23

Арнолд Шварц е негър

преди 10 месеца

До Анонимен 20 и 19:Ти определено си GP, защото освен абревиатурата нищо друго не знаеш. За мен няма значение дали са JP, GP, SOS, LAPD, FBI... това не променя нищо.

22

Анонимен

преди 10 месеца

Няма нужда от лични лекари!

21

Ана

преди 10 месеца

Направете допитване до народа,нужни ли са джипитата или неАз казвам НЕ !!!!!!!!

20

Човек от народа

преди 10 месеца

Личните лекари трябва да си вземат чантата и да посещават пациентите си,а не обратнотоЛекарите специалисти трябва да назначават лечение,а джипито да ги наблюдаваИначе просто няма нужда от тяхВсеки да получава това което е изработилА какво е сега ,мафияОгледайте се -все повече болни, все по-богати джипита,и все ревът за още,още......

19

Анонимен

преди 10 месеца

До Арнолд Шварц е ***. Само да уточня, че т.нар. "джипи" идва от английски език - GP, general practitioner, което може да се преведе като общопрактикуващ лекар.

18

Арнолд Шварц е негър

преди 10 месеца

... е истински лекар, понеже има истинска специалност.

17

Арнолд Шварц е негър

преди 10 месеца

Тази "държава" за сетен път доказа, че е обречена да изчезне. Как може, след 23 години доказване на абсолютната безпредметност на съществуването на категорията бг JP, да се продължава толкова настойчиво да се налага подобна идея? Това е все едно да наливаш пари в паметника "Бузлуджа" с надеждата да стане Еверест и да му литне чинията. 23 години най-тъпата и безпросветна част от бг лекарско съсловие яде безплатни кюфтета, дето му ги изсипват направо в устата. Познавам едно единствено JP което е

16

Анонимен

преди 10 месеца

Връщайте старата система....направихте джипитата подвижни милионери. Всеки те гледа в ръцете...още не те е прегледал и бърза да си вземе таксата.Това не е здравеопазване. Всичко старо беше доказано и ефективно. Може ли едно джипи да разбира от всички болести? И като искам направление за определена процедура не ми се дава, защото съм на 65 години и съм отписан от системата пациент.....да мрем като кучета ни оставят.

15

Вие

преди 10 месеца

Вие ги превърнахте във офис сътрудници машина за убиване на населението и източване на средства сега пак ще ги правите лекари ! Може ли момиче което е работило на витрините във Холандия във продължение на 5 години и е изкарвало на ден по 2000 Хил евро да я накараш да работи във старчески дом да 35 евро дневно!! Смешници който трябва да бъдат убити със камъни!!

14

дост

преди 10 месеца

Повечето си накупиха освен в България и имоти в Гърция....горките те ...да ги съжалиш !Защо НАП , АДФИ дремят ?

13

Анонимен

преди 10 месеца

Какви са тези закони в здравето? Един лекар не може да е на 5 места ЕДНОВРЕМЕННО в ЕДИН ДЕН И ЧАС ,....... със сключени ''договори'' , и то в РАЗЛИЧНИ ГРАДОВЕ ...

12

Анонимен

преди 10 месеца

По добре лекарите да изписват по INN и когато някое лекарство липсва от пазара да може да бъде сменяно с алтернативно още в аптеката

11

Анонимен

преди 10 месеца

Защо се отклоняват пари от здравеопазването , за ШАЙКИТЕ НА герб и ДПС ???

10

Анонимен

преди 10 месеца

Пациент : Джи-питата са напълно ИЗЛИШНИ , ТЕ СПЪВАТ ПО-БЪРЗОТО ДВИЖЕНИЕ КЪМ БОЛНИЦАТА И СПЕЦИАЛИСТИТЕ ...Би трябвало да се образоват в конкретни заболявания и да бъдат назначавани в болниците като ЛЕКАРИ-СПЕЦИАЛИСТИ , А НЕ КАТО *** ЗА ПАРИ !

9

ГОСТУН

преди 10 месеца

До НАРОДАНЕ СТЕ НАЯСНО ! !Заработват си много над 10 хиляди на месец а сега БЛС и НЗОК ще им осигурят безконтролно крадене на нашите вноски !

8

йо-хо-хо

преди 10 месеца

Егати държавата щом дядо Нафталинков ни е министър на здравепогазването . Май специалноста му е психиатър ? Горкото ни министерство щом се нуждае от спешна психиатрична помощ !

7

Анонимен

преди 10 месеца

Имам чувството, че задължителното висене пред кабинета на джипито за направление, е с цел хората да не търсят лекарска помощ по здравна каса, ами да си плащат частни прегледи. Имам нужда от нови очила, обаче трябва да зависна пред личния лекар да прося направление, той да ми крещи как няма направления и въобще да изнетвяме народа безкрайно.

6

лекар

преди 10 месеца

Поредното недоразумение в МЗ , този път пак е спазено неписаното правило да произхожда от БКП( БСП), да е далече от професията , да е пенсионер , схемаджия и да е зависим от известни лобита и интереси - да е наш човек , сговорчив и послушен . Каквото си открадне си е негово , партиен чадър , плячката е за партията и за шефа на партията !

5

НАРОДА

преди 10 месеца

ЛИЧНИТЕ ЛЕКАРИ СА НАЙ- ВИСОКО ПЛАТЕНИТЕ ЛЕКАРИ!!!!ПОЛУЧАВАТ ПО ОКОЛО 6 000 ЛВ. МЕСЕЧНА ЗАПЛАТА И ВСИЧКО ТОВА ЗА ЧИНОВНИЧЕСКА РАБОТА. ПРЕПРАЩАТ ВСИЧКИ ПАЦИЕНТИ КЪМ СПЕЦИАЛИСТИТЕ, И ТИЯ КОЙТО НЯМА КЪДЕ ДА ПРАТЯТ, ГИ НАСОЧВАТ КЪМ СПЕШНА ПОМОЩ. ПОБЪЛГАРЕНАТА СИСТЕМА " БИСМАРК", ВЪВЕДЕНА ПРЕЗ 2000 ГОДИНА ДОВЕДЕ ДО УПАДЪКА НА БЪЛГАРСКОТО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ. ТАКА ПРЕДЛАГАНИТЕ " ПРОМЕНИ" НА ПАРЧЕ НЯМА ДА ДОВЕДАТ ДО НИЩО ДОБРО!! ТОВА Е САМО ПРАХ В ОЧИТЕ НА ХОРАТА!!!

4

баба мара

преди 10 месеца

институцията личен лекар е напълно излишна защо при елект рецепта трябва да ходимна 3 месеца при л лекар за подновяване ако сме в провинцията трябва да се връщамедо софия за формалностите