42

Андрей

преди 11 месеца

До Анонимен Не само той не прави нищо или по точно се прави ,че прави нещо. Вече 33 години!е така!!!!!!

41

666

преди 11 месеца

Тия от възраждане са за затвора всичките до един ,,, за възраждане гласуват само руско говорящи хора които мразят България....

40

Анонимен

преди 11 месеца

хулигани бе не позволяват на господин Божанков да се изкаже

39

Петров

преди 11 месеца

Иван Гешев - Геша - надежда на прогресивното човечество.

38

Анонимен

преди 11 месеца

Онези от Магнитски, кога ще заседнат в затвора? Делата на трупчета?

37

Анонимен

преди 11 месеца

Кое е кокошкарство. Тези пудели си позволяват това нахалство да посягат на човек. Изклюително въприето в пумиарския свят на русизма. Да посягаш на човек и да издевателстваш над него. Пионери.

36

бачкатор

преди 11 месеца

Хаха, занимават се с кокошкарски истории, а с истинските истории като преврат и предателство, даже и думичка не споменават. И това ми било европейска държава. Не, това е мафиотска структура. Жалко за хилядолетната ни история.

35

Анонимен

преди 11 месеца

реално, от както има правителство абсолютно нищо продуктивно за народа не се е случило. Скандали, искане на оставки, панаири и селяндурски номера от "избранниците на народа". Свирепи за пари и власт самозабравили се национални предатели

34

ф

преди 11 месеца

Е, ВЧЕРА БЕШЕ 2 ЧАСА В ПОСОЛСТВОТО НА КРАВАРИТЕ.КАЗАНО МУ Е И ПРАВИ ,ИНАЧЕ АРИВЕДЕРЧИ

33

Анонимен

преди 11 месеца

от 32 Впрочем не беше добре че се стърпя Вешев....трябваше да му начупи кокалите на боооклука Манол.

32

Анонимен

преди 11 месеца

Той добре че Веселин Вешев се стърпя, когато боооклука Манол Пейков му взе очилата и ги счупи, че иначе както си е 120 кила Манолчо, Пешев като бивш рекордьор от лежанка и шампион по трибой го хващаше с две ръце, вдигаше го и го блъскаше с всичка сила в земята.

31

Анонимен

преди 11 месеца

Муахахаха..Каскета е толкова жалък вече че няма накъде. А що не поискаш имунитета и на Цончо дето наплю Божанков, и на Божанков където пък първи той го наплю, Каскет смееешен умряяял?

30

до 29

преди 11 месеца

До Истина: Точно така. А голяма част от тях са и в дрогирано състояние. Хора нас ни оправлява дрогирана ***

29

Истина

преди 11 месеца

депутатите не трябва да имат имунитети, напритив, ако нарушат нещо по време когато са били депутати, ще трява да наказанието да е 3 пъти по-високо от това което е за обикновен човек, защото през това време са пример и преставляват целия народ, не трябва да има закон или правило което да ги предпазва да си правят нарушения

28

Анонимен

преди 11 месеца

Гешев е радост. И тъга. Той е алфа и омега.

27

Detective

преди 11 месеца

Или даваш свободата на един народ безвъзмездно, за да очакваш благодарност, или искаш услуги, което е равно на заграбване. Русия сбърка като държа всички народи глупави и бедни преди разпада на СССР. Сега избрахме пътя към по-доброто робство... О, бедни и бездушни мой братя българи... Държавата вече потъна и ние се давим.

26

Анонимен

преди 11 месеца

Скоро ще поиска и забрана на Възраждане по искане на Магницки САЩ.

25

КОНСТАНТИНОВ

преди 11 месеца

ЗАЩО ЛИ В ТОЗИ САИТ ЛИПСВА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ДВУЧАСОВОТО ПОСЕЩЕНИЕ НА ГЕШЕВ В ПОСОЛСТВОТО НА С.А.Щ.?ТУК СЕ ПОБЛИКУВАТ МАТЕРИАЛИ И КОМЕНТАРИ САМО АКО СА УДОБНИ НА ВЛАСТА.ВСИЧКИ НЕГАТИВНИ КОМЕНТАРИ БЕЗ ЗАБРАНЕНИТЕ ДУМИ СЕ ТРИЯТ ПОНЕЖЕ НЯМА ЦЕНЗУРА И С.Е.М. Е С ШИРОКО ЗАТВОРЕНИ ОЧИ.

24

Еееееее

преди 11 месеца

Това е стара новина. Мислех , че на още двама копейкин и любимия цунчо!!!

23

Анонимен

преди 11 месеца

За толкова години не знам да е правено нещо както последните седмици. И пак е само за пред ниската класа на обществото, дето вярват че нещо добро ще се случи. Не може да забравим тоталната липса на отговорност за годините откакто е начело на прокуратурата. Тоталното мълчание по важни казуси и ЛИПСАТА НА НЯКАКВИ РЕАЛНИ РЕЗУЛТАТИ. Всичко се вижда, толкова сте прозрачни, а си мислите че хората са пр.о.сти