40

Ха ха ха

преди 1 година

Спомням си какви стачки имаше против назначаването на Гешев и тъкмо затихна народа, сега нямат търпение да се отърват от нега.

39

тончо

преди 1 година

Изчакайте тъкмо почна да говори............. да чуем какви са ги дробили нашите политици.

38

Анонимен

преди 1 година

Ердоган :ДПС да не ми стъпват в Турция , защото всички от ДПС , са гласували против мен.

37

Анонимен

преди 1 година

И Германия напуска ЕС !

36

Анонимен

преди 1 година

От много време насам си казвам, че това е решението , след като живееш в разединена държа, с разединен народ

35

Шопа

преди 1 година

Гешев е бита карта , преди със зъби и нокти го бранеха , сега вече не им е нужен . Жалкото е ,че толкова бързо ще го махнат ,че няма да може да разкрие какви са ги вършили толкова години той и неговите бивши покровители .

34

Гражданин

преди 1 година

Гешев като си тръгне да не си забрави и Машева

33

:)

преди 1 година

Махайте го най-после и се махайте и вие, че да не ни натресете подобен, защото този вие ни го натресохте. Колко пъти ви казахме, че е нагъл милиционер. Не чувахте. Чак сега се сетихте. Що поразии направи.

32

Анонимен

преди 1 година

Бързат да го махнат преди да изпее шефа си Борисов,такава мафия,прогнила скапана,нямам думи!Всеки който може да се маха далеч оттук,държава нямаме,да им останат ромите да управляват,накрая и така ще стане!

31

бонус конст съдия

преди 1 година

До МИСЛЕЩАТой ако е действал драга решително и на време, щяха да го уволнят още в районната прокуратура, така че помисли малко повече. Великият френски полицай Фуше е сложел за полицейски началник на Париж един бандюга и само той е стъпил на шията на разбеснелите се престъпници и градът станал мирен. Кабинетните учени не стават за борци с престъпността особено по високите етажи, за справка главния прокурор Борис Велчев и неговото мирно и кротко мандатче, възнаградено от политицети с бонус

30

Анонимен

преди 1 година

до 29 Ми в крайна сметка Костадинов си удържа на думата като оня ден каза, че няма да допуснат повече да се изказват Божанков и Манол Пейков от трибуната на НС.

29

Анонимен

преди 1 година

СъдебнаТА реформа ако е като комисийката за мотаене на имунитети... пак ли Гешев ще е виновен?

28

Анонимен

преди 1 година

Прочетете фейлетона на Ботев Примери от турското правосъдие. След това разгледайте на страницата на ВСС исканията за освобождаване на Г, както и защитната му теза. След това прочетете статията от съдия Лозан Панов. След това гледайте заседанието на ВСС. След това ще разберете цялата истина как функционира съдебната власт и колко е независима. Те разчитат че няма да направите нито едно от тия неща и ще ви изманипулират

27

?

преди 1 година

Гешев захапа ръката която го храни. - корупцията в държавата За това корумпирания ВСС ще го смени с по-послушен

26

МИСЛЕЩА

преди 1 година

Няма да ми е жал за тоя, имаше своя шанс , да е действал решително и на време. Сега се опитва да се еманципира и да се разграничи от мафията, с която до скоро беше едно цяло. Интересно какво ли са го инструктирали вчера в "посолството"?!

25

Public enemies

преди 1 година

Вече е възможно да бъде свален Гешев, има легитимна власт.

24

Анонимен

преди 1 година

Вчера в НС боооклука Божанков преди да излезе на трибуната...Костадинов:- Излез, излез!Росен Желязков:-Г-н Божанков, държите ли да излезете? И боооклука Божанков излезе на трибуната, от Възраждане му скочиха и прекратиха заседанието. Муахахаха....

23

Анонимен

преди 1 година

Прасетата Цацаров и Гешев ще разберат сега какво е България

22

Анонимен

преди 1 година

До 17 Анонимен Да махнат Гешев, да сложат Сарафов, та да миряса държавата. . . . . Ти луд ли си - с извинение?

21

Анонимен

преди 1 година

Мен ме интересува Христо какъв перилен препарат ползва .