53

Анонимен

преди 4 месеца

До 52 Кой европейски народ бе Украйна,каква се явява в ЕС,че не е ясно.

52

Анонимен

преди 4 месеца

Браво, протестите ще са огромни срещу тези г а дове

51

ББ

преди 5 месеца

сезирам Прокуратурата проверка на това нещо използващо малолетни,насаждащи расизъм,насилие и опити отнемането на Права на Свободни хора!има едно заведение с надписи...в България *** насаждат омраза към Еврейският Народ...фашизъм платен от путин,обслужван от роби на митрофанова-решетников-пеевски-бсп???позорно и престъпно!!!

50

ББ

преди 5 месеца

където и да срещнете...руските агенти от *** по земите на Българите...бой...бой по БГ като Апостола биел турските ен.ч.ри...бийте руските,опитващи да отнеман Свободата на децата ви!!!ограбили вашите животи и тези на родителите ви!!!това е Воина...тени я орявиха с цел дави уплашат...Страхливци ли сте???децата ви ви гледат!!!България ви гледа!два файтона от гетата на митрофанова ви налага как да живеете?!?!ами заявете как искате да живеете...ако сте...Българи!

49

ББ

преди 5 месеца

еФшронюз ако това нещо използващо малолетни с цел избягване наказателна,налагащи фашизъм,ви е "новината","безпристрастната","свободната"да обслужваш фашисти и убийци на жени и деца, да облъчвате хората 24 ч с опорките на копейкин спуснати му от путин...си е зависимости,Българите си имат Бог и ценностите му...ще разочароват манипулиращите ги като вас и насаждащи им приемането на...убийства от путин и робите му!!!

48

ББ

преди 5 месеца

и до кога превзетиот кгб ще дават трибуна на фашисти?евронюз ни облъчва 24 часа с пропагандата и опорните на путин през копейкин излъчвайки пропагандата им на всеки 30 мин.,не вярвам и не гледам подобни...или са зависими и им плаща путин...или пак им плаща путин!има Бог дал ни животите като Свободни!има и САЩ...Бог да пази САЩ и Свободният,гаранция Свободата ни...и Бог!!!да е 3-та СВ...Свободата няма цена

47

ББ

преди 5 месеца

предлагам на руският роб да направи анкета---форд мустанг или лада,долар или рубла...плажовете на Маями или сИбир!Свободен или крепостен в 21 век!тоя използваше малолетни атакуващи Свободни пред едно кино отнемащи им Права!това нещо ли ще ви води към просперитет?този ли ще ви гарантира Свободата и хляба?да сте ги чули да говорят за хляба ви?надъхват ви да...мразите!!!нагли фашисти сър!бой където и да срещнете изрожденски фашист!Война е..те ни я обявиха в опит да ни уплашат и отнемат Свободата!

46

Д.Г

преди 5 месеца

По- добре от американското отколкото от руското. Постоянно ни набиват в главите, че видиш ли сме управлявани от лошия запад, но истината е, че не сме се откъсвали от лапите на уж "братска" Русия. То и заради това сме на това дередже толкова много години.

45

Анонимен

преди 5 месеца

Не е нормално в българския парламент да има терористична проруска партия, обслужваща интересите на Кремъл, която налага цензура на изказванията на депутатите от управляващите партии. Не е нормално лидерът й да се държи агресивно и да заплашва и манипулира гражданите, че натовските бази били заплаха за националната сигурност.

44

Анонимен

преди 5 месеца

Ако мислиш , че са много хората , които ти вярват на абсурдите. Всъщност на протеста се видя колко са.

43

Анонимен

преди 5 месеца

Щом искате лайф като в Америка, много скоро ще го получите. Ще се трепете едни-други по улиците, като американско гето, за кеф на робовладелците ви.

42

Ми..

преди 5 месеца

Така е! Кировите думи! Не мойте!Той го потвърди..

41

Анонимен

преди 5 месеца

То е ясно ако не е от Русия ще е от СаЩ ние сме все по зависими васали и идентичността ни ще изчезне лека полека

40

мммммм.....

преди 5 месеца

Мед ми капе на сърцето като слушам как копейкаджиите вият на умрело......мммм...кеф

39

Елена

преди 5 месеца

Ха,ха,ха а вас кой ви управлява? Руското посолство начело с Митрофанова.Кий поздравява лично Костя- Митрофанова Е???? Не насаждайте омраза,не настройвате народа Ясно!

38

Вихо

преди 5 месеца

Поредният *** от комунистическото минало.

37

Евроатлантиците са

преди 5 месеца

Толко т ъпи, че дори Посланика на САЩ да излезе и заяви по ТV, че управлява България, те ще твърдят че Путин ни управлява o О !!

36

до ...

преди 5 месеца

БЕЛИТЕ ХОРА ЛАЙФАТ В ДУБАЙ, В ИСПАНИЯ ....

35

До 33

преди 5 месеца

Ти май никога не сиживял в САЩ или дажи бил като турист там! Нямаш представа за какво говориш!

34

Истина

преди 5 месеца

Когато нещата се влошат още ще има нов народен съд. Пак след 50 години някой ще си мисли, че са избили интелигенцията, а реално ще бъдат избити държавни предатели и семействата им!