76

Анонимен

преди 1 година

И аз дълго съм гласувал за ГЕРБ. Това ми беше за последно. Вече и аз искам промяна, но тази подмяна. Дано се появи нов проект. Ако няма пускам празен глас!

75

Анонимен

преди 1 година

Аха, схемата на Асен Василев вече ми е ясна. Няма да вдига данъците, няма да реже социалните разходи. Ще вдигне само какво? Цените. Цените растат, с тях растат приходите от ДДС. Социални разходи не орязваме, остават същите. Време е да започнат да се приемат залози след колко седмици цената на бензина ще стане 3.50лв.

74

Кокорчо

преди 1 година

Помпай Спеца, Помпай.... Кирчо да помпи Лена, аз искам ти да ме помпиш!

73

д-р Радева

преди 1 година

Куриозно е, че точно за шев на НАП слагат човек, който е имал фирма със задължения към НАП и за да не ги плати я е продал на малоимотен. Другия голям проблем е, че има конфликт на интереси. Може ли така нагло да си уреждаш любовника от първия ден и то на такъв висок пост?

72

до ,,да се знае,,

преди 1 година

колкото и да твърдиш че Спецов е , професионалист,, - той само оневини Рашков - но не успява никой да убеди, че Рашков е толкова,,чист,, и ,,спестовен,, та се е сдобил с имоти 19 на брой за милиони. Нищо друго не е направил освен гореизложеното и това, че с парите които дължи на НАП си купи апартамент в Дубайи стана комшиите на Божков. Като говорите говорете истини - само се излагате

71

анонимен

преди 1 година

До Швейк Това е безсмислено, което пишете. В политиката е важно кой каква работа върши, а не каква му е сексуалната ориентация.

70

Мнение

преди 1 година

Спецов ще напълни набързо държавната хазна с милиони укрити данъци от големите фирми, а няма да гони мижавите фризьорски салончета, като другите шефове на НАП.

69

Те това е

преди 1 година

Спецов беше много добър шеф на НАП! По времето на Спецов НАП събра 5 млрд. лв. просрочени задължения през 2021 г.!!!!!!!

68

Рекорд

преди 1 година

По времето на Спецов като шеф на НАП, Приходната агенция отчита общо подобрение на събираемостта!!!

67

Право на мнение!

преди 1 година

Румен Спецов е висококвалифициран експерт с дългогодишен опит в Националната агенция за приходите и в областта на данъчната политика и законодателство, както и защитата на националната сигурност!

66

Да се знае!

преди 1 година

Професионалният опит на Румен Спецов е свързан с анализ и разследване на Данъчни Измами, оценяване на риска на търговските сектори, съвместна работа с ДАНС, прокуратурата и чуждестранни партньорски организации и служби!

65

Данъци, данъци ...

преди 1 година

По времето на Спецов, НАП подпука Слави за укриване на ДДС!!!! Пионките на Слави затова плюят по Спецов и измислят компромати.

64

Браво, Спецов!

преди 1 година

Спецов бе начело на НАП от май 2021 г. до август 2022 г. По време на неговото управление НАП събра рекордните 28,2 млрд. лв., което беше с близо 1 млрд. лв. над заложеното!!!!!!

63

Изнервен

преди 1 година

Баси, това ли беше най-важното, което трябваше да направят първия ден?

62

Ала-бала

преди 1 година

Гласувах за ГЕРБ - получих Спецов, сега да чакаме и Бойко Рашков ли??? Грешката моя - това с гласуването няма да се повтори. 600 хил избиратели не гласувахме за Василев, неговия Спецов другите мошеници от предишния кабинет.ИЗЛЪГАХТЕ НИ!!!

61

Кънчо

преди 1 година

Как е превратаджии и революционери избиратели на ПП ? От ден на ден става ли ви по готино от промяната, която докарвате? Спряхте ли порочния модел на герб ? ААА не, вие направо го продължавате с тях, че и го браните вече. Даже и с ДПС ще правите съдебни реформи, щото нямало как..хаха все едно ще отрежат клона на който стоят и ще си затворят вратичките..хахахахаха блажени сте вие вярващите п.р.ости, ами ние да му мислим

60

от долния етаж

преди 1 година

До 62 То само да я бараше, как яко я мандръсаше допреди 5-6 месеца, тресеше цялата кооперация.

59

GHOISA

преди 1 година

До Истината!!!Стига с тия глупости! Просто не си приспаднаха загубата която имат право да пренесат! Въпрос на договорки! За да угодят на новата власт!

58

Анонимен

преди 1 година

Вече да поискаш от същия пол ще носи данъчни облекчения.

57

Анонимен

преди 1 година

До 62, a Koпейкин ли бара Цончо, или Цончо - Копейкин?