239

Анонимен

преди 10 месеца

Глиги...може ли да говори нормално..или трудно му се отдава...все ехидно ...назидателно какъвто явно му е манталитета...Помня когато го избраха за шеф на ДАНС...същият тон имаше...Ако мълчи ще е по добре...

238

Анонимен

преди 10 месеца

98% от българите са доволни от заплатата, работното време, платения годишен отпуск и кетъринга на работното място. Допитването е направено сред 240 човека от Народното събрамие в което се оказва, че 238 са Роми - наследници на Бай Тошо от времето на СССРто и 2 българина останали случайно живи от концлагерите след 1944г.

237

Анонимен

преди 10 месеца

Пеевски който го разледваха и пуснаха в списъка Магнитски за корупция и нарушаване на човешки права беше избран от парламента за чл ен на комисията по конституционни въпроси е като Владимир Кузов да е директор на детска градина. ППДБ И ГЕРБ -СДС поднесоха на Доган дефакто цялата власт .Който решава какви да са законите той може да си прави каквото си ще!

236

Анонимен

преди 10 месеца

В Харвард ги учат на уин уин стратегия, в случая кражби заедно с Дебелян и Банкята.

235

преди 10 месеца

Този Пеевски да не взема да се разходи скоро до една конкретна бивша ссср република да не се отваря много да не поеме към лична среща с онзи горе. Всичко си има край!

234

ПроСоТо

преди 10 месеца

обаче тоя на снимката е по-противен и от Боко...И Боко е тлъстак,обаче не е такава безформена буца като тоя..

233

158

преди 10 месеца

Малее, Шиши се гъбарка с Ицето.. докъде я докарахме..

232

Анонимен

преди 10 месеца

98% от българите са доволни от заплатата, работното време, платения годишен отуск и кетъринга на работното място. Допитването е направено сред 240 човека от Народното събрание от които 238 са Роми и 2 Българина!

231

Бай Иван 2

преди 10 месеца

Нищо не е свършило а тепърва започва! Вине какво си мислите че тези дето деситилетия се окопаваха във власта и подчиниха цялата съдебна състем ,ще се дадът без бой ли ? Не битката сега започва и ще трябва да се бечели малко по малко.

230

мен

преди 10 месеца

Христо Иванов ще слуша и ще изпълнява, защото златният пръст на ДПС може да се ядоса. А умните и красивите от ДАНС with me лъснаха какви грантаджии са (не че не ни беше ясно, ама друго си е нагледно)

229

Джо

преди 10 месеца

пеевски вместо да бълва общи приказки да каже как е източил държавата и че сме на ръба на фалита. ГЕРБ и ДПС осякоха и горите и откраднаха европейските фондове за лични нужди. България няма икономика. всичко е трагедия.

228

Анонимен

преди 10 месеца

ППДБ са си чисти crash test dummies.На булките -честито!!!Пак ви наиграха герберасите г ад. ни..

227

Хо Хо

преди 10 месеца

Ристе , вече ви оно диха през гащите !

226

Анти Тяло

преди 10 месеца

При гласуването за Пеевски в комисията, ПП-ДБ дадоха 8 въздържали се, че ако случайно и Възраждане бяха гласували против, да не се събере отрицателно мнозинство. За който не е разбрал дори Възраждане да бяха гласували против събираха 104 гласа срещу 109 "За"...

225

Сата НАТО

преди 11 месеца

Пепетата и Дебетата очевидно катастрофираха.

224

Родител2

преди 11 месеца

Шиши и Данчо Ментата са велики.Толупа и той е велик.След време ще им бъдат направени паметници,по големи от паметника на Съветската армия.

223

Анонимен

преди 11 месеца

"Бащата на Делян Славчо Пеевски е основател на "Асоциация за борба против корупцията в България. Същият е подавал неколкократно сигнали в прокуратурата срещу сина си и бившата си съпруга, но по думите му, там всичко се потулва."E,сметайте.Доганска дръжава е това. Властелинът на пръстените , и пръстенът е при лошия.

222

Руснак

преди 11 месеца

Всичко върви по плана на Сорос ,скоро много скоро тия който гласуват 33 години за фашистите и капиталистите от ЕС и НАТО ще се окажат във мечият капан заложен за война с Русия,нищо страшно ще ги връщат от фронта със посмъртни военни звания а Тиквата,Кирчо,Кокорчо и мравояда от Дб ще си бият камшика от фронтова България.

221

Пп и Дб

преди 11 месеца

Се сапунисаха отдолу, ся чакат само да бъдат обладани от биби и ширина, а смях и всички вие

220

Анонимен

преди 11 месеца

Гешев - графика е утре или събота или неделя