51

Въпрос:

преди 1 година

А има ли български компании, които ЕС иска да санкционира с този (вече 11-ти) пакет? И ако да, ще направи ли България нещо за да ги защити. Все пак единството си е единство, но сиренето е с пари.

50

Обективен

преди 1 година

Украина иска ЕС да забрани на Росатом да продължи изграждането на атомната централа " Пакш-2" в Унгария. Но Орбан е показал един пръст ,който се намира в средата на ръката на Зеленски.

49

Анонимен

преди 1 година

Цитат:Унгария и Гърция обаче сложиха крак на прекъсването на пакета поради друга причина: Киев е съставил списък на частни компании, които нарича "спонсори на войната", в който са включени редица европейски компании.:)):)):))

48

Обективен

преди 1 година

Ей сега Тагарев няма да спи три дни поне от възмущение.

47

баба мара

преди 1 година

подкрепям двете страни срещу санкциите към русия

46

До 49тото Таня

преди 1 година

Що бе,Танийо? Ти като го поемаше дебелия навсякъде в теб да не 0мря? Бай дъ уей,да не забравиш да се издокараш на прайда,може да ти излезе късмета,трансджЕ!

45

Кармен Златарева

преди 1 година

Унгария има разкошна архитектура,културни и приятни хора....

44

Сам Бог ще слезе

преди 1 година

Сам Бог ще слезе И ще удари по една яка тояга на всички от ППДБ да им дойде акъла в *** *** и да кажат поне една дума в защита на нашия интерес.

43

Анонимен

преди 1 година

То хубаво мерки за източване на руски фондове, ама май Европа влиза в рецесия.

42

Истината

преди 1 година

...е съвсем друга! Орбан си е приватизирал унгарската икономика в схеми, и в опасността да им спрат Еврофондовете, той просто рекетира ЕС , за да не му спрат парите! Всичко е въпрос на пари! А византийците не се нуждаят от коментарий ...

41

А стига

преди 1 година

А стига със тоя Литий. Най голям добив във световен мащаб има Чили следван от Аржентина. 60% от добиваното във световен мащаб. Литий има и във България, номера е да имаш знанията и производствените мощности как да го извлечеш. Обаче след добива му остава путиня пред която Гоби, Сахара или Долата на смъртта бледнеят.

40

Таня

преди 1 година

Всички помагачи на руските терористи ще ядат дебелия.

39

Христо Христов

преди 1 година

До До 40/44 "Всичко това ще го платим." - ми да, като сте про'с'таци - ще плащате! Тиквата ви го каза преди година: европеидните про'с'таци само за мачкане ставате!

38

Баба Ванга е казала

преди 1 година

Баба Ванга е казала, че камък върхъ камък нема да остане в Париж и след това същото ще стане в цял ЕС без Бг. Затова Слава Севрюкова казва до 2026 г всички да се връщат в Бг, че после и да искат няма да могат. А конкретно във Франция няма пари, защото мигретата, които Сорос и неолибералите им набутаха не работят, но взимат огромни помощи и по 1000 Е за всяко дете, а един от протестиращите каза, че се скъсва от работа за 800 Е. А още много лежачи-мигрета се гласят да им натресат, за отглеждане.

37

Христо Христов

преди 1 година

Българският евроатлантик е неграмотен, некадърен, мързелив и про'с'т. Живее затворен, защото няма пари да излезе и спами за евроатлантизъм с надеждата да го забележат и да му ДАДАТ "европейска МРЗ". В края на месеца отива при баба си да и вземе пенсията и да си плати вноската за абонамент и да си купи цигари.

36

До 40

преди 1 година

Какви 100 милиарда.Сигурно преките разходи наближават 200 милиарда. А косвените алкохолния дядо Борел ги обяви онзи ден, 750 милиарда. Всичко това ще го платим.

35

Христо Христов

преди 1 година

В България има 90% неграмотни и некадърни европеидни про'с'така, дето гласуват за ЕС и НАТО, но нито един не даде 1000 лева за Украйна, когато Киро ги призова. Затова България ТРЯБВА да тегли заем по 1000 лева на евротлантик и да ги даде безвъзмездно на Киев.

34

А Христо Иванов

преди 1 година

подава дупето! И каквото дойде такова. Пука му на него за Българския бизнес и интерес.

33

Христо Христов

преди 1 година

Отделно, деменцията Борел нали щеше да ходи в Китай, ходи ли, ходи ли да представлява дементиралия ЕС?

32

Санкции ли

преди 1 година

Русия източи финансово и оръжейно Европа,в Украйна изгоряха 100$милд.