8

Анонимен

преди 11 месеца

Бизнеса с пренапечатване срока на годност е в невиждан разцвет, дори големите вериги не се свенят да пробутват пожълтяло сирене на "промоция"!

7

Йордан Димитров

преди 11 месеца

Отиде на мишлето дето иска да изглежда лъв

6

Анонимен

преди 11 месеца

отиде на прасето което искаше да стане куче

5

ха

преди 11 месеца

а колко тона сне изяли ?

4

Анонимен

преди 11 месеца

Тази храна не е била само по магазините, а й по складовете - готова да ходи в разни заведения за готвене и предлагане на клиентите. Хем скъпо, стана, хем развалена храна....

3

Анонимен

преди 11 месеца

Така е по нашите магазини, вече го писах, череши на почти 10 лева, като вземеш да слагаш в плика, те половината сплути. Ама да намалят цена, да ги прочистят, няма, така ще ги изхвърлят накрая, щото трябва да си луд, че да ги купиш.

2

Анонимен

преди 11 месеца

В магазините е препълнено на стоки с истекъл срок. Купих кашкавал, вкъщи като го отворих щях да се задуша. Смъ рдеше на м рели кучета. Върнах го в магазина и им казах да изхвърлят целият кашкавал защото му бяха залепили фалшив срок на годност. Това са евроатлантическите ценности.

1

Анонимен

преди 11 месеца

Бях забравил в дъното на хладилника едно вакуумирано сирене 400 грама със срок на годност до средата на 2021 г. Преди месец го намерих, отворих го, нищо му няма. Дори на вкус не е много различно, само малко по-твърдо и солено. Макарони, спагети, ориз - и години след срока на годност не се променят, освен ако не проникнат ***.