14

Анонимен

преди 1 година

"Хубаво е да се следи какво се случва с климата."-------------Зомбайо, ходи си стреснат и уплашен през цялото време, щом така ти харесва. Само не искай от ИНФОРМИРАНИТЕ здравомислещи да ти споделят параноидната обсесия.

13

Анонимен

преди 1 година

Всъщност сме истински късметлии, че при нас имахме толкова валежи и хладно време през последните седмици, а не жеги и пожари, които стават навсякъде по света в момента. Не, че след 2-3 седмици няма и при нас да дойдат сушата, жегите и пожарите, но можеше и да е по-лошо.

12

...

преди 1 година

споко, къде е още! климатичните промени в следствие от глобалното затопляне тепърва предстоят! а едва сега започват! Така, че нема д се плашите! големия и четвъртит тепърва започва да ни влиза!!!!

11

Анонимен

преди 1 година

Не знам за испания, но тази година ми се струва по-студена от предишни.

10

Анонимен

преди 1 година

Ми вече мина първата 10-дневка на юни, в Малага не може да стигне и 30 градуса и прогнозата за следващата 10-дневка за Малага е също доста хладно за средата на юни. Па това е южна Испания където по това време обикновено е над 30 градуса. Това че имаше една по-топла седмица и в това сайтче сума ти статии за високи температури в Испания.

9

Анализатор

преди 1 година

В Англия отбелязват най-студената пролет от тридесет години. Дори в момента там най-високите температури през деня са 15 градуса, а слънцето се показва за четири-пет дни в месеца.

8

Анонимен

преди 1 година

Камелийка откровено лъже. Ей се връщам от Южна Испания - 10 дни умряхме от студ. Не можахме до плажа да стигнем! Вече си мечтая за глобалното затопляне!

7

Испанеца

преди 1 година

Ачбсолютно манипулаторска лъжа

6

Анонимен

преди 1 година

Почнаха лека полека с климатичната пропа, запознатите знаят, че това е следващия кромид, още преди поне две години, когато беше записан със скрита камера, директора на CNN, там той казва, че това ще е следващото, което ще последва, след кромида.

5

Анонимен

преди 1 година

Ох, тия остроумни коментарчета на плиткоумни човечета. Хубаво е да се следи какво се случва с климата. Хубаво е да осъзнаете, че докато вие споделяте фалшиви новини за храни със скакалци, децата ви реално ще ядат скакалци и ще пият дедовия, защото водата ще стане най-ценният ресурс съвесем скоро. Ама не го мислете това. Вместо това теглете кредити да си купите панелки на софията ахахахха

4

преди 1 година

Претоплена манджа

3

Анонимен

преди 1 година

"Метеорологичната пролет от 1 март до 31 май е най-горещата от над 60 години и това се дължи основно на рекордните жеги от края на април, предаде БНР." и "По-малко дъжд е ималомсмаомпрез 1995-а" (нищо че преди две седмици се разцепи да вали) някак ме объркват. Акк так е имало по-лоши години и то сравнитешно скоро?

2

Червените боклу ДС и

преди 1 година

Чудесно заминавам за слънчева Испания

1

Анонимен

преди 1 година

В Испания очакват едно от най-горещите лета за последните 30 г., след като руски синоптици обещаха, че температурата на въздуха в южната част на Западен Сибир ще тръгнат надолу.