг нали ги дават по тв. Толкова крадене за едни а другите стоят безработни и все няма пари.

48

Анонимен

преди 1 година

СЪБИТИЯТА ОТ "АТЕНТАТА" ГЕШЕВ ДО СЕГА ПОКАЗВАТ, ЧЕ В СЪДЕБНАТА СИСТЕМА ПРОДЪЛЖАВАТ ДА РАБОТЯТ КАТО ВЕРНИ ПОСЛЕДОВАТЕЛИ НА АНДРЕЙ ЯНУАРОВИЧ ВИШИНСКИЙ КАТО НИЩО СТАРО НЕ СА ЗАБРАВИЛИ И НИЩО НОВО НЕ СА НАУЧИЛИ, НО КАКВО ДА СЕ ПРАВИ КАТО ИМАТ МИЛИЦИОНЕЛСКИ МАНТАЛИТЕТ - СТАВАТ ЕДИНСТВЕНО ЗА СМЕТТ.

47

Анонимен

преди 1 година

Смешно, смешно вино дайте със него да се опия.Пиян дано забравя пируетите смешни на висшитеи най-висшите от Висшия съдебен съвет.А после чакайте в долината на тъмните балканскипростаци да изгрее Слънце... Ще има да чакате!О музо, възпей тази тъмна балканска простотия...Хей Омире, къде си ?!!! Смешно, смешно вино дайте...

46

ПроСоТо

преди 1 година

Първо да попитат Сарафовия за НЕГОВОТО емоционално състояние,защото да обвиниш главния прокурор че готвел убийството му и за това поиска охрана,говори за ТЕЖКО ПСИХОРАЗСТРОЙСТВО !!!

45

Алоууу

преди 1 година

ПРЕСТИЖЪТ НА СЪДЕБНАТА ВЛАСТ НЕ МОЖЕ ДА СЕ УРОНИ ОТ ТОВА, ЧЕ ГЕШЕВ КАЗАЛ ИСТИНАТА ЗА ПОЛИТИЧЕСКИЯ БОООКККЛУК, А ЕДИНСТВЕНО И САМО АКО НЕ РАБОТИ ИЛИ РАБОТИ ИЗБИРАТЕЛНО!!!

44

До анонимен 43

преди 1 година

Зад Гешев сме всички, защото го хвърлиха под гумите както досега хвърляха и продължават да хвърлят целия народ. И когато реши да вкара в затвора виновниците за тези престъпления Борисов и Петков те бързат да го отстранят преди да се е произнесъл конституционния съд и без да са легитимни с изтекла давност. М*ръсници!

43

Какво правят доларит

преди 1 година

Превръщат цели държави в бедни слуги на краварите! Внедряват си продажни премиери и държат бедни хората с ниски доходи заплати и пенсии! И даже искат да благодарим и ръкопляскаме за това на зад океанския агресор!

42

Анонимен

преди 1 година

Какво направихте,всички бяхме срещу Гешев ,сега сме му фенове.

41

Ах да

преди 1 година

" ...Свестните у нас считат за Луди!" Верно малко късно се освестиха, ама по- добре късно , отколкото никога - като резилът Бойко Методиев Борисов.

40

Анонимен

преди 1 година

Удобен им трябва.Трябва да се махне депутатски имунитет.

39

Йе

преди 1 година

А за емоционалното състояние на Калинка Чапкънова кого ще питате?!? Ами назначете си Психиатър към ВСС!!!

38

Анонимен

преди 1 година

ВСС =ДРУГАРСКИ СЪД ОТ СОЦА, НЛЕД КОЙТО ПРАЩАТ В БЕЛЕНЕ. РЕЗИЛ!!! КАЗВА ИМ ИСТИНАТА, ТИЯ СЕ ПРАВЯТ НА БОЖИ КРАВИЧКИ!!!ПФУ!

37

Молиме се за Вас

преди 1 година

Г-н Гешев - заедно с Руди-Гела сте Единствените Честни Мъже в Тресавището от Блатни Животни по Високите Етажи на Властта!

36

Б*о*к*л*у*ц*и

преди 1 година

Защо трябва да отстраняват главния прокурор за това че е казал истината! Явно в всс има много доларови продажници!

35

анонимен

преди 1 година

Да отстранят главния прокурор заради думи които всички сме казвали за политиците/даже и по нецензурни/ е пълно безумие. И с какво накърнява имиджа на съдебнята власт? Той срещу съдебната власт не е казал нищо.

34

Колко тъжно

преди 1 година

Депутатски имунитет да пази депутатите за техните престъпления! Това ли е парламентарната демокрация внесена от запада!

33

Анонимен

преди 1 година

Гледам го днес заседанието. От 8 часа го нападат защо е казал думите политически ***.Друго нямат за какво. Гледам как го правят и само едно ще ви кажа: много пари са получили тези хора за да имат такова поведение.

32

До Бонго 27

преди 1 година

Какъв Радев бе ид.иот! Гешев ще вкара в затвора Борисов тикваря и Киро простото - продажниците които продадоха България на краварите!

31

Анонимен

преди 1 година

Двамата психиатри Сарафов и Тодоров се разхождат по брега на морето. По едно време чуват крясъци "Помощ! Помощ!"- Този човек има проблеми! - казва единият психиатър.- Най - важното е, че може да говори за тях! - му отговаря другият.

30

Ха-ха-ха

преди 1 година

Бързо бързо по най-процедурата да махнем гешев защото ще разследват борисов и петков а не трябва те са нашите продажни лидери. От Козяк така наредиха и на прокуратурата прескачайки главния прокурор.