26

gogo

преди 1 година

хахахахаПедя човек-Лакът брада, ти ли си?!?!

25

асдаа

преди 1 година

Крайно време е парното в София да скочи с 300% и сами ще се неутрализират климатично. Писна ми цяла България да плаща парното на Шопландия.

24

Анонимен

преди 1 година

Значи до 2030 година толкова ще сме потънали, че ще се ходи само пеша и ще се рупа трева в градинката отпред. Слава на Евросъюза и другарите от Америка, слава.

23

По-некадърно

преди 1 година

управление от това на Топлофикация НЯМА. Да слагаш боички и пяна изолация, при наличие че трябва първо да спреш технологични загуби, хоризонтални инсталации и да задължиш изолация на сградни тръби във всички сгради, не съм виждал. Законът толерира крадливите съседи.Електронните електромери вдигнаха сметките за ток с над 150%. Водата откакто е дадена на Концесия се е вдигнала с 200%, а загубите по стара инфраструктура е КОЛОСАЛНА, потресаващо безхаберие и чудовищна Диктатура на Монополи чрез ЧСИт

22

България

преди 1 година

Трябва да е неутрална от ЕС защото зелената им идея е пълен провал за в бъдеще.ЩЕ НИ ЗАРИНАТ С ОЩЕ БО.ЛУК!ПО-ДОБРОТО БЪДЕЩЕ ЩЕ Е БЕЗ ДА НИ КОМАНДОРЯТ ОТ ЕС И САЩ В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ БЪДЕЩЕ НЯМАМЕ ЩЕ ИМ ПЛАЩАМЕ ГЛОБИТЕ,А ТЕ ЩЕ ПРАВЯТ ВОЙНИ И ВИРУСИ СЪС СЪБРАНИТЕ ПАРИ!

21

Демек

преди 1 година

Парно 500 лева и перки ток 500 лева на месец. Спреде дървената мафия, но там падат пари, нали. Водата 500 лева я направете кубик. Да делкате милиардите от Концесии. Не ви е срам гарсоние топлият април 200 лева ПАРНО, без сградна, ЕДИН МЕГАВАТ топлоенергия? Като от ноеври до април на личния ми топломер е 1 мегават за целия сезон. Побъркахте хората, неояли се милиардери. Тока ви е 65 лева на месец, зима лято, няма значение, Електронните Топломери ми дигнаха сметката със 100% ток. Мафия

20

Слепок

преди 1 година

Да помогнем на софиянци за постигане на тази цел още тази година - да им спрат парното и ТЕЦ-овете. Пълна забрана и криминализиране продажбата в София на въглища, ***, дърва и пелети!

19

Топчо

преди 1 година

Данче, Данче толкова ти е изсъхнал мозъка, че е с размер на стафида. Много мъка и простотия има и недостатъчно куршуми.

18

Анонимен

преди 1 година

Какво е климатично неутрална? Ще и сложите купол че да не се влияе от климатичните промени и условия?

17

В.

преди 1 година

Застроени са северните подстъпи на Витоша. Тези луксозни квартали в калта с какво ще ги отоплявате?

16

ФАНДЪКО-НЕУТРАЛНА

преди 1 година

1) София трябва да стане Фандъко-неутрална (за климатично-неутрална - не мисля, с толкова *** дето се гори всяка зима в Софията); 2) София трябва да се погрижи за престъпността и за възпитанието на децата (енерг. напитки, цигарите и синтетичната дрога ги погубват); 3) София трябва да орине всички запустели и рушащи се сгради; За сега това би било едно ДОБРО НАЧАЛО.

15

шмatka

преди 1 година

То бива луди ,ама толкоз на едно място като тая направо ми идват множко!За парите от европата вече са ни продали 100 пъти!

14

Бебо

преди 1 година

Никой не е климатично неутрален, всички зависим от природата и климата-студ и сняг, горещини и дъждове. Но прикрити под поредната евроценностна измислица, се усвояват доста парички

13

Моля Ако е Останало

преди 1 година

поне 1 НеСчупено Жълто Паве - Снимайте си го за Спомен!

12

КЛИМАТИЧНО НЕУТРАЛЕН

преди 1 година

Садиш боб на балкона - ядеш боб - напъваш се и събираш отделения газ метанол, с който зареждаш колата и готова работата. И най-важното - независим си от Путин и Лукойл.

11

Да

преди 1 година

при 50% поскъпване на Водата и 150% поскъпване на Тока от 1ви Юли, т.е. след няма и 1Месец, то Всякаква Форма на Живот базирана на Въглерод като Човека, не до 2030, а до 2025 ще бъде ИзТребена и София ще е НеУтрална-Въглеродно!!

10

Анонимен

преди 1 година

Другарката умори София, но не се умори да обещава и да не изпълнява.

9

реджеб иведик

преди 1 година

ама те в софията в градския транспорт им правят цивилна контролна проверки което абсолютно противозаконно и ги връщат във времето в софи от преди 20-25 години!!!...ама иначе мислят вече за 2030 как софия ще станела климатично неутрална.....мбахахахаххахаххахаххахахахахн

8

Идиотка

преди 1 година

Прокарва малo.умните политики на глобалистите.

7

Анонимен

преди 1 година

Ae климатично неутрална, вие един паркинг не можахте да построите! Махай се вече, ***.