258

Анонимен

преди 11 месеца

В тези американски бази преместиха лабораториите от Украйна, които Путин премахна. Там разработват нови патогени като ковид и други вируси, които се пренасят през птици, гризачи и насекоми и поразяват само определен генотип - славянския.

257

Няколко примера:

преди 11 месеца

Афганистан, Либия, Сирия, Ирак, Украйна - къде донесоха мир и просперитет краварите презокеански??? Където стъпи миризливият краварски ботуш, трева не никне! Само война, разрешения и смъртт!!!!

256

Мишо

преди 11 месеца

НАТО и САЩ вън от България!

255

Българин

преди 11 месеца

Антихристът Путин втора година пали и граби Православни земи!Да гори в Гейената ВоВеки!

254

За какво

преди 11 месеца

Ако нещо стане докато вземат решение и дойдат натовците всичко ще е свършило.

253

Анонимен

преди 11 месеца

Това са бази в които идват НАТО-вски войници, а не само американци. И другите ли ще изгонят? Или направо целта е да излезем от НАТО и ако нещо стане - да си се защитаваме сами с негодните ни вече руски бойни средства, които Радев така защитаваше и не пожела да размени за по-нови? Освен това, кой ще обучава нашите летци на ф16 като изгоним американците?Като дойдат и да си ги гледаме ли само? Както с Белене се купиха съоражения, които не се използват. Но затова пък и безкрайно скъпи.

252

Анонимен

преди 11 месеца

Където има кравар няма сигурност!

251

Кравар

преди 11 месеца

Аз искам още повече и нови бази да се открият . Иначе ставаме заду-найска губернийка.

250

komitata

преди 11 месеца

БГ е единствената колония в която американците не плащат з а базите си в БГ- Сигурноста е никакква при един конфликт - първи ще изчезнат като в Авганистан

249

toti

преди 11 месеца

И тоя гларус се е взел на сериозно,също като Сидеров от Атака едно време и си остана в онова време ха ха ха...и тоя *** му е за последно в тая зала ако не го отлюспят!!!

248

Teo

преди 11 месеца

Елементарно - ако в България възникнат брожения против правителството, което се координира с "Посолството", то тогава ще са първи, които да помогнат. Ако обаче нещата се смарангясат и мечо избеснее и излезе от колибата, ще са първите, които ще офейкат! Толкова по темата!

247

Анонимен

преди 11 месеца

Екатерина Захариева е пропуснала да спомене национални предателство към коя държава е. Ключова подробност. Да, към нейните господари от САЩ сигурно е предателство да ги зарежем, но към България това е национална отговорност. ОСОБЕНО в този период. НАТО Е напът да ни вкара във война и сега е най-подходящото време да разкараме тази бези и да се измъкнем.

246

Малко за политика

преди 11 месеца

Нека тези, които са за оставане на американските бази да кажат ясно защо (според тях) те трябва да останат. Екатерина Захариева от ГЕРБ казва: "Има поредица ползи за въоръжените сили на България от тези споразумения". но не казва какви са тези ползи. Факт е, че заради тези бази България става потенциална мишена при една война между НАТО и Русия. А какво получаваме срещу това?

245

Анонимен

преди 11 месеца

Не мога да разбера, с каква наглост тези още искат власт след като прокуратурата иска имунитетът на 2-*** техни съпартийци... Пишат се моралисти, а вероятно са партия съставени от пед-офили като партия бАТАКА навремето... Спомняте ли си Владо Кузов??

244

аноним

преди 11 месеца

А дали не са?Земетресението днес в Пловдив е с център-Крумово!Точно там те си имат база,в която никой дори не може да надникне!Какво се крие там?Кой ще ни каже!!!!!

243

Алекс

преди 11 месеца

Риторичен въпрос.Отговорът е само един.Сигурност срещу руската агресия.

242

хайдутин

преди 11 месеца

агент на комунистите

241

АоЕ

преди 11 месеца

Трябва всеки ден по едно семейство с деца и домашни любимци да отива на пикник на границата на разрешената за присъствие зона и да им опъва един плакат със следният надпис "American soldier, what are you doing here? You are not welcome in my Homeland.You better go home because at this very moment maybe some naturalized american is paying attention to your wife, daughter or mother."

240

Анонимен

преди 11 месеца

Ако не ни спират търговията и връзките с Русия, ако не налагат русофобия, изобщо не ми пречат американските бази! Но не искам да ставаме арена на мерещи си сантиметрите на патките си хора и да се превърнем в мишена на някой и страната ни да пострада, заради чужди игри. Украйна е жив пример какво не трябва да се случва!

239

Анонимен

преди 11 месеца

Никаква сигурност,а ЗАПЛАХА.