100

Кат

преди 9 месеца

сега е момента да подхванете пак историята, защото другата седмица ще има специално заседание в американския конгрес, в който ще говорят различни whistleblowers.

99

Анонимен

преди 11 месеца

Сега разбрахте ли защо има тн руски Кинжали, и те крадат извънзимна технология и не спазват авторските права.

98

Анонимен

преди 11 месеца

E, защо пък трябва да ги казват ако имат тайни.

97

Начи, първо как така

преди 11 месеца

информация и изследване на НЛО има само в САЩ и Великобритания? Тия извънземни толкова прости ли са да идат при най-корумпираните човешки същества? Не ходят в Индия, Китай за разнообразие да идат при аборигените в Австралия - все пак са най-старият човешки вид на планетата. И второ, посред ковид "пандемията" излезе теза, че ако ковида се провали като средство за контрол ще започнат да ни баламосват с извънземни. Не вярвах тогава, но като гледам отчаянието на САЩ не се знае до къде ще стигне.

96

Надат се на

преди 11 месеца

преимущество, ама пущините не си дават технологиите.

95

Анонимен

преди 11 месеца

Абе как са все по Щатите тия извънземни? То съвсем като по холивудски. Как па не дойдоха веднъж у Полски Тръмбеж или Африка или Азия.

94

11

преди 11 месеца

"офицер с възможно най-силния морален компас" ----- МБУАХХХ ХАХАХААХА! ПОТРЕСЕН СЪМ!

93

Олимпий Панов

преди 11 месеца

Само кътните ми зъби непокътнати!

92

В грешка си баце...

преди 11 месеца

До Близко бъдеще! .... Никой не напира да хди в Зона 51 защото там няма нищо ... Значи викаш САЩ разполагат с извънземни технологии ... ама не могат да стигнат дори до Луната и се возиха като туристи на руските криви ракети няколко десетилетия , а сега един южноафрикански енженер им урежда полетите .... А относно "мощната" американска армия .... в момента е пълна с ЛГБТИ меки китки /47%/ , чееерни и латиноси с криминално минало... провери военните медии в САЩ и ще се увериш колко са ЗЛЕ ....

91

Близко бъдеще!

преди 11 месеца

Враговете на Свободния свят никога не могат да проникнат в зона 51-пустинята в щата Невада, където Пентагонът разработва космически оръжия с извънземни технологии.Светът ще научи за военната мощ на Америка едва след натискането на ядрения бутон от руснаците, когато примитивна Рус ще изчезне от лицето на Земята.

90

до 98

преди 11 месеца

Краварите и да ги имат не могат да ги използват, те още в космоса ракети пращат трудно...гърмят още при излитането, не очаквай от тях толкова акъл

89

Анонимен

преди 11 месеца

Ако имаха такива технологии щяха да унищожат Русия..

88

Елена Христова

преди 11 месеца

И кво от тва? Като им трябват 4 ядрени бойни глави от майка Русия и приключват

87

Анонимен

преди 11 месеца

Като прочетох "нечовешки кораби" и ми стана ясно, че някой е превеждал с нечовешкия си зaдник. Извънземни кораби е приетата фраза в България. Нечовешки като се каже, се подразбира "много добре направен", "страхотен".Уважавайте професията си и времето на потребителя, приятели от днес, за да ви има и утре.

86

Анонимен

преди 11 месеца

Сега ще почнат да обучават украинци да ги пилотират и ще ги пращат директно за украта. Там ще се пригодят идеално.

85

Мишо

преди 11 месеца

А аз имам градина с домати и краставици.

84

Доктор Ху

преди 11 месеца

дошли значи гади.ните, излезли от летящата чиния или чайник... Поогледали земята и държавите и се замислили:Брато има ли интелигентен живот на континентите на тази планета? Понеже морските и океанските същества са си доста интелигентни, убиват само за храна, а тия по континентите не е ясно защо се избиват един друг но не се ядат после???

83

От пернишко

преди 11 месеца

Извън Земен съм.

82

Анонимен

преди 11 месеца

Имат да , освен това следите от самолетите са химикали с които пръскат човечеството, имат оръжие което предизвиква земетресение, управлява се от илюминати , да не забравяме че и земята е плоска - моля ако съм изпуснал някоя добре прикрита 'истина' някой да допълни списъка

81

ДаСкопимСкотаПаситто

преди 11 месеца

Аз мисля,че това се дължи на токсините в глЪвЪтЪ на някои кравари, отделяни от настанилите се там пара зи ти. Дрогата също не е за пренебрегване.Говедалете ако имаха подобна технология/извънземни кораби/, добили позорната си слава на Терорист 1, отдавна да да бастисали с тях всичко живо по Земята.