43

агент Мъдлър ЦРУ

преди 10 месеца

Ручките не могат да схванат, че за тях този пазар приключи. Няма северен, няма Южен поток. Да продават в Сибир.

42

Паню Баирски

преди 10 месеца

Идните няколко седмици ще изчезне не украинската, а руската въшкарническа армия, защото е съставена само от убийци и престъпници и за нищо не става! А такива жалки кому.истически отре-ки като тоя льохман, който няма мозък в кухатаси глава, за радост вече са на изчезване!

41

Анонимен

преди 10 месеца

Това xиeнoвo кyчe избягва да гледа в очите! Гузен е и много лъже лъжeца!

40

Русия=Психиатрия

преди 10 месеца

Русия е излекувала не е дин път западните психари. Предполагам пристъпа на наглосаксите ще затихне като платената им укро-армия зачезне идните няколко седмици.

39

Анонимен

преди 10 месеца

Изобличи*

38

Анонимен

преди 10 месеца

До Аз вярвам от Грешиш. Пригожин има свободата да изразява мнение, каквато Шойгу Няма. Пригожин е Патриот и не би изоставил Русия. Помага на Путин да нарита Номенклатурчиците и бюрокрацията да се размърдат.Благодарение на Него руската военна машина стана по-ефективна, а бюрократите си станаха от ръцете.

37

Аз вярвам от

преди 10 месеца

руснаците само на Пригожин .Той каза това което и ние си знаем . Русия не само ще загуби войната но и ще зсгуби от своята територия . Пригожин също каза че в Русия ще има революция . Едно му признавам на Пригожин - при него има трезво рационално мислене и никаква пропаганда . А другите са мъртъвци живеещи в пропаганда отричащи реалността

36

Обектив

преди 10 месеца

Налице е пълномащабна война,с хиляди жертви и милиони прекършени съдби. Това за Спец.операция е само в перверзния мозък на един самозабравил се деспот...виновен за това и проклет навеки.

35

И какво?!?

преди 10 месеца

Накриви им шапката на англосаксонците с това обвинение

34

Абе

преди 10 месеца

Какво стана с Контраотстъплението??? Руснаците докладват, че мощно се е издънило.

33

До Хансан

преди 10 месеца

Ти средно не си завършил, ама ли пък НБУ, СУ, УНСС или каквото и да е друго, Хасане.

32

Русия=Психиатрия

преди 10 месеца

Вече е потвърдено, настъплението на ВСУ е започнало в Четвъртък през нощта на Южния фронт (посока Оряхово). Със свито сърце им стискам палци. Врага е изградил мощни укрепления и минни полета така че ще има много жертви и от двете страни.

31

до 30

преди 10 месеца

Варягите са викинги наемници, работещи за Византийския император. Никакви авари не са били. Авари, кумани, печенеги и хуни са като нашите предци, прабългарите - народи от степите в централна Азия. Англите и саксите са германски племена от териториите на днешна Дания и северна Германия. Старите руски княжества, като Новгород, и впоследствие Киев Рус са били основани от микс между викинги, балтийци и славяни.

30

Хансан

преди 10 месеца

Руснаците сами са зси гръмнали Северните потоци, за да не получават мръсните долари за газа! Така казаха по ТВ-то. А аз съм учен! Завършил съм НБУ

29

Анонимен

преди 10 месеца

Варягите били авари и англосаксонци по късно и с помоща на техния език били обяснени названията на много градове от времето преди столетия и сега на територията на сегашните Русия и Украйна както и преди когато били империя,а царските дворове били обвързани с англосаксонските кралски дворове в роднински връзки за което първи си предавали новините и взаимно се допълвали,кое как да свършат щом им се появи противник,че да го приласкаят и го настроят на тяхна страна уж не могат да се търпят м/у тях.

28

АСАН

преди 10 месеца

Малиййййй тиа са са ошашавиле

27

Анонимен

преди 10 месеца

Англосаксонците не същестуват от почти десет века, ама ай. Както викинги, франки, готи, вандали и други древни и средновековни етноси. Все едно да тръгва да обвинява прабългари и етруски. ***, руски алкохолик.

26

Шамил Басаев

преди 10 месеца

До China Тесла В Китай са направени презервативите , дето баща ти не използва , преди да зачене.

25

Шамил Басаев

преди 10 месеца

Тоя още ли не са го взели в някой цирк за главен клоун ? Или там опашката е дълга , разбирам... То не е Соловьов , Скабаева , Симонян , Коконашенков и други комици .

24

Христо Христов

преди 10 месеца

До 8 "...кога България ще стане нормална европейска държава" - когато всички европеиди измpете, заедно с децата си. Други въпроси?