10

Арнолд Шварц е негър

преди 10 месеца

До Ганев: Абсолютно профанските ви изказвания относно лекарската професия, показват само какъв *** сте. Айнщайн е казал, че 2 неща са безкрайни:Вселената и човешката глупост, като за първото не бил сигурен. Относно Маджаров, абсолютно прав сте. Той обаче е продукт на конюнктурата в тази "държава". Цялата му дейност като шеф на тази мастийска организация-БЛД е огледален образ на всички останали дейности в Гомноландия под зоркия поглед на "върховенството на закона"

9

Ганев

преди 10 месеца

Деградирала система за тотална реформа. Незабавно минимум 100 болници да се изхвърлят. Маджаров ти отдавна си за затвора. Кажи1. Какви пари и то огромни се наливат в разни бордове2. До кога ще са налице измамите избор доктор и много други.3. Здравеопазването по конституция е безплатно за здр. осигурените лица4. Не говори за технологии. Ти си. неграмотен.5. Доктор изследване и преглед не ПРАВИ.Това го върши техниката.Вие вършите елементарни дейности. Добре че са техномогиите.

8

Анонимен

преди 10 месеца

Лекарския съюз знае само да иска но не и да дава. Това не е от вчера. Затова и не обещават промяна. Не знам защо се заклеват лекарите, клетва която над 90 % от тях показват.

7

Анонимен

преди 10 месеца

Ние не просто бърза, ами въобще промяна не очакваме.

6

Анонимен

преди 10 месеца

Кога БЛС ще започне да иска в рамковия договор увеличение на основната заплата с темповете на инфлацията? Заплатите на медицинските работници трябва да се увеличават всяка година до достигане на адекватни нива на заплащане. С увеличението на възнагражденията ще се увеличи броя на качествените кадри и оттам качеството на обслужване на пациентите.

5

Анонимен

преди 10 месеца

БЛС също е МАФИЯ !Не разбирам , как ше работят ПРОТИВ себе си !?

4

Анонимен

преди 10 месеца

Do Христо. Ами излез бе. Бягай да се лекуваш в братската ти Русия.

3

Мър

преди 10 месеца

Кога ще пенсионирате старата мома Йорданка Пенкова?Стига е лапала от НЗОК.Не се спря да прелюбодейства с млади момчета.

2

1

преди 10 месеца

Скрий се, бе, кестен. Добре, че е тоя ЕС и парите, които наливат у нас, че 90% от всичко, направено последните 10 години е с тези пари. Заминавай към някоя страна извън ЕС и не се връщай.

1

Христо Христов

преди 10 месеца

Промяна може да шма, единствено ако излезем от ЕС.