67

Анонимен

преди 6 месеца

златомир златко

66

Zzzzzzz

преди 11 месеца

Много рев за една мутра . Да им имам евроатлантическите ценности на политиците и навременната работа на МВР и Интерпол . Държавата е брак и се управлява от Козяк ,а какви са ни вътрешните проблеми никой не го интересува. Отново на мода са ретро мутри и нео мутри .

65

Анонимен

преди 11 месеца

Що ни занимавате с некви мутри? Да умират там всички. Дреме ми. Тия които останаха живи одъртеха и изглеждат нелепо. Айде закопайте го и да се приключва.

64

Паню Баирски

преди 11 месеца

По-добре не пишете нищо за тия отре-ки, те не заслужават внимание, а само презрение.

63

Бонго Бонго

преди 11 месеца

Жалко за децата...да са живи и здрави..ако са били там и тях са щели да избият....Радев не признава децата.. чисти следи наред..

62

погребение

преди 11 месеца

Защо пропускате адвакат Мая Манолова ?

61

no justice

преди 11 месеца

браво! само, където няма кой да го закопчае и него...

60

Анонимен

преди 11 месеца

Последно време стана модно разни мутри да биват обявени за мъртъвци, а всъщност да рецитират като "защитени свидетели" пред спец съдилищата... Големи мъже са докато 0пре яйце у гъз0. После стават певици... Нямат нищо общо нито с Камора нито с Триадите... По простата причина, че у нас и мафията е повреден чарк на службите, а не е възникнала както в Италия или Китай... От друга стран може и да е гиберясал наистина- ако е презобил или предрусал със синьо хапче

59

Представете

преди 11 месеца

Си празен ковчег, никой не си е взел сбогом с тленните останки. Носят нещо тежко което прилича на тоз бандите по лице, но никой не знае ....с толкова пари не само ДНК експертизата можеш да смениш но и погребението си да инсценираш. Доктора набързо направил смъртният акт, само тарикатлъци. Може и наистина да е той. Щом другите мутри го изпращат в знак на почит. Но който го е утепал, или е във властта или много високо, за да мълчи.

58

истина

преди 11 месеца

МУТРИТЕ СЕ ИЗПРАЩАТ В ОНЯ СВЯТ ..... ИНТЕРЕСНО ВСИЧКИ МУТРИ СА МИЛИЦИОНЕРИ пардон полицаи,,ЗНАЧИ МВР НА БЪЛГАРИЯ СА УБИЙЦИ РЕКЕТЬОРИ БИЯЧИ И СОБСТВЕНИЦИ НА ФИРМИ ,,НО ВСИЧКО НОСЯТ ПРИ БОГ....

57

Анонимен

преди 11 месеца

Ама Златко Баретата още ли е жив бе, от няколко години никоя мисирка нищо не е писала за него, до днес си мислех, че се е споминал ?

56

Абе този наистина

преди 11 месеца

ли е мъртъв ? Казаха ми, че никой не е ревал и ковчегът е бил "запечатан" като мярка против проказа ? Това истина ли е с ковчега, някой тук има ли свидетел ?

55

Карамацки

преди 11 месеца

три магистрали и трефка за монаха , балончета с газ и похода на безсмъртния спец

54

ех

преди 11 месеца

бе два пъти четох статията но ми убягва името на мая . умишлено ли са го пропуснали в списъка с присъстващите ?

53

бай работник

преди 11 месеца

На цялата погребална процесия трябва 20 кг тринитротолуол. Така се лекува тази "прослойка" от обществото!

52

хамстера 2

преди 11 месеца

Така става с куките . Семейство и после гробища

51

венценосец

преди 11 месеца

"Брат мой", "Братко наш" и "Приятелю" :) айде сега е ваш ред .

50

сбк

преди 11 месеца

видях на пзара, не е умрел . ти кат четеш да не умреш . купи си ягоди и за брат му . направи селфи и бега.

49

ПроСоТо

преди 11 месеца

Ама много ЛЪСКАВА тая "катафалка" бре!!...Обикновено тъгата се изразява със ЧЕРНО "превозно средство" !...Дали всъщност не ПРАЗНУВАТ нещо?..Например покриването на бандюгата като го обявяват за мъртъв ?..Демек:..-"Ангел Ристьов у муртав,прекратете издирването!"...?..Не се учудвайте!..Самият Чарли Харпър си призна в един епизод,че публикува "некролога" си във вестниците за да се отърве от хора,на които дължи пари..

48

до 53

преди 11 месеца

Можеше все пак да уточниш, че дава въпрос за такива от ГЕРБ