48

Ай стига

преди 11 месеца

Украинците първо пращат спасителни екипи и след това си ги обстрелват.

47

Ай стига бе

преди 11 месеца

"регионалната военна администрация на Украйна в Херсон каза, че Русия обстрелва територия, която все още е под неин контрол." Значи руснаците се самообстрелват???Алоууу съвсем за боядисани врабчета ни взехте. Айде спрете с тази *** пропаганда , Никой не ви вярва вече.

46

Абе

преди 11 месеца

Всички мъртви животни и риби, дизелово горива, отходни води, химически отпадъци и противопехотни мини, Днепър ше ги завлече в Черно море. Нещо не се чува българското или румънското правителство да бие камбаната.

45

Анонимен

преди 11 месеца

Не е контра настъпление а е контра наводнение.

44

Чичо Чо

преди 11 месеца

Няма значение.Двете държави да си се разбират.Краварите не трябваше да се намесват там ,спора си е на руско-украински земи.В Ирак и Либия някой застъпи ли се за погубените от краварите държави.В Югославия също.Който не е с нас и не мисли като нас е враг и трябва да бъде унищожен,така разсъждават в Белия Дом.

43

Анонимен

преди 11 месеца

Тези в Кремля кат се съберат и сами се кефят на себе си след толкова лъжи и пак има безмозъчни кхмери дето вярват .

42

ало ало

преди 11 месеца

днес още 30 танка станали скрап! контраофанзивата май ще е с лъкове и стрели от замбия!

41

Анонимен

преди 11 месеца

Контранастъплението сега трябва да е с лодки. А Европа и Америка им дадоха танкове на украинците.

40

Анонимен

преди 11 месеца

Защо няма нито дума за украинското контранастъпление? Вече 3-ти ден се бият и такъв бой не е ял и Наполеон при Ватерло. Те си мислеха, че руснаците ще бягат през глава, като при Харков, но уцелиха греда този път.

39

Анонимен

преди 11 месеца

Монополът на Московия трябва да се разбие. Не може един регион с ненормален диктатор да въвлече цялата Руска Федерация в такъв конфликт.

38

До 36

преди 11 месеца

То и Украйна никога не е нападала цивилни граждани в Донбас и никога не е убивала деца там и никога не е изгаряла живи хора в Одеса през 2014г включително и българи ! И никога не е бомбандирала Донецк и защо не отидеш там и да кажеш всичко това на майките на разтреляните деца от Алеята на ангелите в Донецк ?

37

Анонимен

преди 11 месеца

Те така украинците преди 90 години 3 милиона украинци се самоубиха чрез глад и обвиниха за това Москва. Както сега с язовира. Все Москва виновна

36

изместваме новината

преди 11 месеца

НЯКОИ правят опит да отклонят внимието от въпроса - ЗАЩО УКРАЙНА ПРЕДИЗВИКА БЕДСТВИЕТО?

35

СПОРЕД статията

преди 11 месеца

която е 100% пропаганда- на принципа крадеца вика крадеца, Виновната е Украйна - то повече от ясно!

34

Рибентроп-Молотов

преди 11 месеца

Не си прав за Украйна че не съществува. Всъщност Русия е измислена псевдо държавата след разпада на СССР - това е Московия. Московия е малка част от Руската Федерация, а има претенции че говори за всички народи в нея. Така че Украйна е в правото си да направи референдум за независимост в областите на Белгород, Курск и Брянск. Московия няма исторически прецедент да претендира за контрол на тези земи.

33

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен, Русия няма как да "нападне" Украйна, по простата причината, че самата Украйна е руска територия с руско население, де факто водят гражданска война на собствена територия, тази война не беше желана , но запада я подготвяше, справка: всички съоръжения и въоръжения, които бяха насочени срещу Русия и десет годишния терор над руското население!

32

КуКлус

преди 11 месеца

Зеленски не се свени пред нищо ! Задачата му е съвсем ясна ! Война в Украйна и никакъв мир !

31

Анонимен

преди 11 месеца

Русия никога не е нападала Украйна. Това са извънземните преоблечени като руски войници. Сигурно те са взривили язовира.

30

Анонимен

преди 11 месеца

НЯМА ЗАРАДИ КОЖАТА И КЕФА НА ЗЕЛЕНСКИ ДА УНИЩОЖАВАТЕ ХОРАТА ТАМ, СТИГА!

29

Пижо

преди 11 месеца

Като се има предвид, че Украйна съобщи за взрива минути ПРЕДИ самия взрив, става ясно кой го е извършил. Защо й е на Русия да взривява собствения си ВЕЦ и да наводнява собствените си села?! Това там са руски села с руско население! Поредната нацистка проява на Украйна!