4

Анонимен

преди 1 година

Умишлено създадена война. Планирано е от десетилетия. Само че пламна и Европа, която си е мислила, че ще остане мезасегмната. Прави ли ви впечатление откъде са "миротворците на НАТО 700 броя"? От Турция. Колко военослужещи реално имат европейските натовски страни без Турция? Колко от тяй сега са на източния "фланг" (фронт), колко се предвижда да се включат АКТИВНО И НЕПРИКРИТО във война срещу Русия? Договорено е вече. Поне за Полша и балтиойските страни е сигуирно. Защо БЪгария е в този кюп?

3

Анонимен

преди 1 година

Да разменят сръбските общини в Косово с албанските в Сърбия и да се кротнат.

2

Анонимен

преди 1 година

Няма да стане. Шипърката назначава формално някакви уж "сръбски" "представители", които не представляват сърбите, а албаските шиптъри. Отделно Косово не е признато. Нито Гърция нито Румъния нито Испания и т.н.

1

Предложение

преди 1 година

Предлагам да нападнем Сърбия, докато всички са и ядосани. Цяла Европа и САЩ ще ни подкрепят и ще я превземем. Така ще станем двойно по-големи. После много бързо ще нападнем Македония и Косово и ще ни подкрепят, защото елиминираме проблеми. Тройно по-големи. После ще нападнем Турция, САЩ ще ни подкрепят. После ще нападнем и превземем САЩ, Европа, Китай и Русия ще ни подкрепят. После ще нападнем Русия, после Китай, после Европа. След това ще стане още по-лесно.