80

Анонимен

преди 10 месеца

Taka i ne rasbrah koi stana schampion pak li zska pitam sa edin prijtel

79

Лудогорец заслужено

преди 10 месеца

И Левски и ЦСКА се от напрежението дънят когато имат да спечелят мач на всяка цена. В Евротурнирите се вижда най-лесно. Левски надигра и би четвъртфиналиста ПАОК и падна от състав с 5-пъти по-слаби играчи. ЦСКА като трябваше да си играе играта в Швейцария, армейците изпаднаха в глуха защита. Титлата пак я изтърваха от нерви. Левски загуби дербито пак от нерви. Лудогорец си взеха своето, къде красиво, къде не но издържаха на напрежението и заслужено спечелиха шампионата.

78

Анонимен

преди 10 месеца

До ЛЕВСКИ ЕВРОПЕЙСКИ, на напрежение го отдавам. Млад отбор, но ще трябва бързо да се научат.

77

Анонимен

преди 10 месеца

ЦСКА унижи и се изгаври с Левски както никога досега. Рекордни 23 точки между двата отбара, а несретниците се радват. Все така да се радвате.

76

ЛЕВСКИ ЕВРОПЕЙСКИ

преди 10 месеца

Защо Левски игра много-слаб мач, като предишните мачове с цска ги мачкахме? Това е въпроса? Смешно бе да гледам чак в 87 мин. Левски отправи удър във вратата-100 % положение! Има нещо гнило тук. Цска играха по-добре, головете без коментар-смешни!

75

Червената Армия

преди 10 месеца

Домуса пак си купи титлата, но се вижда, че отборчето му издиша. В Европа ще ги размажат още в първите или вторите кръгове... Следваща година ЦСКА ще е шампион!!! А за Лесни Подуене какво да коментирам, жалък продажен отборец... Леката жена на Разград...

74

123

преди 10 месеца

До ...Всички оранжеви ли сте толкова нЕграмотни,или само ти си изключение!?

73

сесекато

преди 10 месеца

не може да бие никой в топ 4 но имат претенции хах

72

Анонимен

преди 10 месеца

До Deep Zone - не си прав. Лудогорец си има феновете В Л.Е. по-важните мачове Лудогорец арена бепе пълна, там Разград е малък и феновете от други градове им трябва повече стимул. Стадиона на Ботев Пловдив е пълен въпреки 10-тото място. Спартак Варна изпадна, но игра пред пълни трибуни. Локо Пловдив, Берое.

71

Deep Zone

преди 10 месеца

Клубовете в България са два- ЦСКА и Левски, то да ти е кеф да гледаш препълнен стадион. Има тръпка, има чувство, единствения мач, който гледах от цялото първенство с огромен кеф. А не тоталния смях на финала на купата с под 2000 души. След 5-6 години разградското отборче ще се върне там, откъдето тръгна- окръжните групи. От ЦСКА съм, но респект за Левски, че винаги са били стойностен и силен противник. Разградските тур*и имат играч, който олицетворява мнението на цяла България за тях- ТИ *** :)

70

...

преди 10 месеца

на гла синя пас мина. най- простата прослойка на обществото. колкото по пр ост толкова по напорист и нагъл като го ведата. умират на вуте да му е зле и тогава на тях им е добре. заради такива като вас държавата е на това дередже

69

АЗ

преди 10 месеца

СЕТИХ СЕ ЗА ЕДИН АВТОГОЛ ДЕТО СЪДИЯТА ГО ОТМЕНИ ЩОТО ПРОТИВНИКОВ ИГРАЧ ПРЕЧЕЛ НА ВИДИМОСТА НА ВРАТАРЯРАЗБЕРЕТЕ В СОФИЯ КАКВОТО БЕШЕ , БЕШЕ ДО 1989 Г.

68

Анонимен

преди 10 месеца

Това е да си нискоцивилизован - победил си Левски в последния мач, Лудогорец става шампион, и пак обвиняваш Левски поради собствената си нискокачествена продукция през целия шампионат. Това вече е патологично поведение на армейската общност.

67

АЗ

преди 10 месеца

ДАЙ СЕГА КАТО СТЕ ОТ СОФИЯ И ДА СТЕ ШАМПИОНИ.

66

Анонимен

преди 10 месеца

12 години подред делиомрана *** и унижава шоплъка в нашето "първенство" (то вече трябва да се преименува на вторенство щото първи е ясно кой е) което не е дори на нивото на Лига 2 в Англия. Направо цялата лига трябва да се закрива и участниците да се прехвърлят на издръжка към министерството на културата!

65

Зозо

преди 10 месеца

Така ще е още 100г. С БФС, Перуката, Домуса и Кабака.

64

Случаен минувач

преди 10 месеца

Това е положението. Няма купа, няма титла, само червена тишина!

63

Ядрен вампир Z

преди 10 месеца

Кви са тия имена на футболистите бе.3 часа не мога да ги прочета.Верно шампионата ни е 10 малки афроамериканчета.Тирета мирета цифри мифри.Мaлoyмнa работа

62

Истината

преди 10 месеца

КПСС ...Ленин......то ест ЦСКА към БКП раждат през 1921 ТУРЦИЯ която си запазва орегинал Червеното робовладелско знаме на османската империя

61

Крещяха името ми

преди 10 месеца

Подуенските превърженици ще реализират страхотна печалба ако заложат за Арда-Кърджали във плейофа за Европа! Все пак Подуене и Турция винаги са били гъсти откъм сделки. Много хиляди турци ми крещяха името дори на ге арена не съм се чувствал толкова топло - Димитър Иванков има и много като мен с моята история