38

Финансист

преди 10 месеца

НАТО отдавна се е намесила във войната. Политическата карата се провеня не само в България, но и в света. Честита 2023 г. на прокурорите и следователите. Особено на тези, който ги е страх. Да не са ставали такива. Има работни места за общи работници, чистачи, че дори и за хигиенистки.

37

Анонимен

преди 10 месеца

магаринов защо извика гърци да ни охраняват небето за комисиони или защото ще дава нашите самолети на укрите бо. ци

36

ББ

преди 10 месеца

Задължително Нато и Свободният трябва да се намесят директно в войната в Украина,това не е война и геноцид срещу Украина,тов е заплаха срещу Свободния Свят...и Китай са съучастници,,имали ядрени!няма да излетят!!!преминати са прекалено много граници и неучастието е...съучастие!!!Да спрем убиеца на жени и деца със сила и оръжие!!!пУтин и робите му обявиха война на Света ни,опитвайки да ни налага...робство и несправедливости!!!

35

Дора

преди 10 месеца

Личи си кой какво и къде е учил - "разказ", "наратив"... досадно става вече; тъкмо "дискурс" беше започнало да ми звучи по-родно...

34

ББ

преди 10 месеца

тъпата истина е,че България е зависима от парите на пеевски,ограбени данъци на ЕС,от пропагандата на пеевски финансирана с пари на ЕС ограбени данъци,от превзета съдебна,администрация,всичко това работи за ...кгб-дс,против Свободният Свят,манипулират хората,нечовешки,Свободният...мълчи...те ни убиват...вие "либерално" го приемате...работите за путин,отказали подкрепа на хората!!!и борисов деликатно,зависимо го вкарва в пералнята,обсужвайки раша...радикално...или ще е...нечовешко!!!

33

Micro SD

преди 10 месеца

С хартия нищо няма да се преформатира, чипа изгоре. Трябва да се сменят и платки и чипове и цялото захранване.

32

ББ

преди 10 месеца

нима обслужващият персонал пУтин,визирам итн,***,резидента,дпс си повярваха,че с пари,ще минат САЩ и Свободният?нима си повярваха че можещите да закрият блатная за час ..два,ще позволят още грабежи и зависимости,още геноцид над Народите им от шепа крадци и мафиоти превзели институции и администрация?САЩ и Свободният задължително трябва да убият обслужващите пУтин и финансиращите ги с ограбени ЕС данъци като пеевски...Рико...безкомпромисно!Война е!!!изправете ги и слугата му Цонев по Рико

31

ББ

преди 10 месеца

До Xaxaв пАсолството ще е,ще правят тройка...копейкин и митрофанова...ще мечтаят...нинова ще гледа тъпо през прозореца ...за новата руска "империя",и неща като вас управляват и грабят животите на Българите???има ли Българи???ако има идете и запалите ...пАсолството!!!изгонете чудовището митрофанова и прекратете дипломатическите с путин и раша следващите 30 г.!!!другото е робство на убиващи децата ни и Народа ни!!!

30

Анонимен

преди 10 месеца

Честито на иdиoтите, участвали в поредното цирково представление "избори".

29

Електра

преди 10 месеца

И тоя *** като господаря си, Райчев нищо не разбира, но е мерудия на всяка манджа...

28

Xaxa

преди 10 месеца

Къде ще е сватбеното тържество, някой знае ли? И кой ще е мъжа и кой жената? Всъщност няма значение, представям си боко, кико и асанчо облечени в цветовете на дъгата, хванати за ръчички безгрижно да си подскачат от радост, хахаха.

27

РецептатаЗаБългария

преди 10 месеца

Пребиванье на ВСИЧКИ политици!

26

Вьзмутен

преди 10 месеца

Пп дойде на власт и ето какво станаЗа втори път ВКС отмени присъдата на Веселин Марешки

25

Първан някойси

преди 10 месеца

Дрън, дрън, дрън.. Абсурдите са на мода това лято, вижте Киро или Бойчо.. навсичкото отгоре сме потърсили помощ от Гръцкото ВВС. Защо Боко купи тези детски рисунки, та те дори ще дойдът без въоръжение, демек туристически. Ейвахте мамътаь на тая държава, не се оправдавай със Серегей той само си го вкарваше, друг му го вадеше. Глей ко стана мамъ?

24

Продл провала

преди 10 месеца

Гласуваш за гугленка и кирчоВместо тях получаваш - бойко и шиши

23

мента

преди 10 месеца

Всички са болни мозъци.

22

проект Жълтопаветник

преди 10 месеца

Политическата карта на страната се преформатира.Отваря се ниша за нов консервативно-националистически разказ.

21

А бе тоя на кого е

преди 10 месеца

ПАТЕРИЦА ????????????

20

заработи пак:

преди 10 месеца

Трите си сребърника !

19

борба за кокъла

преди 10 месеца

Хонорарииии ...хонорари...с толкоз измислени слова...ах да можех да го взема...КРАТЪК ОТКЪС от ЛЕБЕДОВАТА песен на Първан Симеонов.....