120

ОСЪЗНАЙТЕ СЕ, БЕ

преди 11 месеца

КАКВО ГЪЛТАНЕ - ТРЯБВА ПРАВИТЕЛСТВО, А НЕ СТАРШИНА-ПРЕЗИДЕНТ ДА СИ РАЗВЯВЯ БАЙРАКА, ПЪК И ЮМРУКА!!!!

119

Анонимен

преди 11 месеца

Ще преглътне един друг път и това ще се види на следващите избори, но които ПП ще отпадне от парламента.

118

Анонимен

преди 11 месеца

Засега обществото гълта. Гълта като мисирка. Обшеството е с промит мозък, орязани правомощия, безгласно. Медиите са окупирани от евроатлантически продaжници, шепа кресливи умно красиви наглеят, вземат властта... Идилия. И на никой не му светва лампичката, че това долнo, rнycно, низко.

117

Анонимен

преди 11 месеца

До Така е ..То бива да си полезен *** ама чак толкова не бива!

116

Анонимен

преди 11 месеца

Никога. Поне не и нормалните мислещи хора. Без-мозъчните не ги бърка нищо. Тро - оловет - също.

115

Анонимен

преди 11 месеца

Ще преглътне , но нека да изхарчи парите под душека и бързите кредити теглени за да ходи на море. Есента, когато децата тръгнат на училище и скочат сметките за ток,а и трябва да връща бързото кредитче, дето взе за море ... тогава ще разбере, че кадето взе тия 50 лв. за да гласува за Баце ще му излязат болезнено през аналното отверстие.

114

Анонимен

преди 11 месеца

Ей социолог продажен , гледай ти да не глътнеш нещо скоро

113

Анонимен

преди 11 месеца

Прегръщат Copocouguте, захлебили добре от идващите трансфери към НПО

112

Иван Асен II

преди 11 месеца

Аз пък да ти кажа на повечето българи тази коалиция им е противна по много причини, но истината е че сами са си виновни като не гласуват. Ако гласуваха купените и контролирани гласове на ББ и ДПС нямаше да съберат 100 депутата, а 30. Тогава можеше да има по-нормално управление, но при положение, че явно гласуването е много "трудно" друг начин няма.

111

Иван Асен

преди 11 месеца

Лично на мен не ми се ходи повече на избори и най-разумното беше това което се случи , въпреки многото условности.Възраждане е антиевропейска партия и това е причината никога да не мога да бъда пристрастен от изявите им,колкото и патриотично да изглеждат на пръв поглед.Все пак и на децата стана ясно,че при тях всичко е за пари видно от дебелата политическа палитра в биографията на лидерите й!

110

рамтарарам

преди 11 месеца

На България и служебно правителство и върши работа!Само че запада иска редовно на всяка цена!Служебно не ги устройва!Кой знае какво са намислили за нас!?Мирише ми на голяма беля!

109

Така е ..

преди 11 месеца

ГЕРБ и ПП направиха най доброто възможно за момента. Връщат България на правилния коловоз. Избрания път е не обратим.Радев , Нинова и Костадинов да го ду...т.Възможно е в бъдеще двете партии да са обединят в една , и тогава Европейска България е бетонирана.

108

И кво

преди 11 месеца

Да направи обществото? Най многото да не отиде да гласува. Чудо голямо - нали вече си имаме машини за алабализми - демокрацията не е това което беше. Вече и кюфтета не раздават

107

На българите

преди 11 месеца

Им е ясно отдавна, че ги управляват корумпета с чекмеджета , готови и майка си да продадат за една капа евра, а народа само преглъща сухи трички и пици и т.н. Ще преглътнат и това

106

Пералнята

преди 11 месеца

Делян Пеевски е най-големият евроатлантик! Напред с Дельо Войвода към светлото атлантика!

105

Прани гащи

преди 11 месеца

Ей, тази държава е уникална...Значи, последната седмица всички говорят как президентът бил диктатор едва ли не, понеже казал, че ПП и ГЕРБ предават освен електоралния, но и държавния интерес. Но никой не говори, че де факто сега външната ни политика се контролира ИЗЦЯЛО от Щатите, а вътрешната ни от Делян Пее и ББ (на които висят съдебната и конст реформи).Хвърлят се тук там едни фрази за евроинтеграция, демокрация, атлантизъм и народът е доволен вече...Няма такава държава

104

Анонимен

преди 11 месеца

Чудя се досега как нито една фондация не ме потърси да ме пита искам ли и аз да стана евроатлантик.

103

Анонимен

преди 11 месеца

Този социолог не е взел нито една стотинка от никаква фондация. Просто си евроатлантик човека. Той и дядо му е бил такъв!

102

Анонимен

преди 11 месеца

Разбира се, че ще преглътнем, то какво ли не преглъщахме за толкова години.... вече нищо не може да ни впечатли, ама и ние сме умрели в кожата си, нито сме по площадите, нито пред парламента.

101

Анонимен

преди 11 месеца

Тоя новият ни министър-предеседател ми прилича на същият чехлю като Плевнелиев,винаги готов да служи на господарите си и мачка народа си,но няма да забрави и да си напълни джобчета със семки и бонбонки...