14

Анонимен

преди 11 месеца

Защо информациите по бг гари и автогари не се актуализира ежедневно и задължително. Защото парите са откраднати и нищо не свършено. В България не прросто има корупция но се краде безобразно. По автогарите се краде !!!

13

Анонимен

преди 11 месеца

Автогарите са в отвратително състояние а служителите им са едни долни мисккини.

12

ееех Автогара Юг

преди 11 месеца

особенно служителките да мусератпикаятисменяттампоните на този Управител Автогара-Юг! Като чели няма камери записали да се активират единственно чрез код. Баси компира е тоя от АфтовГъза Юг

11

Истински мъжага!

преди 11 месеца

Не като ония хвалипръцковци, дето се бият с мъже.Боят с жена е къде, къде по-привлекателен откъм победа!

10

Анонимен

преди 11 месеца

Какво е искал този от жената? Познавал ли я е отпреди?

9

Лъже!

преди 11 месеца

Аз работя от години в тази автогара. Няма жива охрана! Ако напиша какво е реално автогарата ще излязат само звездички. А Янков трябва да бъде разследван. Такива мошенгии се въртят там от години, че разследващи ще имат работа за месеци!

8

Анонимен

преди 11 месеца

Скандалът е с продължение: Интервю във връзка с побоя, нанесен на 57-годишна служителка в Автогарата в Русе, донесе неприятности на шефа на фирмата, която стопанисва тоалетните. След като разказът му бе публикуван от Русе Медиа, договорът за наем с управата на Автогарата е бил прекратен незабавно. По наша информация като причина е посочено уронване на престижа.

7

Анонимен

преди 11 месеца

До Съвет 1 - Да, ама с нашите закони, дажи и пред очите ти, някой да ти изнасили женатата, ако направиш нещо таков, ще лежиш 7-8 години, щото видиш ли - не си "от нашите" и нямаш 10к за адвокати.

6

Анонимен

преди 11 месеца

Много добре е знаел, какво прави! Този човек е прекалено опасен, да се разхожда на свобода ... Дано жената не е пострадала тежко и се моля, да оздравява бързо!

5

Христо Христов

преди 11 месеца

Ако е гласувала за ЕС и НАТО, какво се оплаква?!

4

Анонимен

преди 11 месеца

Към кое Ромско Общество в България принадлежи: Дасикане Рома или Хорахане Рома?

3

Анонимен

преди 11 месеца

Бившия червен кмет Калчев е купил гарата преди 30 години

2

До 2

преди 11 месеца

Абсолютно! На такъв който пребива жена трябва да му се строши черепа и дори да изпадне в безсъзнание да продължиш да го риташ докато му изкъртиш зъбите.

1

Съвет

преди 11 месеца

Като няма камери и охрана,мъжът на жената да го издебне там и да му играе една 60 сантиметрова тръба зад тила!Ако чакате на МВР има да чакате!Нещата са на степен улично правосъдие и самоуправство!По пътища,рейсове,беседки и навсякъде боища!