99

анонимен

преди 10 месеца

Какво се възпаихте срещу Пеевски . Защо да не бъде избран ? Нали е депутат , като всички други . Вас какво ви бърка товва. Има ли причина да се страхувате от Пеевски ? Образован , много по-интелигентен от мнозина депутати .

98

до 57 Истината

преди 10 месеца

Каква истина ? Божанков и истина . Две изключващи се понятия.

97

Емигрант

преди 10 месеца

Скоро глупаците подкрепящи Костадинов ще разберат какъв е и за какво е в Парламента,че не е за това което говори по селските мегдани и той като К.Петков ще обърне палачинката,вече се убедих,че в България не може да се намери политик с морал и достойнство,затова не ттябва да се доближава човек до урните за гласуване,Президента да си назначава служебни правителства и да си носи отговорността,така българите няма да се обвиняват в грешен избор и какво стане,стане няма да е по-лошо от редовно правите

96

Анонимен

преди 10 месеца

сащ не са лидери на свободния свят, нито на някаква демокрация. Това са техни лъжи.

95

Анонимен

преди 10 месеца

Който иска байдън и неоколониализъм да си заминава да сащ. Да живее демокрацията.

94

Анонимен

преди 10 месеца

В какво обвиняват Пеевски?

93

Анонимен

преди 10 месеца

Как само Възраждане съдействаха за избирането на Пеевски. Че и го пазеха, като глутница настървени или добре заплатени сикаджийчета момченца. Това го видяха всички! Днес го видяха. И колкото и да спирахте Божанков да го изчрече пред всички, то се видя от всички. Ако е мъж Божанков, при първия възможен момент трябва да повдигне този въпрос от парламентарната трибуна. Още утре или петък, тази седмица, после ще е късно. Възраждане, Костадинов мутри Вън!

92

България е НАТО и ЕС

преди 10 месеца

Който иска Путин и комунизъм да си заминава да Русия.Да живее демокрацията.

91

Анонимен

преди 10 месеца

Възраждане са златните *** на Бойко и Пеевски. Това вече става ясно на всички. Пак гласувайте за тях!

90

Кънчо

преди 10 месеца

Алооо моралистите..къде бяхте като депутата Христо показваше средни пръсти в парламента, къде бяхте като руди гела извади две изкуствени ръце с латексови ръкавици с ясна препратка,къде бяхте като божинката от пп хвърля лични обиди от трибуната на НС ?нещо аршина ви е двоен ама нормално за хора, които протестират срещу Бойко а после се прегръщат с него, че и с ДПС. Не се бойте за привържениците на възраждане... достатъчно сме и ще ставаме все повече

89

Анонимен

преди 10 месеца

Божанков, днес те спряха. Само да не театрално спиране. Но утре искам да разгромиш пред цялото обществото пумиарите от Възраждане, златните *** на Бойко и Пеевски.

88

Анонимен

преди 10 месеца

Против - 67 плюс 37 получени 104 за -109 . Елеменетарна математика

87

Реалист

преди 10 месеца

Ако конституцията беше еднаква за всички, то ПП/ДБ трябваше да сте при бай Ставри, така че не е еднаква за всички Божанков!

86

Право на мнение!

преди 10 месеца

Според мен Росен Желязков няма нужните качества и авторитет да води Парламента!!! Той изтърва положението и заради неговата некадърност се провалят заседанията на Народното събрание!!!!!!!!

85

Възмутен

преди 10 месеца

Божанков използва една малка част от вулгарната реторика на Възраждане, за да им го върне, обаче Възраждане не могат да носят на собствените си обидни епитети. Възраждане са неуравновесени психопати! Извикайте психиатрията да ги въдворят!

84

Вън Копейките!

преди 10 месеца

Възраждане са мръсни предатели и антибългари! Вън Възраждане от Парламента! Вън саботьорите Възраждане! Вън проруските агенти Възраждане, които исщат да има хаос в държавата ни! Вън предателите Възраждане!

83

Опасни Възраждане

преди 10 месеца

Възраждане са саботьорите в народното събрание. Те не искат то да функционира нормално! Възраждане са опасни за българската демокрация!

82

Алооо

преди 10 месеца

Българският Парламент не е ли установил правила за подходящо поведение на членовете на Народното събрание и персонала с оглед на Етичните въпроси????? Алооо, Росен Желязков, ти председател на Народното събрание ли си или Лукова глова??????????

81

Съд за Възраждане!

преди 10 месеца

Възраждане упражняват тормоз и дискриминация към член на опозицията!!!! Съд за Възраждане, глоби по 5 000 лева и гонене от Парламента, за да осъзнаят къде се намират!!! Ако и това не помогне - затвор!!!

80

Фалшименто!

преди 10 месеца

Костадинов вкара Пеевски в конституционната комисия като свали кворума и после наруши конституцията като попречи на народен представител да говори от трибуната. Този човек е национален предател, маскиран като патриот.