15

Ще си мълчи човекът

преди 10 месеца

След като 10 пъти му повтори, че една нейна колежка е получила от мъжа си като подарък обувки с цена над 1 000 лв и той 10 пъти й е отговорил, че няма възможностите на мъжа на нейната колежка, какво повече да каже, след като тя продължава да му натяква същото?

14

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 16 Искаш да кажеш, че сте с нежни души и женските критики ви нараняват непоносимо?

13

Анонимен

преди 10 месеца

За да говорим не трябва жените да ни критикуват.

12

Пита го също и:

преди 10 месеца

"Нали не ми личи, че съм качила десетина килограма?", "Нали готвя по-вкусно от мaйкa ти?", "Нали съм по-стройна от абитуриентката от съседния вход и дънките ми стоят по-добре в сравнение с нея?" Той предпочита да си мълчи, защото се опасява, че ако отговаря с "Да", тя ще го заподозре в лицемерие, а каже ли й истината, ще последват луди скандали, обвинения, че е необективен, че не я цени и че е мръ.сн.ик, който се заглежда по тийнейджърки и пренебрегва съкровището, което му е посветило живота си!

11

Предположение

преди 10 месеца

Ами може пък човекът да е честен и да не иска да лъже. В такъв случай какво друго да прави освен да мълчи, когато тя през 15 минути го пита "Хубава ли съм?", "Нали годините хич не ми личат, за разлика от повечето мои съученички?", "Новата прическа подхожда ли ми?", "Знаеш ли колко жени ми завиждат, защото ти си все още влюбен в мен и затова не ми изневеряваш с колежките си, за разлика от повечето мъже от семействата, с които сме приятели?"

10

Анонимен

преди 10 месеца

Това е просто една отработена мъжка дипломатична тактика. Оставя жената да се наприказва, за да не се изнервя, а също и да не се разочарова и огорчи, ако мъжът започне да спори с нея и да й доказва защо не е съгласен с това, което тя казва.

9

Пропуснати са:

преди 10 месеца

Три причини са пропуснати. 1) Случва се мъжът да е темерут по характер; 2) Понякога момчетата от типа мамини лигльовци отговарят грубиянски с по едно изречение и после млъкват, дори разговорът да е належащ и важен, но той просто не е в настроение да разговаря; 3) Има и психари, на които това не им личи, затова не се чудете, ако мълчи като кютyk и няма логично обяснение защо се държи така.

8

Анонимен

преди 10 месеца

Не им се слуша едно и също мрън мрън мрън и искам искам искам. Ако не и отърва... шапката, raщите и да каже на мама си, че съм я....... изпрал

7

Анонимен

преди 10 месеца

Мише, дай една статия за 4 причини, поради които мъжете искат повече секс от жените.

6

Анонимен

преди 10 месеца

Как да кажа каквото и да било? Тя не млъква, дори не прави паузи, понякога се чудя как си поема въздух.

5

Пета причина

преди 10 месеца

Мъжът не може да намери пролука в речта на жената!

4

Анонимен

преди 10 месеца

Понякога попадаме в други измерения. Приятни сънища!

3

Дамян

преди 10 месеца

Големият процент от български мъже, които не са пипали жена през живота си, им е лесно. Аз какво да кажа като имам и жена, и две любовници, и три дъщери. Ужас е братче. Че и кучето ми е женско. Не млъкват.

2

Някой

преди 10 месеца

Правя му главата пълна с гръмотевици и да си знае мястото. Така като ви чета коментарите улучила съм джакпот.

1

Анонимен

преди 10 месеца

Убедил се е , че по- лесно ще убеди телевизора.....Като видиш пълен отказ от рационално мислене и поведение насреща- какво да говориш? Тегли и една и си намери нещо по- приятно, какво ще е караш да се чувства важи...