88

Анонимен

преди 10 месеца

да се самосезира ален... ама той е неонаци и все едно давате разрешение на едно зло да бори друго зло със зло и тва е лошо за кармата:)

87

Внимателно

преди 10 месеца

Експерти да огледат как кученца ,котенца се лекуват с ласки, с хапане ,с близане.. Момчетата гонят момичета охкат. Ако се намесите момиченцата гледат с досада нахалника.След 12 години родените за човешки майки в България бързат да си открият родени за техни полови парнери мъже. Престъпниците на власт ги принуждават да посещават тежки увреждани с камери училища. Срината е раждаемоста. Девойките след 16 години трябва да са годни за човешки майки.Всички са увредени с смартфони.

86

НЕ Е ВИНОВЕН

преди 10 месеца

Всички ученици,младежи вкл родени з ачовешки бащи и майки са тежко увреждани от нагло престъпни дигитално холограмни видео терористични оръжия. Оръжията вкл камери,екрани,скенери са закупени с милиарди ограбени от народа през бюджета НЕЗАКОННО> Жертвите са в трудно лечимо състояние.Много девойки подават несъзнателно "УХАжвайте ме" Пипайте ме спасявайте ме.. Тази терапия се позлва от живата природата последните 5 000 000 000 години. вкл от всички бъдещи майки.

85

Наблюдател

преди 10 месеца

Блудство е когато се изнасилва Момче да стане ясно на избраниците на евроатлантизма и истанбулската конвенция.За тези престъпления закона е доста по занижен от това да караш пиян премерно!!!

84

Анонимен

преди 10 месеца

Блудник герберски и детеизнасилвач. Още Сесил Каратанчева се оплакваше от герберите. Баща и даде интервюта.Гешев не повярва. Ето, сега повярва. Вярата в правосъдието се върна.

83

Анонимен

преди 10 месеца

Педалофилът на ГЕРБ да подава имунитет.

82

Анонимен

преди 10 месеца

Всъщност жалбата се опитала да я подаде жената на Д.А., с която той се развежда а тя иска доста от хонорарите му като спортист. Но не я приемат, защото тя не е никаква на неприсъстващата потърпевша. След няколко дни родителите на момичето, което е на почти 18 години подават жалбата (интересно кой плаща), а след три дни след първите разпити я изтеглят. Но разбира се, едно е вируса, а друго е политическото му използване. Да не говорим на частите на ИК, приети зад гърба ни от ГЕРБ.

81

Анонимен

преди 10 месеца

14 години е законна възраст.

80

Роза

преди 10 месеца

Помните ли Владо Кузов,който беше доказан педофил?И този ли е като него?!Добри народни избраници имаме няма що!

79

7

преди 10 месеца

Не се разбира, стигнало ли се е до сексуален контакт, или е имало опит за такъв, защото ако се е стигнало е друго

78

Анонимен

преди 10 месеца

Д. А. да не се окаже Мата Хари. Се отзаде на Буци стоял.

77

Анонимен

преди 10 месеца

Борец, гербаджия! Класика! Един нормален няма в НС!

76

Жена

преди 10 месеца

На мен ми се е случи като бях на 7 г. Това остава следа за цял живот

75

До 73

преди 10 месеца

Сексът с лица на и над 14 години е напълно законен, стига да няма използване на сила, зависимост или лицето да не разбира за действията си. В цяла Европа възрастта на взаимо съгласие се движи м/у 14 и 16, така че спрете с тея "педофилски" сензации.

74

Анонимен

преди 10 месеца

Гешев пак натисна енетера и "делейта".

73

Анонимен

преди 10 месеца

Ами, под слоят мазилка от грим и татуировките по цялото тяло, може и бабичка да се крие, може и друго. Вяра да нямаш на нищо.

72

АСАН ДАЛАВЕРАТА

преди 10 месеца

има 3ма само по списък :) Даниел Александров - борец - ГЕРБДесислава Атанасова - секретарка - ГЕРБДимитър Аврамов - ром - ДПС

71

aaa

преди 10 месеца

Е кажете му името де, какво като е дупетат.

70

До 75

преди 10 месеца

Тук, в София, на 4-и етаж, нищо не усетих.

69

От 68до 73

преди 10 месеца

Имаш право да реагираш така, ако този индивид е налетял на нищо неподозиращо дете. Но ако например става въпрос за персоните, които "работят" на Околовръстното, тогава вината му е, че не е проявил съобразителност да уточни това момиче пълнолетно ли е или не е. Но каквато и да е истината, има престъпление, ако е употребена сила. Да изчакаме да чуем кой какво твърди, защото винаги има теоретична възможност историята да е измислена и инсценирана. Ако депутатът е виновен, да си понесе последствията