11

Иванов

преди 11 месеца

Реално държава се управлява от Пеевски който е сериен измамник и не разбира много от икономика. За съдебната система реално в България отговарят най-големите престъпници. И вие чакате светло бъдеще?! Понеже сте пасивни ще си заслужите още 100 години мизерия и беззаконие.

10

Аномнимен

преди 11 месеца

рецесията в Германия се усеща с повишени цени в немските вериги - повече източване на соковете от нашата страна. Спрете им кранчето.

9

бл.134 в Zап. парк

преди 11 месеца

Ти ще кажеш. Не три процента , Ами 30 ще бъдат .Ядене и пиене и след 10 години половината територия -автономия

8

Анонимен

преди 11 месеца

Фундаменталният проблем са,така наречените държави..сиреч огромни фирми с много роби.Знам че,ще ми шибнете минус,но помислете,ако няма държави,няма да изгрее слънце ли?

7

Анонимен

преди 11 месеца

"Икономиката" не е наука,и никога няма да бъде.Който вярва в обратното е просто,роб.Благодаря за вниманието!

6

Анонимен

преди 11 месеца

Много са ми интересни такива икономисти и разни видове финансови експерти които цял живот никакви собствени пари и средства не са инвестирали,ама иначе много ги разбират нещата и като им дадеш чужди пари са много корназ...

5

В.

преди 11 месеца

Добре формулирано, но не отчита спада на приходите от ДДС причинени от спад в продажбите и производството, предполагащи спад и в износа. Революционната икономическа ситуация ще дойде със спада на цената на дизела и приходите от акцизи. Войната отива в друга фаза и приходите от оръжие ще спадат.

4

Бонго

преди 11 месеца

този уж икономист цял живот на държавната софра замезва. няма частен сектор в България. всичко е удушено. даже в зимбабве знаят че пеевски е най-дебелия и краде най-много.

3

Анонимен

преди 11 месеца

Този "икономист" какво иска да ни каже?? 6% дефицит - хубаво, 3 % дефицит - лошо?Да имаш 3 млрд. е лошо, да имаш 0 лв е хубаво..

2

Спас

преди 11 месеца

безработицата е ниска не защото има нови работни места, а защото хората избягаха на запад. България е мъртва държава.

1

Лингвист

преди 11 месеца

Първото изречение изкърти мивката с мазилката от стената.